Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Minden, ami arcplasztika: Szemhéjplasztika, nyakplasztika, állplasztika és arcfiatalítás

Az évekkel az arcbőr veszít feszességéből, s mind a nyakon, mind az arcon lógni kezd az, ráncok jelennek meg rajta, melyek hatására a tényleges kornál sokkal többnek nézhetünk ki. Az arcplasztika, melyet sokszor nyakplasztikával együtt végeznek a szakemberek, alkalmas arra, hogy a bőr újra fiatalos, az arc pedig feszes legyen.

Plasztikai Sebészet Budapest

Mi is az az arcplasztika?

A különféle kozmetikai eljárásokkal szemben az arcplasztika az egész arcbőrt megemeli, így a laza, lógó bőr helyett feszessé válnak a kontúrok, és még a mély ráncok is kisimíthatóak. A páciensek általában a 40. életkor környékén döntenek úgy, hogy az éveken át tartó hatást kínáló arcfiatalítás mellett teszik le a voksot.

Beavatkozásainkról bővebben:

Kinek ajánljuk az állplasztikát?

állplasztikaMivel arcunkkal kommunikálunk a világ felé, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire vagyunk elégedettek annak megjelenésével. Az általános felfogás szerint a szimmetrikus, lágy vonalak bizonyulnak szépnek, így egyértelmű, hogy a túlzottan markáns áll alapvetően rombolhatja ezt az összképet. Abban az esetben, ha önbizalomhiányt okoz Önnek álla, és lágyabb, arcához jobban illeszkedő vonalakra vágyik, megéri elgondolkodnia az állplasztikában rejlő lehetőségeken. Elsősorban hölgyek szoktak érdeklődni a beavatkozás iránt, de Klinikánk természetesen a férfiak számára is biztosítja a kívánt állforma megvalósítását.

Mit lehet vele elérni?

A száj belsején keresztül végzett állplasztika során korrigálható az áll formája, annak mérete, és implantátum behelyezésére is lehetőség van ahhoz, hogy a megfelelő vonalak elérhetőek legyenek. Mivel zárt műtétről van szó, így kívül semmilyen nyoma nem marad annak, hogy plasztikai beavatkozáson esett át, csak a harmonikusabbá váló arckontúrok, és ezzel együtt a nagyobb önbizalom emlékeztetik majd erre.

állplasztika2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

Az elvégzett állplasztika után szimmetrikusabbá és az archoz jobban illeszkedővé válik az áll vonala. Amennyiben túlzottan nagy, kiálló, erőteljes volt, úgy a műtét után finomabb lesz az, ezáltal a tekintet nem azonnal arra irányul. Az állplasztikai műtét elvégzésének egyik előnye, hogy nem lesznek láthatóak a metszések hegei, ugyanis a metszéseket sebészünk a száj nyálkahártyáján keresztül ejti. A használt felszívódó varratok megkímélik pácienseinket a varratszedés kellemetlenségitől. A műtét után duzzanatra véraláfutásra és némi fájdalomra számítani lehet, ez utóbbi azonban remekül csillapítható, néhány nap múlva pedig már a behelyezett implantátum rögzítését célzó pánt viselése is elhagyható.

Hogy néz ki egy ilyen műtét?

Plasztikai sebészünk a száj belsején keresztül ejtett bemetszésen át korrigálja az állcsont szélességét, méretét, illetve szükség esetén implantátum behelyezésével változtatja meg annak formáját. A zárt műtéti eljárásnak köszönhetően nem láthatóak a hegek, és nem kell tartania a varratszedés által a terület ismételt megbolygatásától sem. Az altatásban végzett beavatkozás után kímélet és sok pihenés javasolt, valamint implantátum beültetésének alkalmával annak megfelelő helyen történő rögzítéséről is gondoskodni kell. A speciális rögzítő pánt viselése elősegíti, hogy a behelyezett implantátum valóban olyan végeredményt tegyen lehetővé, amelyet a kezdetekkor megálmodott.  A lábadozás első két hetében a megszokott életritmusra való fokozatos visszatérést javasolják szakembereink.

