Hyaluronsavas ajakfeltöltés

A hyaluronsavas ajakfeltöltés egy olyan kozmetikai eljárás, amely során hyaluronsavat fecskendeznek az ajkakba, hogy azok teltebbeknek és dúsabbnak tűnjenek.Napjainkban az injekciós hyaluronsav töltőanyag a leggyakrabban használt ajakfeltöltő.

Az ajakfeltöltés nem csak a telt formák megvalósítására alkalmas, hanem az aszimmetrikus ajkak kiegyenlítésére is.

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

ajakplasztika

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

A russian lips technika előnyei

A russian lips ajakfeltöltés Budapest egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozása, mely azonnal látható eredménnyel bír és a beavatkozás nem tart tovább 20 percnél! Az eredmény pedig legalább 12 hónapon telt ajkakat nyújt.

A plasztikai sebészet ma már műtét nélküli lehetőséget kínál a kívánt ajakvastagság elérésére, ráadásul akkor is segítséget nyújt, ha az aszimmetrikus felső és alsó ajkak kiegyenlítése a cél. Mivel a beavatkozás ambulánsan történik, így gyakorlatilag azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

A szervezetben, természetes állapotban is megtalálható hyaluronsavat használja a szakember az ajakfeltöltés során, majd a töltőanyagot masszírozással oszlatja el az egyenletesség és a tökéletes végeredmény érdekében.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A hyaluronsavas ajakfeltöltés menete

A vékony tűvel a célterületre bejuttatott töltőanyagok között évek óta a felszívódó hyaluronsav típusok a népszerűek. Ezek előnye nem csak természetességükben rejlik, hanem abban is, hogy ha véletlen túltöltés történne, akkor a felszívódás után az ajkak kontúrjai visszaállnak eredeti formájukba.

A beavatkozás egyébként helyi érzéstelenítésben történik, és alapvetően csak 15 percet vesz igénye. Amennyiben a hyaluronsav helyett a saját zsírral történő ajakfeltöltésre esnek a választás, úgy természetesen számolni kell még a saját zsír kinyerésének és előkészítésének idejével is.

Az ajakfeltöltés helyi érzéstelenítéssel történik, ez elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy a tapasztalható kellemetlenségek enyhíthetőek legyenek. Miután a plasztikai sebész bejuttatta a bőr alá a töltőanyagot, azt masszírozással oszlatja el.

Természetesen a tökéletes végeredmény attól is függ, hogy milyen technikával kerül bevezetésre a töltőanyag. A tapasztalat nagy jelentőséggel bír mind az injekciózás mélysége, irányvezetése, mind a beadás folytonossága kapcsán.


Russian lips ajakfeltöltés árak

A hyaluronsavas ajakfelöltés árak russian lip technikával 140 ezer forint környékén indulnak. Fontos, hogy mindig egyéni konzultáció keretein belül tájékozódjunk a lehetőségekről, hiszen így nem csak pontos árajánlatot kaphatunk, de a szakember segítségével sikerülhet kiválasztani az archoz és elképzelésekhez leginkább passzoló formát, méretet.

Árak az alkalmazott technika függvényében

A beavatkozás során alapvetően kétféle módszert ismerünk. Az egyik az, amikor csak az ajkak kontúrját igyekszik hangsúlyozni a szakember. Ekkor a cél a szép, formás ajkak megvalósítása. Előfordulhat azonban az is, hogy ugyan az ajkak szép formával rendelkeznek, de nem eléggé teltek. Ilyenkor kerül sor a volumen pótlására, vagyis vastagabbá varázsolja a plasztikai sebész az ajkakat.

Persze nem ritka kérés a hölgyek részéről, hogy a két eljárást egyszerre vessék be a vonzó, telt és formás száj érdekében. Természetesen az árak ennek függvényeként is alakulnak, hiszen nem mindegy, mennyi töltőanyagra van szükség, és mennyi munkát igényel a profi részéről az ajakfeltöltés.

Ajakfeltöltés előtte-utána képek

Budapesti klinikánk vezető sebészeinek hyaluronsavas ajakfeltöltés munkáiból válogattunk párat. hogy könnyebben elképzelhesd, milyen eredményre lehet számítani ajakfeltöltés után. Ilyen és ehhez hasonló eredményekre számíthatsz Te is, ha minket választasz.

előtte utána kép 12
előtte utána kép 7
előtte utána kép 8
előtte utána kép 11
előtte utána kép 6
előtte utána kép 3
előtte utána kép 10
előtte utána kép 5

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül!

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
ajakplasztika
KONZULTÁCIÓ