Férfi mellplasztika: gynecomastia - férfi mellkisebbítés

Egyes hormonális változások vagy az elhízás vezethetnek ahhoz a problémához, amely a férfiak esetében akár komoly pszichés terhet is jelenthet.


Nem más ez, mint a megnövekedett férfi mell, mely azonban korrigálható a férfi mellplasztika segítségével.


Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Tudnivalók a férfi mellplasztikáról

A mellplasztika már nem csak nők számára érhető el, hiszen a megnagyobbodott mellet férfi mellkisebbítéssel újra formássá lehet tenni.

A felesleges zsír-, és bőr eltávolítása után a mell igazodni fog a testalkathoz, és visszanyerhetőek a férfias vonalak.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A gynecomastia műtét részletei

Gynecomastia műtét általában hormonváltozások, egyes hormontartalmú gyógyszerek szedése miatt szükséges, vagy az elhízás okozhatja a mirigyállomány növekedését.

A nemiség megélése és a magabiztosság apropóján megéri tehát az érintetteknek szakemberhez fordulni, hiszen gyakorlatilag egy ma már rutin eljárásnak számító beavatkozással búcsút lehet mondani a nőies formákra hasonlító mellektől, és így megfelelően fog igazodni az a férfias testalkathoz.

Hogyan történik a férfi mellkisebbítés?

Az altatásban végzett plasztikai beavatkozás során a mellbimbó alsó részén ejti a szakember a bemetszést, majd eltávolítja a feleslegessé vált bőrt és zsírszövetet.

A zsírleszívással történő kombinálás lehetővé teszi, hogy még tökéletesebb legyen a végeredmény. Maga a bemetszés mindössze néhány milliméteres, és a tapasztalatok szerint rendkívül gyorsan, és hegmentesen gyógyul.

A női mellkisebbítéssel összehasonlítva elkerülhető, hogy több helyen is bőrkimetszésre kerüljön sor, ugyanis a férfiak sajátosságaiból adódóan a bőr kiválóan képes a visszahúzódásra.

Abban az esetben, ha nem gyógyszeres kezelés vagy hormoningadozás okozta a mell megnövekedését, hanem elhízás, úgy a zsírleszívás már önmagában is kiváló eredményeket produkál.

Természetesen mindenképp említést érdemel ez utóbbi esetben az életmódváltás, hiszen ha ez elmarad, akkor hamarosan újra gyarapodásnak indulhat a terület.

A körülbelül 1-1,5 órán keresztül tartó műtét után egy speciális kötés kerül az érintett területre, mely szorító jellegénél fogva segíti a gyógyulást és a bőr könnyebb letapadását. Ezt a ruházatot kettő-négy héten át kell majd viselnie a páciensnek.

Gynecomastia műtét ár

A gynecomastia műtét ár 950.000 forinttól érhető el. A beavatkozás ára több tényező függvényeként alakul, ezért megéri személyre szabott konzultáció keretein belül tájékozódni arról, milyen költségek várhatóak.

Mire számíthatunk gynecomastia után?

A műtét után néhány napig egyfajta izomlázszerű fájdalom jelentkezhet. Az érintett terület húzódni fog, ám a fájdalomcsillapító kiválóan enyhíti a panaszokat. Egy-két hét alatt elmúlnak a bőrelszíneződések és a véraláfutások, a bimbóudvar szélén ejtett bemetszés pedig gyakorlatilag alig észrevehető heggel gyógyul.

A sportoláshoz fokozatosan lehet visszaállni, de a munkába már akár egy héttel a gynecomastia után is vissza lehet térni. Alapvetően elmondható, hogy egy hónap kell a teljes gyógyuláshoz, a terület pedig végleges formáját, tapintását két hónap után nyeri vissza.

A műtét hegei szinte nyom nélkül eltűnnek, így nem kell attól tartani, hogy látható jelei lesznek a beavatkozásnak.

A beavatkozásnak köszönhetően a férfi mellkas visszanyeri eredeti formáját, ezzel magabiztosabbá téve a megjelenést a mindennapokban.

Férfi mellplasztika előtte-utána képek

Klinikánk vezető sebészeinek munkáiból válogattunk párat. hogy könnyebben elképzelhesd, milyen eredményre lehet számítani férfi mellplasztika után. Ilyen és ehhez hasonló eredményekre számíthatsz Te is, ha minket választasz.

előtte utána kép 10
előtte utána kép 9
előtte utána kép 8
előtte utána kép 7
előtte utána kép 6
előtte utána kép 5
előtte utána kép 4
előtte utána kép 3

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
KONZULTÁCIÓ