Klinikánk legtapasztaltabb vezető sebésze: Dr. Karvász Tamás

Jelentkezz be Dr. Karvász Tamáshoz!

Dr. Karvász Tamás főorvos úr klinikánk legtapasztaltabb plasztikai sebésze és egyben társtulajdonosa. Precizitásával csak a páciensekkel való bánásmódja vetekszik. A Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész Társaság elnöke. Hazánkban mindössze 12 plasztikai sebész rendelkezik a nemzetközi ISAPS tagsággal, és Karvász doktor az egyik közülük. 
Dr. Karvász Tamás profilkép

Dr. Karvász Tamás, Magyarország egyik legjobb plasztikai sebésze

A kezdetek

Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos 1987-ben szerzett orvosi diplomát a Semmelweiss Orvostudományi Egyetemen. Pályafutását kezdő orvosként a váci baleseti sebészeti osztályon kezdte, majd az Erzsébet Kórház szakembereinek gárdáját erősítette. Sebész szakvizsgát 1991-ben tett, s öt év múlva, 1996-ben vette az irányt a plasztikai sebészet területe felé.

Az 1998-ban letett plasztikai sebészeti szakvizsgáig hazánk szinte minden vezető plasztikai sebészeti osztályán megfordult, tapasztalatot gyűjtve a legjobbaktól. Miután megszerezte a szükséges végzettséget, a Péterfy S. u-i Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályán kezdett el tevékenykedni, ahol 2000-ben adjunktusi, 2004-ben főorvosi kinevezést nyert el.

A plasztikai sebészet egyik legnagyobb magyar úttörője

Dr. Karvász Tamás magánorvosként 1998-ban kezdett el tevékenykedni a Kontúr Klinikán, 2003-ban alapította az ArtReal Plasztikai Sebészetet, további praxist pedig 2005. január 1-én nyitott, ahol esztétikai célú sebészeti műtétek választékával várja a szépülni vágyókat. Több olyan módszer hazai bevezetése is nevéhez fűződik, amelyeket ma már kimagasló színvonalon és megbízható eredményekkel végeznek itthon is, így a súlyfelesleggel küzdők számára remek választásnak bizonyuló Smartlipo lézeres zsírbontás, az Ultracontour alakformálás, vagy az arcfiatalítást megcélzó Silhouette-lift kezelés is hozzá köthetőek.

Dr. Karvász Tamás egy reggeli TV műsorban beszél a plasztikai sebészetről

A minőség kulcsa: folyamatos tanulás és önfejlesztés

A területén kimagasló eredményeket elérő szakember a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság és az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery tagja, majd a hazai szervezetnél főtitkári, alelnöki és elnöki funkcióban is bizonyította rátermettségét és szakértelmét. Dr. Karvász Tamás folyamatos továbbképzések és tanfolyamok során bővítette az elmúlt években is ismereteit, így az endoszkópos sebészet, a lézersebészet területe mellett hazai és külföldi plasztikai sebészeti kurzusok során sajátította el azokat az eljárásokat és módszereket, amelyek a területükön korszakalkotónak bizonyulnak.

Karvász doktor szakmai eredményei

Tudományos munkásságát illetően 2000-ben és 2001-ben kiemelt területként kezelte az emlőműtéteket, mely során előadás keretein belül osztotta meg szakemberekkel tapasztalatait és gyakorlati ismereteit az Esztétikai emlőműtétek osztályunk gyakorlatában, valamint az Első tapasztalataink az aszimmetrikus anatómiai emlőimplantátumokkal címmel.

A Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság éves kongresszusain előadóként, valamint előadás társszerzőként való részvétele mellett az arcfiatalítás és ránctalanítás kapcsán is kimagasló eredményeket ért el.

Dr. Karvász Tamás napszemüvegben vitorlázik

Egy vérbeli profi, nemzetközi hírnévvel

A sebész főorvos a plasztikai műtétek mellett otthonosan mozog az alakformálás, a zsírbontás és injekciós ráckezelés területén is, s a tudomány legújabb eredményeit állítja munkája során a szépülni, fiatalodni vágyók szolgálatába. Tudományos munkásságának, külföldi tapasztalatainak és rendkívül nagy gyakorlatának köszönhetően kimagasló színvonalon biztosítja a páciensek számára a kívánt eredmények elérését.

A személyes konzultáció során az egyéni adottságoknak és elképzeléseknek leginkább megfelelő módszereket javasolja, hogy az orvostudomány eredményeit a szépség szolgálatába állítva tegye lehetővé az önbizalom és a magabiztosság semmihez sem fogható érzésének elérését.

