Orrplasztika

Az orrplasztika egy olyan esztétikai beavatkozás, ami az orr méretét, alakját, formáját és görbületét képes megváltoztatni. Orrplasztika után nincs szükség ismétlő vagy korrekciós műtétekre, illetve nem kell félned az eredmények halványulásától sem.


Ha Te is tökéletes orrot szeretnél, hogy egy teljesen harmonikus arc nézzen Rád vissza a tükörből, akkor jó helyen jársz.

Olvashatsz arról, hogy kiknek ajánlott az orrplasztika, milyen előnyei vannak, mi a menete, továbbá mutatunk előtte utána képeket, illetve megismerheted az orrplasztika árakat is.

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

orrplasztika

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Az orrplasztika az orvostudomány és a technológia rohamos fejlődésének köszönhetően egyre biztonságosabbá, egyre gyorsabbá és egyre hatékonyabbá válik. Ehhez hozzáadódik a plasztikai sebészek egyre növekvő tapasztalata és szakértelme.

Mindezek eredménye, hogy az orrplasztika hazánkban is egyre többek számára jelent egy tökéletes, kockázatmentes és elérhető megoldást.

A jó hírünk az, hogy pontosan emiatt egy orrplasztika műtéttel óriási pozitív változást tudsz elérni Te is az arcodon. Bizonyára sok kérdés kavarog most a fejedben. Ebben a cikkben szeretnénk mindegyiket megválaszolni.

Orrplasztika Budapesten - vidám, fiatal, csinos hölgy telefonál

Orrplasztika tudnivalók

Az orrplasztika jelenleg a harmadik legnépszerűbb plasztikai műtét a világon. A PlasticSurgery.org hivatalos statisztikai kutatásának eredményei alapján 2018-ban 213 780 orrplasztika műtétet végeztek el az Egyesült Államokban.

Ez azt jelenti, hogy naponta körülbelül 600, azaz óránként 25 orrműtétre került sor a tavalyi évben. Ezek a számok évről évre növekednek, ahogy a plasztikai sebészet is egyre nagyobb teret nyer.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!


Kiknek ajánlott az orrplasztika?

Orrplasztika azoknak ajánlott, akikre az alábbi jellemzők érvényesek és ezen változtatni szeretnének: 

 1. Nem vagy elégedett az orrod méretével, formájával vagy alakjával, és ezért esztétikai orrműtéten gondolkozol? (73%)
 2. Szeretnél egy életre megszabadulni légzési nehézségeidtől, a folyamatos orrdugulástól és a horkolástól egy orrsövény műtét segítségével? (18%)
 3. Egy korábbi baleset, orrtörés nyomainak szeretnél búcsút inteni egy helyreállító műtét formájában? (9%)

Egy orrplasztika műtét mind a három fenti problémára tökéletes megoldást nyújt. Ha esetleg több kérdésre is igennel válaszoltál a fentiek közül, jó hírünk, hogy mindösszesen egy orrműtéttel egy életre megszabadulhatsz valamennyi problémától.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!

Miért az orrplasztika a legjobb megoldás?

 • Ez az egyetlen megoldás
  Orrod szerkezete és belső felépítése csak és kizárólag egy orrműtét segítségével alakítható. Jelenleg nincs semmilyen alternatív orvosi megoldás, amivel ehhez fogható, valódi és hosszú távú eredményeket lehetne elérni.
 • Fájdalommentes
  Orrplasztika műtéteinket minden esetben altatásban végezzük. Ez azt jelenti, hogy a teljes műtét ideje alatt mélyen alszol majd és semmilyen fájdalmat nem fogsz érezni a beavatkozás közben.
 • Rutinműtét egy orrplasztika specialista számára
  Ahogy már korábban is említettük, az orrplasztika napjaink egyik legnépszerűbb és leggyakoribb plasztikai beavatkozása lett. 
  Vezető plasztikai sebészeink több mint 27 éve praktizálnak és ez idő alatt több ezer sikeres orrplasztika műtétet végeztek már el. Ezek miatt egy orrplasztika – annak ellenére, hogy az egyik legnehezebb beavatkozásról van szó –  budapesti klinikánkon már rutinműtétnek számít.
 • Egy egész életre szól
  Egy orrműtéttel egy vélhetően hosszú évek óta húzódó problémát fogsz tudni egy egész életre kipipálni. Egy olyan egyszeri beavatkozásról beszélünk, amelynek előnyeit a műtét napjától egészen életed végéig élvezni fogod majd.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!

