Mellnagyobbítás Budapest

A mellnagyobbítás egy olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, mely során a mellekbe szilikon mellimplantátumokat helyeznek be, hogy elérjék a páciens által kívánt méretet. A mellnagyobbítás másik lehetősége a saját zsír beültetése vagy a hialuronsavval történő feltöltés.

Fontos tudni, hogy a terhesség és a mellnagyobbítás nincsenek kizáró viszonyban: a mellnagyobbítás elvégezhető a szülés előtt, vagy pedig utána is.

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

Érdekel a személyes konzultáció
mellnagyobbítás

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Kinek ajánlott a mellnagyobbítás?

Mellnagyobbítás azoknak a nőknek ajánlott, akik elégedetlenek melleik nagyságával. A mellnagyobbítás akkor nyújthat tökéletes eredményt, ha a mellek feszessége ideális, és nem kell őket megemelni sem, hanem csak a mérettel vannak problémák. Ha a mellnagyobbítás mellfelvarrással van kombinálva, akkor azt már kombinált mellplasztikának nevezzük.

A mellnagyobbító műtét lehetőséget ad arra, hogy a páciens lelki problémái megoldódjanak, gátlásai pedig megszűnjenek; önértékelése, önbizalma ismét helyreálljon.

A mellnagyobbítás néhány lehetséges oka

Mellnagyobbításra, mint esztétikai mellműtétre az alábbi esetekben lehet szükség

  • a mellek eredendően kis mérete
  • az évek során a mellek kis mértékben megereszkedtek
  • a bőr megnyúlt a melleken
  • a szoptatás miatt a mellek veszítettek formájukból 
  • a mellek aszimmetrikusak

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Mellnagyobbítás árak

A mellnagyobbítás árak 1 300 000 Ft-nál kezdődnek mellimplantátum beültetés esetén. Az ár függ a használt mellimplantátumok fajtájától és a páciens egyéni igényeitől is.

Mennyibe kerül a mellnagyobbítás saját zsírral?

Saját zsíros mellnagyobbítás esetén a kiinduló ár 900 000 forint.

Mellnagyobbítás hialuronsavval árak

A mellnagyobbítás hialuronsavval árak 800 000 forint körül vannak. Ezt a beavatkozást sok plasztikai sebész nem végzi.

Mellnagyobbítás előtt 

Mellnagyobbítás előtt személyes konzultáción kell részt venni, amikor az orvos megvizsgálja a mellek állapotát. Beszámol a műtét menetéről, áráról, az esetleges szövődményekről. A legfontosabb a megfelelő méretű és formájú mellimplantátum kiválasztása.

A klinikán egyébként az elérhető legmagasabb minőségű mellimplantátumokat alkalmazzák, ezek lehetnek kerekek vagy csepp alakúak. A pácienssel közösen megbeszélik az elérni kívánt eredményt és annak lehetőségeit. A szakember beszámol a várható eredményről és megmutat néhányat az eddigi referenciái közül.

A klinika biztosítja a lehetőséget az előzetes kivizsgálásra is. Ez magában foglalhat laborvizsgálatot, EKG-t, röntgenfelvételeket, ultrahangot és mammográfiát. A műtét előtt fokozottan figyeljünk a megfelelő mennyiségű folyadékbevitelre és az egészséges táplálkozásra.

Kerüljük a természetgyógyászati készítmények és az aszpirin fogyasztását, valamint lehetőség szerint a dohányzást és az alkoholos italok fogyasztását is. Szedhetőek vitaminok, illetve nyomelemek, például cink és szelén is a műtétet megelőző időszakban, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. Fontos időt szánni a testmozgásra és a lelki, érzelmi felkészülésre is.

A mellnagyobbító műtét menete

A körülbelül 90 perces mellnagyobbító műtét során a páciens altatásban van. Az első lépés egy minimális méretű, alig néhány centiméteres bevágás a mell alatt elhelyezkedő redőben. A mell alatti redőben történő bevágás semmilyen hatással sincsen a tejcsatornákra és az emlőkben megtalálható mirigyekre sem.

Ezt követi a mellimplantátumok behelyezése. A mellimplantátumok helye teljesen személyre szabott, lehet a mellizom fölött, valamint alatt is. Az orvos minden esetben azt veszi figyelembe, hogy az adott páciens esetében melyik módszer nyújthatja a legesztétikusabb megoldást.   

A seb összevarrása olyan varratokkal történik, melyek a későbbiekben felszívódnak, ezért varratszedésre nem lesz szükség a későbbiekben sem.

A mellnagyobbító műtét után

A mellnagyobbító műtét utáni éjszakát a páciensnek a klinikán kell töltenie a másnap reggeli felülvizsgálat miatt. Az orvos gondosan felméri a műtéten átesett terület állapotát. A kebleket nem érheti víz egy hétig, valamint egy különleges melltartót kell viselni nyolc héten át. Két héten át kerülni kell továbbá a megerőltető fizikai tevékenységeket, a szaunázást, a napozást és a szoláriumot pedig két hónapig. Érdemes egy darabig elkerülni azt is, hogy a hasunkon feküdjünk vagy aludjunk.

Kontrollvizsgálatokon is részt kell venni, ezek idejéről a szakorvos nyújt tájékoztatást. A gyógyulás megfigyelése kifejezetten fontos a szövődmények elkerülésének érdekében, bár ezek egyáltalán nem jellemzőek.

Ritka, hogy tokképződés vagy esetleg tokzsugorodás lép fel. Egy évre is szükség van, hogy a keblek végső formája teljesen kialakuljon.  A műtét hegek keletkezésével jár együtt, a külső hegek gyógyulása körülbelül hat hónapot, míg a belső hegeké két évet vesz igénybe. Hegkezelő krémek alkalmazásával gyorsítható a folyamat. 

Egyéni konzultációért és szakszerű információkért élj a személyes konzultáció lehetőségével! 

Mellnagyobbítás előtte utána képek

előtte utána kép 23
előtte utána kép 18
előtte utána kép 26
előtte utána kép 22
előtte utána kép 31
előtte utána kép 1
előtte utána kép 24
előtte utána kép 19
előtte utána kép 29
előtte utána kép 27
előtte utána kép 33
előtte utána kép 2
előtte utána kép 25
előtte utána kép 21
előtte utána kép 30
előtte utána kép 28
előtte utána kép 34
előtte utána kép 3

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül!

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
mellnagyobbítás
KONZULTÁCIÓ