Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

A szemek körül megereszkedett bőr, a táskás szemek akár több évvel is idősebbnek láttatnak a valós életkornál. Megoldás azonban létezik mindezekre a pszichés terhet is okozó problémákra, mégpedig a szemhéjplasztika segítségével.

Mi is az a szemhéjplasztika?

Az eljárásnak köszönhetően látványos változás érhető el, és nem csak tekintet lesz fiatalosabb, de ezzel együtt visszatér az önbizalom, és persze a sminkelés is egyszerűbbé válik. Az altatásban végzett műtét a beavatkozás mértékétől függően 1-3 órát vesz igénybe, mely során a felesleges bőr és zsírszövet eltávolításra kerül. Alapvetően 35 éves kor felett szokták ajánlani a szakemberek a szemhéjplasztikát, de ha az egyéni adottságok megkövetelik, természetesen ennél fiatalabb korban is lehetőség van az önbizalmat visszaadó eljárásra.

Beavatkozásainkról bővebben:

Mit kell tudni a szemzug feltöltéséről?

orrműtét

A vonzó megjelenés nem csak az alaktól, a testsúlytól és a bőr állapotától függ, hanem az arc megjelenésétől is. Az évek múlásával a bőr veszít nedvességtartalmából, a zsírpárnák felszívódnak, és a szem alatt is gyakran jelennek meg sötét karikák. A lógó szemhéjak sokak számára okoznak problémát, de a még kipihent állapotban is fáradt, duzzadt szemek szintén megnehezítik a mindennapokat egy bizonyos kor után. Nem véletlen, hogy a szemhéjplasztika töretlen népszerűségnek örvend évek óta, hiszen segítségével az említett problémák megszüntethetőek és visszanyerhető a fiatalos, üde tekintet, s ezzel együtt a magabiztosság.

A szemhéjplasztika sok esetben tényleg csak műtéti beavatkozással oldható meg, de vannak olyan területei, melyek kapcsán csak minimál invazív esztétikai kezelésre van szükség. Tipikusan ilyen a belső szemzug feltöltés, melynek köszönhetően 12-14 hónapra eltüntethetőek a szem alatti sötét karikák. A feltöltéses módszert számos beavatkozás során kiváló eredményekkel használja a plasztikai sebészet, s nincs ez másként a belső szemzug esetében sem.

Hogyan történik a beavatkozás?

Mivel rendkívül érzékeny területről van szó, így az alapos fertőtlenítés után egy érzéstelenítő krém kerül a kezelendő felületre.  Amint ez kifejtette a hatását, eltávolításra kerül, majd következhet a tényleges beavatkozás. A szájfeltöltés és a ráncfeltöltés esetén is nagy népszerűségnek örvendő hialuronsavat vékony tű segítségével juttatja a szakember a bőr alá, majd ott eldolgozza. Ennek egyik módja a tű megfelelő, apró mozdulatokkal történő mozgatása, de az ujjbegy segítségével még pontosabban a megfelelő helyre masszírozható az alapanyag. A hialuronsav egyébként olyan anyag, melyet a bőr is tartalmaz, csupán az évek múlásával csökken mennyisége.

orrműtétMennyi ideig tart az eljárás?

Mivel nem konkrét műtéti beavatkozásról van szó, így ambulánsan elvégezhető a belső szemzug feltöltése. Mindössze néhány percig tart a töltőanyag konkrét bejuttatása, s érzéstelenítéssel együtt sem vesz igénybe 25-30 percnél többet az eljárás. Utána akár azonnal vissza is lehet térni a mindennapi teendőkhöz, sőt, a megfelelő biokozmetikumokkal a terület sminkelése sem jelent problémát.

Mit tartalmaz a töltőanyag?

A hialuronsav mellett antioxidánsok, ásványi anyagok, vitaminok és aminosavak is bejuttathatóak az eljárás során a kezelt területre, melyek a szem alatti mély árok ellen, a belső szemzug feltöltése, a bőr állapotának javítása érdekében is remek választásnak bizonyulnak. A minőségi hatóanyagok finom mozdulatokkal eloszlatva visszaadják a fiatalos, üde, friss tekintet varázsát.

