Miért válassz minket?

 • Magyarország legnagyobb plasztikai sebészete
 • Több mint 27 éves tapasztalat
 • Nemzetközi garancia
 • Személyes konzultációs lehetőség

Szakértelem és

profizmus az

Ön szolgálatában

Miért válassz minket?

 • Magyarország legnagyobb plasztikai sebészete
 • Több mint 27 éves tapasztalat
 • Nemzetközi garancia
 • Ingyenes konzultációs lehetőség

Három dologban hiszünk: szakértelem, színvonal és garancia

 • Egyes klinikánkon végzett műtéteinkre nemzetközi garanciát vállalunk.
 • Klinikánk felszereltsége, azaz műszereink, eszközeink, gépeink és alapanyagaink kivétel nélkül nyugat-európai színvonalat képviselnek.
 • Egyedülálló színvonalú szolgáltatásainkra már több ízben felfigyelt a magyarországi média is.
 • Vezető sebészeink több éves nemzetközi praxissal rendelkeznek és mai napig számos külföldi páciens utazik Magyarországra csak azért, hogy orvosainkra bízzák szépülésüket.

1. Egyedülálló Nemzetközi Garancia

ISAPS tagság - Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége

Az ISAPS nevű nemzetközi szervezet abból a célból jött létre, hogy egy országhatárokon, kontinenseken átívelő közösséget alkosson, amely az orvostudomány legfejlettebb és legújabb technikáit, módszereit, a világ legjobb sebészeinek tudását és tapasztalatát hivatott összegyűjteni és gondozni. Az ISAPS Magyarországon hozzávetőleg csupán 10 tagot számlál.

Ki lehet tag?

Az ISAPS tagság megszerzése komoly feltételekhez van kötve. Tagságot csak és kizárólag a plasztikai sebészeti szakma legnagyobb tapasztalattal és legkiemelkedőbb szakmai tudással rendelkező sebészei nyerhetnek el.

Mi az ISAPS célja?

A közösség lényege, hogy teljes körű felelősséget vállal valamennyi tagjának munkája után. Folyamatos konferenciák és képzések keretein belül frissíti és gondozza a közös tudást, amely a sebészeti orvostudomány rohamos fejlődésével együtt gyarapszik.

Miért lehet fontos ez Neked?

Az ISAPS teljes körű garanciát vállal a műtétedet követő esetleges további költségekre. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ISAPS tag mellett teszed le a voksod Magyarországon, ez esetlegesen felmerülő utókezelési, rehabilitációs vagy esetleges helyreállítási beavatkozás költségeit állja a szervezet, még akkor is, ha ezt egy másik ISAPS tag végzi el, egy teljesen másik országban. Vagyis, ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétét követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező sebésze ingyen elvégzi Neked.

Alapanyagainkra is garanciát vállalunk

A legjobb minőségű hagyományos implantátumok mellett a legmodernebb technológiákat felsorakoztató elektronikus SN számmal, és a LLOYD’S biztosító által vállalt garanciával rendelhető implantok az orszában csak a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál érhetőek el. Jelentkezz be hozzánk személyes konzultációra és tudj meg többet garanciáinkról!


2. Színvonal - Nagyban gondolkodunk

A legnagyobb plasztikai sebészet Magyarországon

Klinikánk Magyarország egyik legnagyobb alapterületű, a legtöbb ággyal működő plasztikai sebészettel foglalkozó magánintézménye. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni a Te igényeidet is. Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk szolgálatodra.

0-24 órás rendelkezésre állás

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban a beavatkozást megelőző konzultációt és a szükséges kivizsgálásokat 24 órán belül elvégezzük, így nincs szükséged beutalóra, nincs többszöri utazás és semmilyen többletköltség, így sem időd, sem pedig pénzed nem veszik kárba.

Professzionális környezet

Klinikánk a Szent Rókus Kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral.

Sziklaszilárd alapok

Sajnos a mai gazdasági helyzetben nem sok plasztikai sebészet engedheti meg magának, hogy saját tulajdonú infrastruktúrával és felszereltséggel támogatja a tevékenységét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum minden eszköze saját tulajdonban van. Ezentúl Klinikánk felszereltségét és szolgáltatásait bérlőként több piaci versenytársunk is igénybe veszi.

Számos sebészeti eljárást Klinikánk alkalmazott első ízben Magyarországon, (többek között a Silhouette Lift vagy Silhouette Soft kezeléseket is), és sok sebészeti módszer csak és kizárólag a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szolgáltatási palettáján érhető el.


3. Szakértelem - Médiamegjelenések és vélemények

Vezető sebészünk, Dr. Karvász Tamás a LifeTILT műsorában:

Televíziós megjelenéseink:

Több ízben említettek már meg minket az interneten is:

 • Napidoktor
 • Nők lapja Café
 • Origo
 • WebORVOS
 • Life
 • Ismertorvos
 • 24.hu
 • Vous
…Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész többek között az is elmondta, hogy ő mindig megadja a betegeinek a választás lehetőségét, és hagyja, hogy ők döntsenek…Vezető sebészeink

Vezető sebészeink 1991 óta, az ország egyik legelső sebész csapataként dolgoznak együtt mind a mai napig. Jelenleg nincs nagyobb tapasztalattal működő esztétikai plasztikai sebészet Magyarországon. Sebészorvosaink tapasztalata nyugat-európai minőségű felszereltséggel párosul, hogy igényeidet a lehető legmagasabb szinten legyünk képesek kielégíteni.

Ismerd meg Őket és tudj meg többet rólunk képeikre, vagy a lentebb található "Tovább" gombra kattintva!

Dr. Toperczer Zsolt profilkép
Dr. Toperczer Zsolt
vezető plasztikai sebész

A doktor úr 26 éves általános sebészi és 17 éves plasztikai sebészi tapasztalattal rendelkezik, 2002 óta saját magánrendeléssel.

Dr. Karvász Tamás
vezető plasztikai sebész

Karvász főorvos úr az ország egyik legtapasztaltabb plasztikai sebésze. Precizitásával csak a páciensekkel való bánásmódja vetekszik.

Dr. Muhammad T Jaberansari profilkép
Dr. Mohammad T. Jaberansari
vezető plasztikai sebész

Jaberansari doktor úr a holtig tartó tanulásban és az alázatos, minőségi és precíz munkavégzésben hisz.

Szakértelem és profizmus

Nemzetközi garancia

Nagyban gondolkodunk

Médiamegjelenéseink

Vezető sebészeink

Ha esetleg nem tudod, hogy mi alapján dönts, vagy pedig ránk bízod a választást, akkor tudj meg többet a személyes konzultáció lehetőségéről az alábbi gombra kattintva:

A klinika elérhetősége:

 • +361 4900 107
 • 1023 Budapest, Margit utca 25.
NPSC elérhetősége
Jelentkezz be hozzánk!
KONZULTÁCIÓ