Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Minden, ami zsírleszívás: combplasztika, fenékplaszika és a hasi zsír eltüntetése

A súlyfelesleg sokakat érint, ám van úgy, hogy még sikeres fogyókúra után is van néhány testrész, melyekről nem sikerül lefaragni a kilókat. A zsírleszívás ilyenkor bizonyul remek választásnak, s mintegy a testszobrászat eszközeként tekintve rá, kiválóan alkalmas az idomok tökéletesítésére.

zsirl_circle

Mi is az a zsírleszívás?

A bőr alatti zsírszövetet a megfelelő fellazítás után a bevezetett szívócsövek segítségével, műtéti vákuum használatával távolítja el a plasztikai sebész. A zsírleszívásra azonban semmiképpen sem szabad úgy gondolni, mint fogyókúrás módszerre, hiszen nagyobb felesleg nem is távolítható el segítségével. Inkább alkalmas a beavatkozás arra, hogy a kívánt testrészen az utolsó olyan dekáktól is sikerüljön megszabadulni, amelyek az edzésre és a diétára talán nem reagálnának.

Beavatkozásainkról bővebben:

Kinek ajánljuk a combplasztikát?

combplasztikaAkiknek sikerült jelentős súlytól megszabadulni, nekik sajnos számolniuk kell a visszamaradó bőrfelesleggel. A kötőszövet sérülései, a striák szintén gyakran csúfítják el a hízás által érintett területeket, s ezektől véglegesen szintén csak plasztikai beavatkozással, az érintett bőr kimetszésével lehet megszabadulni. Abban az esetben tehát, ha combját feszesebbé, vékonyabbá szeretné varázsolni, hogy régi ruhadarabjait is minden további nélkül felvehesse, érdemes elgondolkodnia a combplasztika előnyein.

Mit lehet vele elérni?

A combplasztika segítségével a felesleges lógó bőrtől megszabadulhat, és zsírleszívással kombinálva az utolsó plusz kilóknak is búcsút mondhat. Akár két héten belül visszatérhet munkájához abban az esetben, ha az fizikailag nem megterhelő, és a műtétet követő egy hónapon belül pedig kialakul a comb végleges formája. A túl vastag combok, illetve a bőr fogyás utáni állapota gyakran okoznak pszichés problémát, ezért ha magabiztosságára rányomja bélyegét testének e területével való elégedetlenség, akkor hasznos lehet a combplasztika kínálta lehetőségekkel élnie.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A beavatkozás eredményei, és az általuk jelentette önbizalom növekedés egyértelmű pozitívumnak számítanak. Pácienseink örömmel számolnak be arról, hogy végre újra hordani tudják régi kedvenc ruhadarabjaikat, és a strandon sem szégyenkeznek a lógó, petyhüdt, striás bőr miatt. Bár a műtéti hegek láthatóak maradnak, de idővel szépen elhalványodnak, s nem marad más, mint a feszes, formás, testalkathoz illeszkedő combok. Az altatásban végzett beavatkozás rutinnak számít napjainkban, ezért szövődményekre csak a legritkább esetben lehet számítani.

combplasztika2Hogy néz ki egy combplasztika műtét?

A combplasztikai műtét menete attól függően alakul, hogy milyen végeredményeket szeretnénk elérni. Az úgynevezett mini combplasztika során szakemberünk eltávolítja a korral, vagy a súlyingadozással kialakult lógó bőrt. A metszést a comb és az intim terület vonalán kerül megejtésre. A tökéletes végeredmény érdekében az esetleges zsírt is leszívja sebészünk. Ezzel szemben a klasszikus combplasztika esetében T vagy L alakú metszésről beszélhetünk az ágyéktől a fenék áthajlásába irányulva. Az ilyen formán megemelhető bőrnek köszönhetően az egész láb formásabbá válik. 2-3 órán keresztül tart az altatásban végzett combplasztika, végül pedig egy speciális szorítóruhát kell viselni néhány hétig, mely segíti a bőr letapadását és a feszes formák kialakulását. A komplex eredmények érdekében gyakori, hogy fenékplasztikával kombinálva kerül elvégzésre a combplasztika.

Kinek ajánljuk a fenékplasztikát?

fenékplasztikaA hölgyek számára különösen fontos megjelenésüket illetően, hogy milyen formában van fenekük. A mindennapi öltözködés, a strandolás, vagy az intim együttlétek során is jelentős szerephez jut a popsival való elégedettség. Ha már sikerült leadni a felesleget, vagy a genetikai adottságoknál fogva formátlan hátsót szeretné szebbé, kerekebbé, feszesebbé varázsolni, akkor a fenékplasztika remek választás lehet. Gyakori, hogy Budapesten található esztétikai plasztikai sebészetünkön a szintén problémás területnek számító combplasztikával együtt kerül elvégzésre a műtét, így az eredmények még látványosabbak lesznek.

Mit lehet vele elérni?