Az orrplasztika előnyei

Megismerheted az önbizalom semmihez nem hasonlítható, édes érzését.

 • Harmonikus összhang

Egy orrplasztika műtéttel Te is elérheted, hogy orrod tökéletesen összhangba kerüljön az arcoddal. Amellett, hogy természetes hatást kelt majd, orrod teljesen harmóniába kerül arcod többi részével, azaz nem kitűnik, hanem gyönyörűen belesimul majd az összképbe.

 • Mindenféle nyom és látható hegek nélkül

Egy teljesen megújult, harmonikus arc fog visszanézni Rád a tükörből. Mivel semmilyen nyoma nem marad a műtétnek, csak az fogja tudni megmondani, hogy orrműtéted volt, aki már látott korábban is.

 • Kiegyensúlyozottabb és vidámabb mindennapok

Megnövekedett önbizalmadtól teljesen kivirulsz majd, melyet nem csak Te, de a körülötted lévők is rögtön észrevesznek majd. Kiegyensúlyozottabb és vidámabb leszel a mindennapokban, ami végeredményben egy boldogabb életet jelent majd Számodra.

 • Komplex megoldás

Az orrsövényferdülés is tökéletesen korrigálható az orrplasztikával, aminek köszönhetően a két orr fél átjárhatóvá válik. Ezzel nem csak a horkolást, vagy gyakori megfázásokat tudod kizárni, de mindenféle légzési nehézségtől is megszabadulhatsz egy egész életre.

 • Életed egyik legjobb döntése előtt állsz

Pácienseink jellemzően mind úgy gondolnak vissza orrplasztika műtétjükre, hogy életük egyik legjobb döntése volt.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!

Orrplasztika konzultáció műtét előtt

Az orrplasztika műtét előtt mindenképpen sort kell kerítenünk egy személyes konzultációra. Ekkor vezető plasztikai sebészünk alaposan felméri kiinduló állapotodat és céljaidat, vágyaidat egyaránt. Nem létezik olyan, hogy tökéletes orr. Minden archoz, így a Te arcodhoz is más méret és forma passzol a legjobban.

Ezen a konzultáción felteheted az összes kérdésedet vezető sebészünknek, aki kész válaszokkal vár majd Téged.

Vizsgálatok orrplasztika előtt

A műtét előtt kötelezően részt kell majd venned egy teljes körű általános orvosi vizsgálaton is. Itt egy teljes körű laboratóriumi vizsgálattal felmérjük a lehetséges problémákat, melyek befolyásolhatják a műtét sikerességét. Egyes esetekben ultrahang vizsgálatokra is szükség van, de a legtöbb orrműtét ezt nem igényli. Az altatás miatt EKG vizsgálatra is szükség lesz, hogy légzésedet és szívritmusodat is ellenőrizhessük.

Az orrplasztika klinika rendkívül szerencsés adottsága, hogy valamennyi orvosi szolgáltatás egy karnyújtásnyira lesz Tőled is, ha minket választasz. Így a műtétet megelőző vizsgálatokon mindenféle plusz, felesleges sorban állás és plusz költség nélkül fogsz tudni részt venni.

Ha vezető sebészünk mindent rendben talált, akkor zöld utat kapsz a műtétre.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!

Az orrplasztika menete

Egy orrplasztika a korrekció méretétől függően körülbelül egy-két órán keresztül tart és minden esetben altatásban zajlik.

A műtét során vezető sebészünk úgynevezett zárt műtéti technikát alkalmaz. A nyálkahártyádon keresztüli beavatkozással korrigálja a porcos-csontos részeket, az esetleges orrsövényferdülést megszünteti, majd egy gipszsínnel rögzíti orrodat.

A műtétet követően nedvszívó tamponokat helyezünk el az orrodban. Ezek miatt 1-2 napig nem fogsz tudni majd az orrodon lélegezni, de ez csak olyan lesz, mint egy erős megfázás.