Kinek ajánljuk a szemhéjplasztikát?

szemhéjplasztikaA felső és az alsó szemhéjak bőrének öregedése, a fiatalos rugalmasság elvesztése, valamint a szemek alatti duzzanat nem csak esztétikai gondot okoznak, hanem ezzel együtt gyakran pszichéset is. Ha minden reggel úgy néz bele a tükörbe, hogy még sminkkel sem tudja eltüntetni a koráról árulkodó jeleket, és emiatt önbizalomhiánnyal küzd, akkor a jobb közérzet érdekében megéri elgondolkodnia a Klinikánk nyújtotta lehetőségeken.

Mit lehet vele elérni?

A felső szemhéj lógóssá válása akár a látást is akadályozza, ám a szemhéjplasztika segítségével a bőr újra megfeszíthető, ezáltal a szem nem tűnik olyan fáradtnak, szomorkásnak, és a tekintet újra fiatalossá, érdeklődővé válik. Az alsó szemhéjak esetében nem csak a megjelenő ráncok okozhatnak problémát, hanem a kinyúlt bőr, és az alatta felhalmozódó zsír is, hiszen ettől tűnnek olyan táskásnak a szemek még akkor is, ha elegendő időt szánt a pihenésre. A bőr megfeszítésével a sminkelés egyszerűbbé válik, de nélküle is újra fiatalossá válik a szemkörnyék.

szemhéjplasztika2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A szemhéjplasztika látványos megoldást kínál a szem környékén észlelhető öregedési jelekre, eredményeképpen pedig nem csak a fiatalos tekintet valósítható meg visszamaradó, látható  hegek nélkül, de az egész arc másként fest majd körülbelül a műtét után hat hónappal. Klinikánk tapasztalatai is azt mutatják, hogy sok esetben már egy szemhéjplasztika is jelentős változást képes hozni pácienseink életében, és arcplasztika nélkül is éveket tagadhatnak le korukból. Mivel maga az eljárás nem minősül komoly beavatkozásnak, ezért szövődményekre, komplikációra sem kell számítani vele kapcsolatban.

Hogy néz ki egy ilyen műtét?

A korrekció mértékének függvényében egy-másfél órán át tartó műtét helyi érzéstelenítésben, igény esetén altatásban zajlik. A felső szemhéj plasztikázásánál cél a redők megszüntetése, amit specialistánk a szemhéj áthajlási redőjében ejtett metszéssel tud megoldani. Eltávolítja a felesleges bőrt és zsírt, majd gyakorlatilag egy hajszálvékony heg lesz csak észlelhető, ami ráadásul helye miatt nem is látszik a mindennapokban. Az alsó szemhéjak esetében tipikus problémát jelentenek a ráncok, valamint a szemek alatti táskák. Ilyenkor az alsó pillasor alatt ejti sebészünk a bemetszést, és távolítja el a zsírt, feleslegessé váló bőrt, valamint szükség esetén az izomszövetet. A varrat szintén láthatatlan, és már egy héten belül eltávolításra kerül az.

Kinek ajánljuk az nyakplasztikát?

nyakplasztikaMindazok számára remek választásnak bizonyul a nyakplasztika, akiknek arcán, nyakán már lazává, lógóvá vált a bőr, így elsősorban a 40 év felettiek döntenek szívesen mellette. Előfordulhat, hogy a tökéletes eredmény elérése érdekében az arc alsó harmadára kiterjedő arcplasztika is társul a nyakplasztikához, ezért ha ezeket a területek is problémásak az Ön esetében, budapesti székhelyű plasztikai sebészetünk akkor is segítséget tud nyújtani. Szakembereink a nyakplasztika beavatkozásával együtt végzik el a ránctalanítást is célzó arcplasztikát, így egyetlen műtéttel több esztétikai gondnak is véget vethet.

Mit lehet vele elérni?

