Jelentkezz be konzultációra!

Rád szabott megoldást kínálunk

A testedben az az egyik legcsodálatosabb dolog, hogy nincs, sosem volt és soha nem is lesz még egy ugyanolyan teremtés, mint Te magad.

Teljesen egyedi tested értelem szerűen teljesen egyedi bánásmódot igényel és mi ezt szeretnénk biztosítani Neked. A személyes konzultáció alkalmával felmérjük pontos igényeidet, ennek pedig egy célja van:

Pontosan azt szeretnénk nyújtani Neked, amire szükséged van.

Se többet, se kevesebbet.

Hogyan tudok konzultációra jelentkezni?

Nincs más teendőd, minthogy a jobb oldalt  található űrlapot kitöltöd (mobilon böngészve kattints a fenti gombra), majd rányomsz a "bejelentkezem" gombra. 

Klinikánk rendkívül népszerű, ezért sajnos nem tudjuk garantálni, hogy telefonon azonnal el fogod tudni érni valamelyik munkatársunkat, így mindenképpen az űrlap használatát javasoljuk. 

Az így beérkező jelentkezéseket munkanapokon általában 24 órán belül feldolgozzuk és akár 1-2 nap múlvára is kaphatsz konzultációs időpontot.

Figyelem: 2024-től a plasztikai sebészeti konzultáció díja 20.000 forint, melyet beleszámítunk a műtét árába.

Mi a konzultáció menete?

A konzultáció tekintetében arra törekszünk, hogy gyorsan, rugalmasan és számodra a lehető legegyszerűbb módon történhessen meg.

A találkozó alatt egy kötetlen beszélgetésre kell gondolnod.  Egyik vezető sebészünk fogad majd Téged, aki 15-30 perc alatt felméri egyedi igényeidet, kívánságaidat és vágyaidat.

Van lehetőség orvost választani?

Igen. Miután kitöltötted az oldalt található egyszerű bejelentkező űrlapunkat, átkerülsz egy olyan oldalra, ahol megjelölheted a számodra fontos szakterületeket (pl. mellplasztika), illetve kiválaszthatod azt is, hogy melyik vezető sebészünkkel szeretnél konzultálni.

Ha nincs választott orvosod, az is teljesen rendben van.

Ebben az esetben kollégánk az alapján fog plasztikai sebészt javasolni, hogy milyen szakterületeket jelöltél meg vagy kinél van legközelebbi szabad időpont konzultációra. 

Szerencsére büszkén állíthatjuk, hogy Magyarország egyik legjobb szakmai csapata dolgozik klinikánkon, így lényegében bármelyik vezető sebészünket is választod, jó kezekben leszel.

Hol kerül sor a konzultációra?

Klinikánk megújulása miatt vezető sebészeink átmenetileg több helyszínen várnak Téged konzultációra, melyek mind a Margit híd közelében találhatóak.

A pontos helyszín és időpont kapcsán munkatársunk keresni fog Téged az űrlap kitöltését követően.

A plasztikai beavatkozások viszont egytől-egyig az alábbi helyszínen valósulnak meg:

1023 Budapest, Margit utca 25.

Jelentkezz be most személyes konzultációra az oldalt található űrlap kitöltésével!

Van még kérdésed? Az űrlap kitöltését követően munkatársunk hamarosan felveszi Veled a kapcsolatot és vele mindent át tudsz beszélni.


Pácienseink mondták rólunk

Csilla (29)

Combplasztika

Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szakemberei kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.

Mónika (28)

Zsírleszívás

Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.

Csenge (25)

Alakformálás

Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.

Beáta (46)

Orrplasztika

Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg. Időpontot kértem a személyes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!

Laura (43)

Ránctalanítás

A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.


Jelentkezz be hozzánk!

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Jelentkezz be hozzánk!

Az űrlap kitöltése semmilyen kötelezettséggel nem jár.

KONZULTÁCIÓ