Mennyi a belső szemzug feltöltés ára?

Mivel a beavatkozás esetében nincs szükség komolyabb megelőző vizsgálatokra, kórházi tartózkodásra, altatásra, műtőhasználatra, és a töltőanyag is megfizethető árkategóriát képvisel, így a belső szemzug feltöltése gyakorlatilag bárki számára megfizethető. Az alkalmazott töltőanyag mennyiségétől függően a két oldal együtt akár már 100 ezer forintos költségért elérhető.

A fiatalos tekintetnek köszönhetően visszanyerhető a magabiztosság, javul az életminőség és végre a tükörből újra a korábbi önmaga tekint majd vissza. Hívja ehhez segítségül a plasztikai sebészetet és a belső szemzug feltöltésben rejlő remek lehetőségeket!

orrsövényferdülésA szemek alapvetően határozzák meg az arc jellegét, s ahogyan vonzóak tudnak lenni, éppen úgy meglátszik rajtuk az évek múlása. A táskás szemek, az apró szarkalábak, vagy a lassan lógóvá váló szemhéjak sokak számára okoznak problémát, pedig megoldás létezik ellenük, méghozzá tartós eredménnyel. A modern ránctalanító krémekkel összehasonlíthatatlan eredményt kínál a szemhéjplasztika, mely kiválóan alkalmas az öregedés jeleinek megszüntetésére. A szemhéj bőre feszesebbé varázsolható, és a szem alatti táskák eltüntetése is minden további nélkül megoldható.

Nem csak az idősek problémája!

A tekintetnek fáradt, öregedő külsőt kölcsönöznek a szem alatti táskák, melyeknek megjelenése gyakorlatilag nem köthető életkorhoz. Sok fiatal esetében is találkozni a problémával, mely mind a megjelenésre, mind a kisugárzásra rányomja bélyegét. A helyi érzéstelenítésben is elvégezhető beavatkozásnak köszönhetően a szakember eltünteti a szem alatti táskák zsírszövetét és a feleslegessé váló bőrt is.

orrsövényferdülés2Mitől alakulnak ki táskák a szemek alatt?

A szemkörnyéki bőr állapotának természetesen nem tesz jót a kialvatlanság és a túlhajszolt élettempó, de a táskás szem mégsem ezek következtében alakul ki. Az akár fiatalokat is érintő esztétikai jelenség hátterében az áll, hogy a szemgolyó alatti zsírpárnák előboltosulnak, a hártyás kötőszövet megnyúlik. Az alsó szemhéjplasztika lehetőséget kínál arra, hogy a táskás szemek végleg a múlté legyenek.

Hogyan történik a táskás szem plasztika?

A zsírpárnák eltávolítása megoldást kínál a táskák ellen, de erre nem minden esetben van szükség. Amennyiben a páciens sajátosságai megkívánják, úgy zsírmegtartással is megszüntethető a jelenség. Ekkor a táskákért felelőssé tehető zsírpárnák áthelyezése, szétterítése történik, megcélozva az esztétikus megjelenést és a fiatalos tekintetet. A módszernek köszönhetően nem csak a szem alatti táskák tűnnek el, de az arc szem alatti része teltebbé válik, mely végső soron a fiatalos hatáshoz bőven elegendő.

Mire figyeljünk a táskás szemek eltüntetése után?

A beavatkozás helyi érzéstelenítésben történik, így a szokásos altatással kapcsolatos procedúrára nincsen szükség. Természetesen a páciens egyéni igénye szerint megoldható az altatás, bár a tapasztalatok azt mutatják, hogy ez teljesen felesleges. A megfelelő érzéstelenítésnek és a minimális vérzésnek köszönhetően csekély kellemetlenséggel jár csupán a táskás szemek eltüntetése. Persze fontos, hogy a táskás szem plasztika után az orvos utasításait maximálisan betartsa a páciens, s így zökkenőmentes, gyors lehet a felépülés. Eleinte a szemhéjak nyitása, zárása nehézkes lehet, ez azonban hamar elmúlik. A terület jegelése sokat segíthet, és a tisztálkodásra is ügyelni kell az érintett részen. A bőr kékes-sárgás elszíneződése egy-három hét alatt teljesen elmúlik, a felszívódó varratoknak köszönhetően pedig varratszedésre sincs szükség. A beavatkozás jellegétől, mértékétől függően a végeredmény legkésőbb három hónap múlva válik végleges formájában láthatóvá.