A nyakon és az arcon kialakult mély barázdák, valamint a lógó bőr eltüntethetőek a beavatkozás segítségével, melyhez akár zsírleszívás is társulhat az esztétikusabb kontúrok elérése végett. A Klinikánk által alkalmazott eljárás során nem csak a bőr, hanem az alatta megtalálható vékony izom is megfeszítésre kerül, hogy az eredmények tartósabbak legyenek. Bár a nyakplasztika tartós eredményeket produkál, de a bőr nedvességtartalma és a gravitáció egy idő után hatással lehetnek a nyak és az arcbőr állapotára. Amennyiben arcplasztikával kombináltan kerül elvégzésre az eljárás, úgy még látványosabb eredmények várhatóak tőle, és kiegészítő kozmetikai kezelésekkel, ránctalanítással még fiatalosabb hatással lehet számolni.

nyakplasztika2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A fiatalos nyak-, és arckontúrok elérésével a hölgyek önbizalma visszaáll, ez pedig az élet minden területére rányomja bélyegét. A lógó, tartását vesztett nyaki bőr újra feszessé varázsolható, a bőr és az az alatti szövetek megfelelő irányba húzásával, valamint szükség esetén az arcplasztikával történő kombinálással hozza meg a beavatkozás azt a kívánt eredményt, melyet pácienseink megálmodnak. Az arc alsó harmadán a mély ráncok viszont nem eltüntethetőek segítségével, ezért ilyenek megjelenése esetén ajánlott lehet ránctalanító kezeléssel együttesen alkalmazni a nyakplasztikát, mint sebészeti eljárást. Bár a műtétet követően fokozott óvatosság és sok pihenés javasolt, de az első három nap kellemetlenségeit követően hamarosan megindul a gyógyulás, és akár sok évvel fiatalabb arc tekint majd vissza a tükörből.

Hogy néz ki egy nyakplasztikai műtét?

Az altatásban végzett nyakplasztika során sebészünk megfeszíti a nyakon lógó bőrt, a felesleget eltávolítja, és a bőr alatti izmot is feszesebbre húzza, ezzel biztosítva a terület fiatalos megjelenésének időtállóságát. Sok esetben szükséges arcplasztikával kombinálni az eljárást, ilyenkor az arc és a nyak bőre együttesen kezelt. Amennyiben zsír eltávolításával érhető el a kívánt végeredmény, úgy a nyaki területeken finom zsírleszívást is végzünk. Az ejtett bemetszések a hajas fejbőrön, illetve a fülek mögött történnek, így azok gyógyulás után teljesen láthatatlanok lesznek. A műtét után a teljesen természetesnek számító kis vérzés elvezetéséhez egy draint használunk, melyet a beavatkozást követő napon távolítunk el. A sebre egyébként nyomókötés kerül, a terület pedig a gyógyulási időszak után feszes, fiatalos lesz, ezzel feledtetve a kor hagyta nyomokat és önbizalomhiányt.

Mi is az a Dermaroller kezelés?

A fiatalos, makulátlan bőr elérése korosztálytól függetlenül mindenki számára fontos. Kozmetikai készítmények, bőrápoló termékek használatával azonban sok esetben nem érhető el a kívánt hatás, hiszen ezek csak a bőr legfelső rétegébe képesek beszívódni. De mi a helyzet, ha nem szívesen feküdne szike alá, ám a vonzó megjelenésről sem mondana le? Manapság már műtét nélküli arcfiatalítási lehetőségek is állnak rendelkezésre, ezek közül pedig kiemelt népszerűségnek örvend hatékonysága miatt a Klinikánkon végzett dermaroller kezelés.

Kinek ajánljuk a Dermaroller kezelést?