A beavatkozásnak köszönhetően megemelhető a fenék, a felesleges bőr eltávolítható arról, és a zsírleszívás lehetőséget teremt a testalkathoz jobban passzoló formák eléréséhez. Amennyiben a méreten, vagy a kerekségen kívánna változtatni, úgy a ma már egyre többek által választott implantátum beültetése javasolt, a természetes megoldások kedvelőinek pedig a saját zsírral történő feltöltés ajánlott. Ez utóbbi kifejezetten hasznos lehet akkor, ha a hason, vagy a combon van egy kis felesleg, amelyet a megfelelő helyre befecskendezve a kívánt arányok megteremthetőek.

fenékplasztika2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheti elveszített önbizalmát, nőiesebbnek, csinosabbnak, formásabbnak érezheti magát. Nem jelent majd gondot egy szűkebb ruhadarab viselése, és a strandon is magabiztosabb lehet. A fogyás során megereszkedett bőr, vagy a korral feszességét vesztett formák újra fiatalossá varázsolhatóak. Az eljárás során ritkán fordul elő szövődmény, vagy bármilyen komplikáció, de fontos, hogy a műtét után kettő-négy héten át viselje azt a speciális szorító ruhát, amely elősegíti a feszes formák mihamarabbi elérését. Az esetlegesen előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítókkal.

Hogy néz ki egy fenékplasztika műtét?

Az altatásban végzett műtét körülbelül másfél órán keresztül tart, természetesen a kívánt eredmények függvényeként alakul az időtartam. Sebészünk a metszést a fenék alatti vonalban ejti, így az rejtetten marad a gyógyulást követően. Miután felpreparálja a bőrt a zsírszövettel együtt, nyomókötést helyez arra, és egy speciális szorítónadrágot kell viselni. Nem ritka, hogy zsírleszívással, vagy combplasztikával kombináltan kerül sor a beavatkozásra, ezzel a még tökéletesebb végeredményt megcélozva. Ha a formásabb, kerekebb idomok elérése a kitűzött cél, akkor a fenékizom alá be lehet ültetni a mellplasztikázás során régóta használt alapanyagból készült szilikon implantátumot, de a hasról, vagy combról leszívott zsírral való feltöltés is kiváló eredményeket ígér.

Kinek ajánljuk a fenékplasztikát?

A plusz kilók sokak számára nem ismeretlenek, ám az ezektől való megszabadulás korántsem egyszerű. Amíg csak két-három kiló plusz szalad fel, és azt gyorsan le lehet adni, addig a jelentős súlyfelesleg bizony komoly kihívás elé állítja az érintetteket. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál arra, hogy külsőnkkel elégedettebbek lehessünk, de a fogyáshoz szükséges életmódváltás nélkülözhetetlen sok esetben. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a hasi zsírleszívás megoldást kínálhat bármennyi plusz kilóval szemben, pedig ez korántsem így van. Nézzük, mit érdemes tudni a hasi zsír eltávolítása kapcsán!

Hasi zsírpárna eltüntetése életmódváltással

A has tipikusan az a terület, ahol gyorsan raktározódik a zsír. A komfortos mozgás hiánya, az öltözködési nehézségek, a magabiztosság alakulása kapcsán mindenképpen szót érdemel a hasi zsírpárna eltüntetése, mely azonban egészségügyi szempontokból is csak előnyökkel jár. A hasi zsír ugyanis nagymértékben hozzájárul a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásához. A legtöbbet életmódváltással tehetünk a változások érdekében.

Fontos, hogy táplálkozásunkat alapvetően változtassuk meg, és a finomított szénhidrátokat végleg száműzzük a konyhából. A rostokban gazdag alapanyagok, a friss zöldségek és a fehérjék fogyasztása mindenképpen ajánlott, de természetesen a rendszeres testmozgás mellett sem mehetünk el. A futás kifejezetten jót tesz a hasi zsír eltüntetése érdekében, de az olyan kímélő mozgásformák is ajánlottak, mint például az úszás.

Az a bizonyos néhány plusz centi

A hasi zsírleszívás kifejezetten azoknak ajánlott, akik a diétával és a mozgással azokat az utolsó felesleges centimétereket nem tudják ledolgozni. A gyermekvállalás, vagy nagyobb súlyvesztés esetén kialakult lógó has műtéti korrigálása mellett érdemes kihasználni az alhasi zsír eltüntetése érdekében a zsírleszívás kínálta lehetőségeket. Azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy a zsírleszívás nem a fogyókúra eszköze, pusztán alakformálási céllal szokták használni, valamint a hasplasztika eredményeinek tökéletesebbé varázsolásához.

Mitől függ a hasi zsírleszívás ára?

A beavatkozást gyakran kombinálják hasplasztikával, de lehetőség van természetesen arra is, hogy kizárólag a zsírleszívást vesse be a szakember a karcsúbb, vonzóbb alak megteremtésének érdekében. Fontos, hogy az eljárás iránt érdeklődve mindenképpen személyes konzultáció keretein belül tájékozódjon a lehetőségekről és az árakról, hiszen ezek mindig egyénre szabottan kerülnek kialakításra. A hasi zsírleszívás ára függ attól, hogy mekkora terület érintett, van-e szükség hasplasztikára, de egyes klinikák esetében a műtő bérleti díja is plusz költségként jelentkezhet.