Vélemények Karvász doktor úrról:

 • Melinda (20)
  Karvász doktort az ingyenes konzultáción történő első találkozás alkalmával rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott embernek ismertem meg. A beszélgetés alatt végig azt éreztem, hogy teljes mértékig megbízhatok benne, mert pontosan azt szeretné kideríteni, hogy mire van szükségem. A döntésben nagyon sokat segített, de egy pillanatig sem sürgetett. A mellműtétemet követően pedig minden pontosan úgy történt és olyan lett, ahogy a doktor úr előtte lefestette nekem. Nem tudom elmondani, milyen nagyon hálás vagyok neki :)
  Melinda (20)
 • Barbara (42)
  Az életem minden területén maximalista vagyok. Amikor elkezdtem gondolkodni a hasplasztikáról, mindenképpen olyan plasztikai sebészt szerettem volna találni, aki szintén csak a 100%-kal éri be. Dr. Karvász Tamás személyében megtaláltam ezt a 100%-ot. Legyen szó több, mint 25 éves tapasztalatáról, kedves, odafigyelő modoráról vagy humorérzékéről, a doktor úr egy személyben testesítette meg mindazt, amit egy plasztikai sebész személyében kerestem. Csodálatos munkát végzett és sosem hittem volna, hogy egy műtétről ilyen pozitívan és lelkesen fogok tudni majd beszélni.
  Barbara (42)
 • Mary (32)
  Én Angliából utaztam Magyarországra elsősorban amiatt, mert Londonban háromszor annyiba került volna ugyanaz a műtét, mint Budapesten. Mivel Londonban élek, nagyon jó hír volt számomra, hogy ez a klinika teljeskörű, nemzetközi garanciát vállal a Karvász doktor által végzett plasztikai műtétek után, mert a doktor ISAPS tagsággal rendelkezik. Bár szerencsére semmilyen erre utaló jel nincsen, de ha bármi komplikáció lépne fel a rehabilitációm során, akkor azt itt, Londonban teljesen ingyen el tudja látni egy itteni, szintén ISAPS tagsággal rendelkező plasztikai sebész. Ez a fajta biztonság nagyon megnyugtatott, már több barátnőmnek is ajánlottam a doktor urat és a klinikát. Köszönöm szépen a segítséget!
  Mary (32)
 

Ismerd meg a doktor úr munkásságát!

 • 1991-ben sebész szakvizsgát tett.
 • 1998-ban plasztikai sebészeti szakvizsgát tett.

 • Pályakezdőként két évig a váci kórház baleseti sebészeti osztályán, majd ezt követően az Erzsébet Kórház Sebészeti Osztályán folytatta tevékenységét. 1991-ben sebész szakvizsgát tett.
 • 1996-ban megkezdi Plasztikai sebészeti felkészülését, melynek során valamennyi vezető plasztikai sebészeti osztályon dolgozott.
 • 1998-ban meghívást kap Péterfy S. u.-i Kórház Plasztikai Sebészeti Osztályára, ahol 2000-ben adjunktusi, 2004-ben pedig főorvosi címet érdemel ki.
 • Magánorvosi gyakorlatát a Kontúr Klinika kötelékében kezdi meg 1998-ban, a klinika társtulajdonosa napjainkban is.
 • Több forradalmi módszer hazai bevezetése köthető nevéhez, pl. Smartlipo lézeres zsírbontás, Silhouette-lift arcfiatalító kezelés, Ultracontour alakformálás.
 • 2006-2007 A Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész Társaság főtitkára
 • 2006-2010 A Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész Társaság Vezetőségi tagja, egy évig Főtitkár, egy évig Alelnök és egy évig Elnök.
 • ISAPS tagság – International Society of Aesthetic Plastic Surgery

 • Esztétikai emlőműtétek osztályunk gyakorlatában-előadás
  2000 Keszthely, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság éves kongresszusa
 • Első tapasztalataink az aszimmetrikus anatómiai emlőimplantátumokkal- előadás
  (2001 Debrecen, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság éves kongresszusa)
 • Gondolatok az injektábilis implantátumok használatáról- előadás
  Dupuytren kontraktura operativ megoldása- előadás társszerző Kétéves tapasztalatunk az aszimmetrikus emlőimplantátumokkal emlőaugmetáció során-előadás társszerző
  (2003 Budapest, a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság éves kongresszusa)
 • Arc ránckezelési módszerek és alkalmazásuk
  (Plasztikai sebészeti kötelező szinten tartó szakmai továbbképző tanfolyam, Budapest 2008)

 

Karvász Tamás szereplése a LifeTILT egyik műsorában:

 

Dr. Karvász Tamás oklevelei és minősítései:

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>