Ráncok, apró bőrhibák legtöbbeknél előfordulnak, de vannak, akik még felnőttként is pattanásos, zsíros bőrrel küzdenek. Sokan korábban sminkkel igyekeztek eltüntetni a tág pólusokat, a hegeket, a ráncokat, vagy az enyhe bőrhibákat, ám a kezelések után látványos javulás észlelhető a bőr állapotát illetően. A dermaroller használatával végzett kezelés mindezekre a problémákra megoldást kínál, hiszen alapvetően azon az egészen egyszerű tényen alapul hatásmechanizmusa, hogy a bőr igyekszik védekezni az őt ért sérülések ellen. A sokszor túl kevés kollagén tehető felelőssé azért, hogy az arcbőr veszít üdeségéből, fiatalosságából, ráncok jelennek meg rajta, vagy egyszerűen nem mutatja a kívánt képet. Arcfiatalításra, a bőr egyenletesebbé, hibátlanná tételére tehát a dermaroller kitűnően alkalmas.

Mit lehet vele elérni?

A dermaroller gyakorlatilag egy olyan készüléket takar, amely görgős felépítésű, és felületén apró tűk helyezkednek el. A kezelés során ezzel apró kis sérüléseket okozunk a bőr felületén, aminek köszönhetően beindulnak azok  a természetes folyamatok, melyek során kollagén termelődik. Az anyag hatására a bőrfelszíni hibák, hegek visszahúzódnak, és kevésbé lesznek láthatóak, a ráncok halványulnak, és az egész arcbőr megfiatalodik. Ha egykoron pattanásos bőrrel küzdött, és az aknék sajnos nyomot hagytak maguk után, akkor is kitűnő választás a bőrgyógyász szakorvosunk által végzett kezelés, de a pórusok összehúzására, vagy a fiatalosabb vonások elérésére is ajánljuk a már számtalanszor bizonyított módszert.

dermaroller2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A kezelésnek mellékhatásai gyakorlatilag nem ismertek, és műtét nélkül teszi lehetővé az arcfiatalítást. Nem csak a ráncok ellen ajánlott a kezelés, hanem szinte bármilyen bőrhiba eltüntethető, halványítható segítségével. Az optimális eredmény eléréséhez legalább öt- hat kezelés szükséges, mely során minimális fájdalmat érezhet. Az újraképződött bőr sokkal fiatalosabb, feszesebb és üdébb, mint a korábbiakban, ezáltal akár a napi sminkelés is elhagyható. Fontos tudnia azonban, hogy amennyiben herpesszel, vagy ekcémával küzd az érintett területen, úgy a gyógyulásig várni kell a kezelés elkezdésével.  Szintén elővigyázatosság javasolt, ha a közelmúltban gyümölcssavas hámlasztáson, vagy botox ráncfeltöltésen esett át.

Hogy néz ki egy ilyen műtét?

Az előzetes konzultáció során kerül megállapításra, hogy alkalmas-e a kezelésre, vagy esetleg valamilyen bőrprobléma miatt várni kell-e azzal. A bőrtípusnak megfelelő dermaroller kiválasztását követően a megtisztított bőrfelületet a  készülék segítségével stimulálja szakemberünk, ezzel lehetővé téve, hogy beinduljon a kollagén termelése a bőrben. A szükséges, körülbelül hat kezelés egyes alkalmai között legalább négy hétnek el kell telnie, hogy legyen ideje regenerálódni a bőrnek. Pácienseink tapasztalatai alapján minimális fájdalom észlelhető a kezelés során, és egy-két napig bőrpírral is számolni kell, de a várható hatások messze felülmúlják ezeket a kis kellemetlenségeket.

Arcfiatalítás

A fiatalos arcvonások és a ráncmentes bőr hozzájárulnak a mindennapi magabiztossághoz. Az évek múlása azonban nyomot hagy az arcbőr állapotán, és már a harmincas évektől kezdődően megjelennek az első ráncok. A bőr fokozatosan veszít elasztin és kollagén tartalmából, ami végül a vízmegkötő képesség romlásához vezet. Az így megjelent ráncoktól azonban nem pusztán arcplasztika segítségével szabadulhatunk meg, hanem számos műtét nélküli arcfiatalító eljárás is elérhető ma már.