A karcsú derék és a formás vonalak megteremtése, visszanyerése érdekében gyakran tényleg csak néhány centiméteren múlik a siker. A ma már rutin eljárásnak számító zsírleszívás megteremti a lehetőséget arra, hogy feszesebb, csinosabb lehessen a hasi terület is, mely gyakran érintett az elhízás kapcsán. A néhány milliméteres vágásnak gyakorlatilag nyoma sem marad, s csak a megnövekedett magabiztosság mutatja, hogy a plasztikai sebészet kínálta megoldásnak köszönhetően sikerült megszabadulni az utolsó bosszantó plusztól is.

Zsírleszívás árak

Az elhízás napjainkban sajnos népbetegségnek számít. Az életmódváltás és a súlycsökkentés mellett nem csak a magabiztosság és a jobb közérzet miatt érdemes azonban dönteni, hanem az egészségügyi kockázatok kiküszöbölésének apropóján is. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a megfelelően tartott, diétás étrend, valamint a rendszeres testmozgás csodákra képesek az alakformálást illetően. Tény viszont, hogy vannak olyan testtájak, ahonnan még koncentrált gyakorlatokkal is lehetetlen eltávolítani azt az utolsó néhány centi felesleget. A karcsúbb és vonzóbb alak érdekében azonban ma már a plasztikai sebészet és a zsírleszívás előnyeit is kihasználhatjuk.

Nem fogyókúrás alternatíváról van szó!

Sokan tévesen azt gondolják, hogy a zsírleszívás segítségével akár jelentő súlytöbblettől is sikerülhet megszabadulni. Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet arra, hogy a módszer inkább egyfajta alakformálási eszköz, mintsem fogyókúrás alternatíva. Az életmódváltás mellé viszont remek választás lehet a beavatkozás, hiszen segítségével a kritikus területekről távolítható el a zsír. Az eredmények nem feltétlen kilókban, hanem inkább centiméterekben mérhetőek, így valóban karcsúbbá varázsolható az alak.

Mitől függenek a zsírleszívás árak?

A beavatkozás iránt érdeklődők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy mégis mennyire mélyen kell majd a zsebbe nyúlni. Mivel a zsírleszívás előnyeit egyaránt kihasználhatjuk a toka, a has, a kar, a comb, vagy például a popsi területén, így nyilvánvaló, hogy az zsírleszívás árak is ennek függvényében alakulnak. Nem mindegy, hogy mekkora terület érintett, vagy hányszor van szükség a beavatkozásra a kívánt eredmények elérése érdekében. Míg a kis területet érintő eljárás esetén helyi érzéstelenítés is elegendő lehet, addig a has zsírleszívás árak általában tartalmazzák a kórházi költségeket, az altatást, valamint a műtő használatának díját is.

Szabaduljon meg a hasi zsírtól!

A felhalmozódott súlyfelesleg terén leginkább érintett terület a has szokott lenni. Fontos azonban tisztában lenni azzal, hogy innen csak minimális mennyiséget van lehetőség leszívni, így a kívánt alak elérése érdekében nélkülözhetetlen a diéta és a rendszeres testmozgás is. A has zsírleszívás árak tekintetében több százezres nagyságrendet tesz ki, ám a pontos összegekről mindig személyes konzultáció alkalmával érdemes tájékozódni. Minden ember más és más adottságokkal rendelkezik, s ennek függvényében alakul a zsírleszívás mértéke, helye is.

Ultrahangos kezelés a tökéletes végeredmény érdekében

Legyen szó szülés utáni alakformálásról, vagy az utolsó néhány plusz centiméter eltüntetéséről, a zsírleszívás eredményei jelentősen javíthatóak, ha előtte, illetve utána ultrahangos kezelésen is részt vesz a páciens. Ez segíti a zsírraktárak fellazítását, és a nyirokkeringés élénkítését. Az ultrahangos zsírbontás árak szintén a kezelt terület nagyságától és persze a kezelések számától függenek. Fontos, hogy ha szeretné igénybe venni a plasztikai sebészet és az ultrahangos zsírbontás kínálta lehetőségeket, vagy egyelőre csak érdeklődik a téma iránt, akkor mindenképpen személyes konzultáció keretein belül tájékozódjon a pontos árakról.

Előtte utána képek pácienseinkről

Orrplasztika

Orrplasztika

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás

Hasplasztika

Hasplasztika

Arcplasztika

Arcplasztika

Ajakplasztika

Ajakfeltöltés

  • Csenge (25)

    Zsírleszívás

    “…Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen…” 2015.04.02. - 4.7

    Érdekel Csenge véleménye

Árak

Tudjon meg többet a plasztikai sebészet árairól!

Érdekel

Akcióink

Ismerje meg folyamatosan megújuló, időszakos akcióinkat és kedvezményeinket!

Érdekel

Orvosaink

Ismerje meg kivételes, Nyugat-Európában is elismert vezető sebészeinket!

Érdekel

Szolgáltatásunk értékelése 56 páciensünk véleménye alapján: 4.7

Ön most itt van: https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/zsirleszivas/