orrsövényferdülésA szemek az arc központi területén helyezkednek el, és kiemelt szerep jut nekik a kommunikáció terén. A fiatalos, üde tekintet nem csak a vonzó megjelenéshez járul hozzá, de a magabiztossághoz is. Az évek múlása sajnos nyomot hagy a bőr állapotán, a szem környékén apró ráncok jelennek meg, a szemhéjak idővel lógni kezdenek, és a szem alatti karikák is gyakran tanúskodnak a korról. A ránctalanító krémek ugyan ideig-óráig segíthetnek a problémán, de végleges és tartós eredményt csak a szemhéjplasztika kínálhat. A beavatkozás ma már rutinnak számít, ráadásul altatás nélkül is megoldható az eljárás. A szemhéjplasztikának köszönhetően a tekintet újra fiatalossá válik, a sminkelés is könnyebb lesz, és persze a szem alatti karikák jelentette önbizalomhiány is végleg a múlté lesz.

Hogyan történik a szem alatti karikák feltöltése?

A duzzadt, táskás szemek, valamint a szem alatti fekete karikák gyakran már egészen fiatal korban megjelennek, és befolyásolják negatívan a megjelenést. A plasztikai sebészet azonban lehetőséget kínál arra, hogy a kellemetlenségtől megszabaduljanak az érintettek. Az évek múlásával az arc kevesebb zsírszövetet tartalmaz, s ez a szemek környékén tud igazán sok gondot okozni. A karikás szem tünet azonnal fáradt, öregedő, megviselt hatást kelt, és akár évekkel idősebbnek mutatja tulajdonosát. A szem alatti sötét karikák eltüntetése a terület feltöltésével tökéletesen megoldható. Az eljáráshoz a száj-és ráncfeltöltés terén oly sokszor alkalmazott hialuronsav kerül bevetésre, mely anyagot egyébként a bőr is tartalmazza. A terület fertőtlenítése és krémmel történő érzéstelenítése után egy vékony tű segítségével juttatható a töltőanyag a kívánt helyre. A még tökéletesebb végeredmény érdekében vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat is tartalmaz az injekció, melynek tartalmát a szakember finom mozdulatokkal oszlatja el a szemek alatt.

orrsövényferdülés2

Mire érdemes figyelni a szem alatti karikák eltüntetése után?

A gyógyulás időtartama és a beavatkozás után észlelhető panaszok annak függvényében alakulnak, hogy milyen mértékű volt a plasztikai eljárás. Amennyiben a szem alatti karikák feltöltése a lógó szemhéjak korrekciójával társul, akkor természetesen a felépülési idő is tovább tarthat. A terület elszíneződésére, a szemhéjak húzódására mindenképpen lehet számítani, de a felszívódó varratoknak köszönhetően nincs szükség varratszedésre. Ha csak a szem alatti karikák feltöltése történt meg, akkor akár azonnal vissza is lehet térni a mindennapi teendőkhöz, hiszen az eljárás gyors, fájdalommentes, és komoly utóhatásokkal sem kell számolni. A szem körüli karikák akár harminc perc alatt megszüntethetőek.

Legyen szó akár a szem körüli karikák jelentette problémákról, akár az évek múlásával természetesen megjelenő szarkalábakról, vagy a lógó szemhéjról, a szemhéjplasztika remek lehetőségeket tartogat azoknak, akik újra fiatalos tekintetre vágynak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ha nem is kerül sor teljes arcplasztikára, de a szemhéjplasztika már önmagában sok évet fiatalít a páciensek megjelenésén.

orrsövényferdülés

Az évek múlása különösen megmutatkozik az arcbőr és a szemek környékének állapotán. Az első szarkalábak megjelenésétől évek telhetnek el addig, míg a felső szemhéjak lógni kezdenek, viszont a táskás szem már egészen fiataloknál is problémát jelenthet. Mivel szemeink központi jelentőséggel bírnak a kommunikációt illetően, és a vonzó megjelenés is nagymértékben múlik rajtuk, ezért nem mindegy, milyen állapotban vannak, és mennyire fiatalos a tekintet. Napjainkban azonban már nem kell együtt élni a ráncos, öregedő tekintet jelentette esztétikai gondokkal, hiszen a plasztikai sebészet helyi érzéstelenítésben kínál lehetőséget a friss, üde tekintet megvalósítására bármely életkorban.