Lézeres arcfiatalítás komplex eredményekkel

A lézeres arcfiatalítás főként azoknak ajánlott, akik az apróbb ráncoktól, felületi egyenlőtlenségektől szeretnének megszabadulni, de még nem kezdtek lógni a kötőszövetek. A lézeres kezelések már számtalanszor bizonyítottak a tartós szőrtelenítésről kezdődően az értágulat eltávolításán keresztül egészen a teljes bőrmegújításig. Egyes lézeres arckezelések nem csak a pigment foltokat és a finomráncokat szüntetik meg, de eredményesen vethetőek be a kollagén termelés, és ez által a fiatalosabb arcbőr érdekében. A felszíni hámsejtek eltávolításával a teljes bőrszerkezet megújul, és évekkel fiatalosabbnak, üdének mutatkozik az arc. Az eredmények akár fél éven keresztül is látványosak maradnak.

S hogy kiknek javasolt leginkább a lézeres arcfiatalítás? Főként azoknak, akik teljes bőrmegújításra vágynak, és a bőrhibák ellen is hatékonyan szeretnék felvenni a küzdelmet. Sajnos csak kevesen vannak, akik tökéletes arcbőrnek örvendhetnek, s így az egykori pattanások hegei, a nap-, és öregedési foltok, valamint a tág pórusok gyakran okoznak problémát a mindennapokban. Együtt élni azonban nem kell ezekkel, hiszen a lézeres arcfiatalítás kínálta előnyöket ma már bárki kihasználhatja. A megfizethető esztétikai beavatkozás után a bőr feszesebb lesz, tehát egyfajta lifting-hatás érhető el. A ráncok kisimulnak, a hegek és a pigment-egyenlőtlenségek javuló tendenciát mutatnak, és a tág pórusoknak is búcsút lehet mondani. Alapvetően elmondható, hogy a bőr megfiatalodik, és a kezelést követően beindul abban a kollagén képződése, mely körülbelül fél éven át gondoskodik a feszesebb, fiatalosabb vonásokról.

Finomszálas arcfiatalítás

dermaroller2Forradalmian új, műtét nélküli megoldást kínál a finomszálas arcfiatalítás azoknak, akik szeretnének megszabadulni ráncaiktól, és feszesebb, fiatalosabb vonásokra vágynak. Az arcbőr természetes öregedési folyamata ugyan nem állítható meg, de a finomszálas megoldásnak köszönhetően akár két éven keresztül is fiatalosabbnak mutatható a bőr állapota. Az anti –aging technikának köszönhetően mellékhatások nélkül emelkedik meg az arcbőr, ráadásul a páciens már másnap visszatérhet mindennapi aktivitásához az arcplasztikával ellenben, mely utóbbi lábadozási időszakkal jár. A finomszálas arcfiatalítás során egy felszívódó, biokompatibilis vékony szálat húsznak be a bőr alá, amely külsőleg ugyan nem látható, de beindítja a szövetek mikrokeringését, a kollagén termelődését, s így segíti elő a kezelt terület feszességét, teltségét. A megoldásnak köszönhetően az arcvonások ugyan nem változnak, de az arcbőr állapota sokat javul.

Arcplasztika módszerek

Arcunkkal kommunikálunk a mindennapokban, ezért korántsem mindegy, hogy mennyire vagyunk elégedettek annak állapotával. Az évek múlását megállítani ugyan nem lehet, de az arcplasztika és a különféle műtét nélküli arcfiatalító kezelések remek választásnak bizonyulnak a fiatalos külső megőrzésére. Ma már a ráncok eltüntetésétől kezdve a lógó bőr megszüntetésén keresztül a bőrhibáktól való megszabadulásig gyakorlatilag bármi megoldható akár szike nélkül is.

