Mommy Makeover

A Mommy Makeover egy olyan beavatkozáscsomag, amelynek segítségével a hölgyek a szülés után is nagyon gyorsan formába lendülhetnek és visszanyerhetik tökéletes alakjukat.

Gyere el személey konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

mommy makeover

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Mi az a Mommy Makeover?

A mommy makeover angol kifejezéssel azokat a plasztikai műtéteket szokták összefoglalóan nevezni, amelyekre a terhesség, a szülés és minden, a babavárással kapcsolatos egyéb anatómiai folyamat hátrányos hatással lehet.

A hölgyek szülés után szembesülnek olyan problémákkal, mint a megereszkedő mellek, lógó hasi bőr, kisebb-nagyobb ráncok megjelenése. A mommy makeover komplex csomagja mindezen problémákra kínál megoldást.

A következő írásban bemutatásra kerül, hogy melyek a leggyakoribb műtétek a mommy makeover csomagban, így röviden lesz szó a mellplasztikáról, hasplasztikáról, intimplasztikáról, zsírleszívásról és ránctalanító kezelésekről.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Kiknek ajánlott a Mommy Makeover komplex csomagja?

A Mommy Makeover azoknak a nőknek ajánlott, akik annak ellenére is szeretnének tökéletes formában maradni, hogy egy vagy több gyermeket is világra hoztak már. Fontos, hogy mérlegeljék a Mommy Makeover lehetőségén gondolkodó nők, hogy akarnak-e még gyermekeket, hiszen célszerű az utolsó gyermek születése után belevágni a nagyobb beavatkozásba. Érdemes a szoptatás végét is megvárni például a mellek helyreigazításával, így elkerülhetőek a kisebb problémák.

A Mommy Makeover beavatkozások fajtái

A mommy makeover beavatkozások fajtái a mellplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, intimplasztika és ránctalanítás - a leggyakrabban.

Mellplasztika

A leggyakoribb beavatkozási forma a mellplasztika. Természetes módon a szülés után, a szoptatás után megváltozik a mellek formája, elkezdenek megereszkedni és formájukból veszíteni. Ilyenkor egy mellnagyobbítással és mellfelvarrással orvosolható a keblek problémája. De ha valakinek a már terhes a keblek mérete, akkor mellkisebbítő műtétre is sor kerülhet.

mommy makeover mellplasztika

Zsírleszívás

Szintén nagyon gyakran kerül sor zsírleszívásra a Mommy Makeover csomag keretein belül. Szinte nincs olyan édesanya, akinek ne szaladna fel néhány zsírpárna a gyermekek születése után a hasára, a deréktájékra vagy éppen a fenékre. A sebészeti vagy lézeres úton történő zsírleszívás után a bőr korrekciójával tökéletes formájú fenék és lapos has jöhet létre újra.

Ráncfeltöltés és az arc megfiatalítása

Az anyák esetén, főleg ha több gyermek születésén vannak túl, könnyedén megjelenhetnek ráncok, ezeket szemhéjplasztikával, hyaluronsavas ráncfeltöltéssel és egyéb arcfiatalító módszerekkel lehet kezelni.

Intimplasztika

Ma már egyáltalán nem ritka, hogy valaki úgy érzi, az intim testrészeken is szükség lehet a fiatalossága megőrzésére. Ilyenkor jönnek képbe a mommy makeover csomag intimplasztikai beavatkozásai. Ez lehet akár a kisajkak vagy éppen a szeméremdomb korrekciója, egy konzultáció során pontosan át lehet az igényeket beszélni egy szakemberrel.

A műtét ára

A Mommy makeover csomag tekintetében az ár attól függ, hogy milyen beavatkozásokat hajtunk végre.

  • Egy mellplasztika esetén az ár 900 ezer és 1 400 000 forint között érhető el típustól függően
  • Az arcplasztika 1 millió és 1,6 millió forint között alakul, értelemszerűen az érintett területek függvényében
  • A zsírleszívás 450 000 és 1,1 millió forint között mozog kedvezményesen, de ezeket pontosítani mindig egy konzultáció után lehet
  • Intimplasztika vonatkozásában már elérhető csomagok vannak 400 ezer forinttól is

Az ár vonatkozásában fontos, hogy a fentiek csak hozzávetőleges árak, mindenképpen kérjen egy időpontot egy konzultációra, hogy az Ön igényeire szabott ajánlatot kapjon.


mommy makover menete

Mi a műtét menete?

A folyamat egy egyéni konzultációval kezdődik, amelynek során egy szakorvos fogja elmondani Önnek a pontos tudnivalókat. És érdemes megfogadni a szakorvos tanácsát, hiszen elképzelhető, hogy ugyanazt az eredményt egyszerűbb úton is elérhetjük. A műtéttel kapcsolatban majd tájékoztatni fognak minket az altatásban töltött időről, plusz emiatt egy konzultációnk is lesz majd egy altatóorvossal is. És hát a műtét után fontos a pihenés, arra számítani kell, hogy nem lehet például azonnal munkába állni, hagyni kell időt a testünknek a regenerálódásra.

Mi történik a műtét után?

A mommy makeover csomagban végrehajtott plasztikai beavatkozások után maximum csak pár napig van szükségünk közvetlen ellátásra, utána már otthonunkban pihenhetünk. A beavatkozás típusától függően biztosan szükség van rendszeres kontrollra, a szakemberek tanácsai segítségével pedig fel is gyorsíthatjuk a felépülés folyamatát.

Mit tegyen, ha kíváncsi a lehetőségekre?

Nem kell internetes cikkek alapján döntést hoznia és aggódnia egy műtét miatt, kérjen időpontot egy teljesen igyenes konzultációra, ahol szakemberek segítenek majd az Önnek megfelelő Mommy Makeover csomag kiválasztásában. Egy ilyen konzultációban nincsenek kötelezettségek, szabadon kérdezhetünk és szakértő válaszokat kaphatunk.


Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül.

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
mommy makeover

A legnagyobb klinika

27 éves tapasztalat

Nemzetközi garancia

Személyes konzultáció

KONZULTÁCIÓ