Kombinált mellplasztika: mellnagyobbítás és mellfelvarrás egyszerre

A műtét során két beavatkozást végeznek el egyszerre: mellnagyobbítást és mellfelvarrást. A kombinált mellplasztika azért jelenthet különleges jó megoldást, mert a műtét során elvégzett két eljárás együttesen képes arra, hogy ismét tökéletessé tegye mellei alakját és helyzetét!


A mellnagyobbítás során az alkatodhoz illő mellimplantátum a keblek méretét és szimmetriáját is helyreállítja, a mellfelvarrással pedig a megfelelő pozícióba kerül ezáltal elősegítve esztétikai szépségüket

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

kombinált mellplasztika

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Kinek ajánlott a kombinált mellplasztika?

Elsősorban azoknak a nőknek ajánlott a kombinált mellplasztika, akiknek a mellei az életkorukból adódóan már nem olyan teltek és formásak, mint korábban. Emellett azok az édesanyák is szükségesnek érezhetik a beavatkozást, akik a szoptatás miatt már nem elégedettek melleikkel. Azok, akik drasztikus mértékben lefogytak, szintén észrevehetik, hogy a melleik veszítettek a korábbi tömörségükből.      

A kombinált mellplasztikai beavatkozás azoknak is indokolt, akik nincsenek megelégedve a mellükkel, és ez az érzés negatív befolyással van a mindennapi életükre. Nemcsak önértékelési problémákat okozhat, hanem a szociális kapcsolatainkra és az önbizalmunkra is komolyan hatást gyakorolhat.

A lelki egészség helyreállítása érdekében ajánlott a kombinált mellplasztikai eljárást választani, hiszen a műtét után nemcsak ismét elégedett lehet a testével, hanem újra teljességében megélheti nőiségét és büszke lehet idomaira.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Mennyibe kerül a kombinált mellplasztika?

A kombinált mellplasztika ára 1 670 000 forinttól elérhető. Az ár azért nem fix, mert mindenkinek különböző, az ő testéhez leginkább illeszkedő mellimplantátumra van szüksége. A kombinált műtétek árai jellegükből adódóan alapvetően magasabbak lehetnek.

Hogyan épül fel a kombinált mellplasztika folyamata?

  • a műtét előtt: konzultáció és felkészülésre a beavatkozásra
  • a műtét
  • a műtét után: lépések a komplikációmentes gyógyulás érdekében

A műtét előtt

Az első lépés a konzultáció. A személyes konzultáció során a plasztikai sebész megvizsgál, és bemutatja a referenciáit. Részletesen beszél arról, milyen eredmény várható, tájékoztatást nyújt a műtéttel kapcsolatos tudnivalókról, illetve a műtét utáni teendőkről; és a hegek előrelátható helyét is meghatározza.

Emellett a pácienssel közösen megbeszélik, milyen méretű és típusú mellimplantátum lenne a legideálisabb. Beszámol a műtét menetéről, a mellimplantátumokkal kapcsolatos információkról, illetve az eljárás költségeiről is.

Ezután számos különböző vizsgálat segítségével pontos képet kap arról, milyen egészségügyi állapotban van a páciens. Ez magában foglalhat egy teljes laborvizsgálatot, vérvételt, ultrahangot és mammográfiát, esetleg röntgen- vagy EKG-vizsgálatot is.

A teljes körű vizsgálatot lehetőség van egy időben elvégezni. Természetesen a klinikán hasznos tanácsokat kapsz arról, hogyan töltsd el a műtétig hátralévő időt úgy, hogy az eredmény a lehető legjobb legyen. Érdemes odafigyelni a folyadékbevitelre és az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozásra, illetve lehetőleg elkerülni a dohányzást.

A műtét

A műtét során a legmagasabb minőségű mellimplantátumokat használják, kifejezetten az alkatodra szabva. Az orvos a bemetszést követően behelyezi az mellimplantátumot és rögzíti őket a megfelelő helyen. A varratok később felszívódnak, a beavatkozás pedig körülbelül két-három órán keresztül tart.

kombinált mellplasztika

Mit tegyünk a műtét után?

A kombinált mellplasztikai műtét után is nagyon fontos, hogy eleget tegyünk az orvos által meghatározott teendőknek. Ne sürgessük a felépülési folyamatot! Tartsuk be az előírásokat a komplikációk elkerülése és a megfelelő regenerálódás érdekében!

A műtét után a legszebb és legesztétikusabb végeredmény elérésének érdekében kötelező először egy vízálló kötés alkalmazása, amelyet az orvos fel is helyez a műtétet követően, mivel a melleket egy hétig nem érheti víz; majd egy különleges, erre a célra kifejlesztett melltartó viselése.

Ezt több hétig is hordani kell, ezen kívül közvetlenül a műtétet követően érdemes teljesen a felépülésre fókuszálni, és lehetőleg semmilyen megterhelésnek sem kitenni magunkat.

Az orvos által kijelölt kontrollvizsgálatokra és szűrésekre is erősen ajánlott elmenni, hogy időben észrevehesse, ha a gyógyulás során valamilyen komplikáció adódna, így elkerülhetőek a komolyabb problémák.

Emellett az étkezésünkre is komolyabban odafigyelni, hiszen az egészséges táplálkozás is elősegítheti a regenerálódási folyamatot. Érdemes kerülni továbbá a napozást és a szaunázást. A műtét során keletkező hegek hosszú időn keresztül gyógyulnak: ez a folyamat akár több éven keresztül is eltarthat, de fokozatosan halványodnak.

További információkért és személyre szabott, szakszerű tanácsokért élj az egyéni konzultáció lehetőségével!

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül!

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
kombinált mellplasztika
KONZULTÁCIÓ