Arcplasztika módszerek a fiatalos külső érdekében

nyakplasztikaÁltalában 40 éves kor felett szoktak érdeklődni az arcplasztika iránt. Ennek oka, hogy az arcbőr idővel veszít kollagén tartalmából, és vízmegkötő képessége is csökken. Az arcplasztikának köszönhetően az így kialakult mély barázdák kisimíthatóak, valamint a nyak és az arc bőre is feszesebbé varázsolható. Nem ritka, hogy az arcplasztika során szemhéjplasztikára is sor kerül, ezzel valóban látványos eredményt produkálva. A műtét nélküli arcfiatalító módszerek még jó esetben is csak 6-12 hónapon keresztül biztosítanak fiatalosabb külsőt, ezzel szemben azonban a műtéti megoldás éveken át garantálja azt. Mivel a műtéti hegeket a fül mögött és a haj ívében ejti a szakember, így látható nyoma a beavatkozásnak nem marad.

Az arcplasztika után körülbelül hat hét múlva lesz látható a végleges eredmény. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a ráncmentesség és a feszes bőr hatására nő az önbizalom, könnyebbé válik a sminkelés, a visszanyert magabiztosság pedig az élet minden területére pozitív hatással van.

Műtét nélküli megoldások a lézertől az aranyszál behúzásig

A lézeres kezelésekben rejlő erőt szőrtelenítés terén éppen úgy fel lehet használni, mint arcfiatalítás kapcsán. Az arckezelés során használt készülék előnyeinek köszönhetően eredményesen vehető fel a küzdelem a pattanásos hegek, a ráncok, és a tág pórusok ellen, de a fénykárosodás és az öregedési foltok is megszüntethetőek. Az elérhető arclifting hatás a beindult kollagén termelődésen keresztül érhető el, így a ráncok kisimulnak, és az egész arc fiatalosabbnak hat. A körülbelül fél éven át tartó eredmények az arcbőr megfiatalodását és a bőrfelszíni hibák megszüntetését is magukban foglalják.

Aranyszálas arcfeszesítés és ultrahangos kezelések

Az arcfiatalító kezelések között kevésbé drasztikus, ám mégis látványos eredményeket produkáló megoldásnak számít az aranyszál behúzása. Esetében tulajdonképpen arról van szó, hogy injekciós tű segítségével egy leheletvékony aranyszálat húz be a szakember az arcbőr alá, amelynek hatására az arcbőr azonnal megemelkedik. Az eljárás után nem maradnak hegek, és körülbelül egy hónap után kezd el annyi kollagén termelődni a kezelés helyének környékén, hogy az látványos változással, feszesedéssel, hamvasodással járjon együtt. Az aranyszálas arckezelés nagy előnye, hogy életmódtól és bőrtípustól függően akár 8-12 évig is megmarad hatása.

Bár tartósságát illetően nem összehasonlítható az ultrahangos arckezelés az aranyszál behúzással, mégis sokan döntenek mellette. Az ultrahang hatására az erek kitágulnak, és a sejtekben fokozódik az anyagcsere. A speciális készülék alkalmazása akkor vezet igazán látványos eredményekhez, ha speciális hatóanyagot is használ hozzá a szakember. Az ultrahang ugyanis alkalmas arra, hogy a bőr alsó rétegeibe juttassa a sejtmegújító, ránctalanító, anyagcserét gyorsító készítményeket.

Az arcplasztika ára

állplasztikaAz évek múlása bizony igencsak meglátszik az arcon, hiszen ráncok jelennek meg, a bőr lazábbá válik, veszít nedvességtartalmából, és ez által fiatalosságából. A mély ráncokkal, a lógó bőrrel azonban nem kell kompromisszumot kötni, hiszen napjainkban számtalan lehetőség adódik arra, hogy 40 éves kor felett is visszanyerhessük a fiatalos kontúrokat. Az arcplasztika műtéti megoldásával nem csak a ráncok tüntethetőek el, de a nyak bőre is feszesebbé varázsolható, és a szem környéki táskák szintén megszüntethetőek. Természetesen azok is megtalálják számításukat a kínálatban, akik altatással járó műtét nélkül szeretnének tenni a kívánt vonalak érdekében. Nem csak az arcfelvarrás jelenthet ugyanis hatékony segítséget a ráncok ellen, hanem többféle arckezelés is ezt a célt szolgálja.