Rutin beavatkozás megfizethető áron

A szemhéjplasztika tipikusan az a beavatkozás, mely teljesen rutinszerű, és annak méretétől függően akár azonnal folytatható is a napi tevékenység. Amennyiben csak a szem alatti táskák eltüntetése a cél, úgy a hialuronsavat, ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmazó töltőanyag remek választásnak bizonyul. A saját zsírral történő feltöltés is lehetséges, s alapesetben feleslegessé váló bőrrel sem kell számolni. A felső szemhéjplasztika esetén azonban mindenképp ki kell metszeni a lógó részt, ám a felszívódó varratoknak köszönhetően a varratszedés kellemetlenségei is elkerülhetőek. A szemhéjplasztika árak ráadásul ma már bárki által megfizethetőek, ugyanis akár százezer forint körüli összegért megfiatalodhat a tekintet.

orrsövényferdülés2

Fontos a személyes konzultáció!

Pontos összeget a szemhéjplasztika árak alakulásáról azonban csak akkor kaphat, ha érdeklődőként legalább egy személyes konzultáción megjelenik a választani kívánt szakembernél. Mindig egyénre szabottan kerül ugyanis eldöntésre, hogy az optimális eredmények érdekében milyen beavatkozásokra van szükség. Van, akinél elegendő a szem alatti táskák eltüntetése, mások esetében a felső szemhéjplasztika és a ráncfeltöltés is nélkülözhetetlenek. A konzultáció után pontos összeg, a szemhéj műtét árak ismeretében dönthet arról, hogy igényli-e a plasztikai sebészet kínálta lehetőségeket.

Néhány órás megfigyelés szükséges

Bár a feltöltés esetén már akár azonnal elhagyható a kórház, de amennyiben kombinált beavatkozásról van szó, úgy néhány órás megfigyelésre még bent kell maradni. A hialuronsavval történő feltöltés mindössze 25-30 percet vesz igénybe, a teljes szemhéjplasztika pedig eltarthat 2-3 órán keresztül is az egyéni adottságok és az elérni kívánt eredmények függvényében. A szemhéj műtét árak némileg magasabbak, mint a feltöltés ellenértéke, de jelentős összeggel akkor sem kell többet fizetni, ha felső szemhéjplasztika válik szükségessé.

A konkrét szemhéjplasztika árak iránt érdeklődők számára ajánlott tehát személyesen felkeresni a kívánt plasztikai sebészt. A konzultáció során egyeztetésre kerülnek a páciens igényei és a sebész javaslatai, hogy végül olyan eredmény szülessen, melynek köszönhetően visszanyerhető a magabiztosság. A fiatalos tekintet nem elérhetetlen álom, hanem olyan megvalósítható cél, melynek érdekében megéri a szemhéjplasztika mellett letenni a voksot.

Előtte utána képek pácienseinkről

Orrplasztika

Orrplasztika

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás

Hasplasztika

Hasplasztika

Arcplasztika

Arcplasztika

Ajakplasztika

Ajakfeltöltés

 

Árak

Tudjon meg többet a plasztikai sebészet árairól!

Érdekel

Akcióink

Ismerje meg folyamatosan megújuló, időszakos akcióinkat és kedvezményeinket!

Érdekel

Orvosaink

Ismerje meg kivételes, Nyugat-Európában is elismert vezető sebészeinket!

Érdekel

 

Szolgáltatásunk értékelése 43 páciensünk véleménye alapján: 4.8

Ön most itt van: https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/szemhejplasztika/