Orrplasztika után gyógyulás

Általánosan elmondható, hogy az orrműtét utáni gyógyulás 7-10 napot vesz igénybe. A végleges forma kialakulása azonban több, mint 6 hónap alatt alakul ki.

Az új orrodat körülbelül egy hétig gipszsínnel rögzítjük. Könnyen előfordulhat, hogy duzzanat és véraláfutás alakul ki az érintett területen. A gipszsín levétele után ezek rövidesen el fognak tűnni és onnantól már csak azt kell kivárnod, amíg új, gyönyörű orrod felveszi végleges formáját.

A zárt műtéti technika nagy előnye, hogy semmilyen nyoma nem marad a műtéti beavatkozásnak.

A rehabilitáció további részleteiről és a pontos tudnivalókról személyesen tájékoztat majd Téged vezető plasztikai sebészünk a konzultáción. Továbbá itt fogsz pontos, személyre szabott árajánlatot is kapni.

Orrplasztika árak

Az orrplasztika árak a klinikánkon:

orrplasztika

850.000.- Ft-tól

Végleges árajánlatot csak az személyes konzultáció után tudunk adni Neked, hiszen pontosan azt szeretnénk Neked nyújtani, amire szükséged van. Ebből következik, hogy az árajánlatod is teljesen egyedi lesz majd.

Ahogy már korábban említettük, pácienseink többsége életük egyik legjobb döntésének tartja, hogy elszánta magát a műtétre.

Tudj meg többet az orrplasztikáról személyes konzultáció keretében!

Orrplasztika előtte utána képek

előtte utána kép 1
előtte utána kép 3
előtte utána kép 8
előtte utána kép 9
előtte utána kép 2
előtte utána kép 4
előtte utána kép 6
előtte utána kép 7

Orrplasztika vélemények

Sz. Ágnes

Én több mint 10 évig nem tudtam elfogadni a nagy görbe kampós orromat, lelkileg teljesen össze voltam törve miatta, gátlásaim voltak és egyértelműen nem illett az arcomhoz. Akármennyire is erőltettem, sosem tudtam magam elfogadni, ezért vágtam bele a műtétbe, ami életem egyik legjobb döntése volt.


Ó. Evelin

Én a csúnya orrom miatt már általános iskolában is sokat szenvedtem. És ahogy idősödtem ez egyre inkább erősödött bennem. Lehajtott fejjel járkáltam az emberek között és úgy éreztem, hogy mindenki csak a nózimra fókuszál.És bár való igaz, nekem semmiféle egészségügyi problémám nem volt az orrom  miatt, de életem legjobb döntése volt, hogy megcsináltattam. Azóta sokkal többet nevetek és sokkal jobban érzem magam.


P. Zsolt

Ezt el sem lehet mondani szavakkal, amit érzek… Amikor régóta vágyik az ember valamire és egyszer végre megvalósul, az valami fantasztikus.

Orrplasztika kockázatok

Az interneten számos cikket vagy fórumbejegyzést találhatsz, melyek orrplasztika utáni negatív véleményeket, tönkretett orrokat, korrekciós műtéteket vagy műhiba pereket említenek. 

Az orrplasztika a plasztikai műtétek listáján a legnehezebb, azaz a legnagyobb szakértelmet kívánó beavatkozások közé tartozik.

Ezért orrplasztika műtéteddel kapcsolatban az egyik, ha nem a legfontosabb szempont, hogy ha lehet Magyarország legjobb orrplasztika sebésze legyen a választott orvosod. Ehhez a területhez kétségkívül megkérdőjelezhetetlen szakmai tapasztalatra és olyan profizmusra van szükség, amihez több évtizedes praktizáláson keresztül vezet az út.

Vezető plasztikai sebészeink több mint 27 éve praktizálnak és ez idő alatt több ezer sikeres orrplasztika műtétet végeztek már el. Ezek miatt egy orrplasztika klinikánkon már rutinműtétnek számít és 100%-ban ki tudjuk zárni a műhibával végződő beavatkozásokat.

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

 • 27 éves tapasztalat
 • Nemzetközi hírnév és garancia
 • Stabil kórházi háttér
 • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete
orrplasztika
KONZULTÁCIÓ