Az arcplasztika ára mindig egyénre szabottan kalkulálható

Az arcplasztika és az ezzel gyakran kombinált szemhéjplasztika iránt érdeklődők körében sokszor felmerül a kérdés, hogy vajon mennyire mélyen kell majd a zsebbe nyúlni a fiatalosság érdekében. Alapvetően elmondható, hogy az arcplasztika árát mindig személyre szabottan lehet megállapítani, hiszen a több százezres nagyságrend annak függvényében alakul, hogy a kívánt eredmények érdekében milyen mértékű és fajtájú beavatkozásokra van szükség. Az arcplasztika ára meghaladja az egyéb olyan arckezelés típusokét, amelyek műtét nélküli megoldásként állnak rendelkezésre. Bár mindkettő eredményesnek bizonyul, de a műtéti beavatkozás kétségkívül látványosabb végeredménnyel zárul. Természetesen a lézeres, az ultrahangos arcfiatalítás is kiválóan alkalmas arra, hogy akár éveket fiatalodjunk segítségükkel, méghozzá szike és műtét nélkül.

Amennyiben teljes arcplasztikára esne a választás, úgy 800-900 ezer forintos kiadásra számíthatunk, ennek függvényében alakulnak az egyes területi kezelések. Az ajakfeltöltés már 100 ezer forint alatt is elérhető, a különféle arcfiatalító kezelések pedig alkalmanként 40 ezer forinttól indulva akár 300-400 ezer forintig is terjedhetnek. A legfontosabb, hogy személyre szabott konzultáció keretein belül tájékozódjunk lehetőségeinkről, hiszen egy árlistában szereplő körülbelüli ár nem tekinthető konkrét ajánlatnak.

Arcesztétikai kezelések vágás nélkül

Sokan vannak, akik nem szeretnének szike alá feküdni, és tartanak a műtéttel járó fájdalmaktól, valamint a hosszas felépüléstől. Számukra ajánlottak azok az arcesztétikai kezelések, melyek kiválóan alkalmasak a ráncok eltüntetésére, a bőr állapotának tartós javítására, vagy éppen megszabadítanak a bőrhibáktól. A hyaluronsavas ajakfeltöltésnek köszönhetően már 15-20 perc alatt elérhetőek a telt, érzéki ajkak. Hasonlóképp praktikus megoldás a saját zsírral történő ajakfeltöltés, mely módszert egyébként ráncok esetében is eredményesen lehet használni.

Az évek múlásával az arc teltségét adó zsírszövet mennyisége csökken, ám ezt hyaluronsavval egyszerűen, szinte fájdalommentesen lehető pótolni. Ma már az orrformázás terén is bevethető ez az eljárás, de a saját zsírsavó szépészeti céllal történő felhasználása sem ismeretlen a szépségiparban. A csak Drakula terápia néven ismert eljáráson túl az aranyszálas arcfiatalítás is eredményesen vethető be a megereszkedett arcbőr ellen. A bőr alá bevezetett aranyszálaknak köszönhetően az arc bőre megemelkedik, ráadásul vágásra és hegekre sem kell számítani.

Előtte utána képek pácienseinkről

Orrplasztika

Orrplasztika

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás

Hasplasztika

Hasplasztika

Arcplasztika

Arcplasztika

Ajakplasztika

Ajakfeltöltés

  • Laura (43)

    Arcplasztika

    “…A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a Drakula terápia névre hallgató eljárás, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen….” 2015.03.17. - 4.9

    Érdekel Laura véleménye

Árak

Tudjon meg többet a plasztikai sebészet árairól!

Érdekel

Akcióink

Ismerje meg folyamatosan megújuló, időszakos akcióinkat és kedvezményeinket!

Érdekel

Orvosaink

Ismerje meg kivételes, Nyugat-Európában is elismert vezető sebészeinket!

Érdekel

Szolgáltatásunk értékelése 41 páciensünk véleménye alapján: 4.5

Ön most itt van: https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/arcplasztika/