Mi is az a zsírleszívás?

A bőr alatti zsírszövetet a megfelelő fellazítás után a bevezetett szívócsövek segítségével, műtéti vákuum használatával távolítja el a plasztikai sebész. A zsírleszívásra azonban semmiképpen sem szabad úgy gondolni, mint fogyókúrás módszerre, hiszen nagyobb felesleg nem is távolítható el segítségével. Inkább alkalmas a beavatkozás arra, hogy a kívánt testrészen az utolsó olyan dekáktól is sikerüljön megszabadulni, amelyek az edzésre és a diétára talán nem reagálnának.

A súlyfelesleg sokakat érint, ám van úgy, hogy még sikeres fogyókúra után is van néhány testrész, melyekről nem sikerül lefaragni a kilókat. A zsírleszívás ilyenkor bizonyul remek választásnak, s mintegy a testszobrászat eszközeként tekintve rá, kiválóan alkalmas az idomok tökéletesítésére.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!
Ezek voltak a zsírleszívással kapcsolatos általános információk. A következő blokk végére ismerni fogod a zsírleszívás különböző területeit.

Combplasztika

Kinek ajánljuk a combplasztikát?

Akiknek sikerült jelentős súlytól megszabadulni, nekik sajnos számolniuk kell a visszamaradó bőrfelesleggel. A kötőszövet sérülései, a striák szintén gyakran csúfítják el a hízás által érintett területeket, s ezektől véglegesen szintén csak plasztikai beavatkozással, az érintett bőr kimetszésével lehet megszabadulni.

Abban az esetben tehát, ha combodat feszesebbé, vékonyabbá szeretnéd varázsolni, hogy régi ruhadarabjadat is minden további nélkül felvehesd, érdemes elgondolkodnod a combplasztika előnyein.

Gyönyörű, vékony nő fekszik az oldalán

Mit lehet vele elérni?

A combplasztika segítségével megszabadulhatsz a felesleges lógó bőrtől, és zsírleszívással kombinálva az utolsó plusz kilóknak is búcsút mondhatsz. Akár két héten belül visszatérhetsz munkádhoz abban az esetben, ha az fizikailag nem megterhelő, és a műtétet követő egy hónapon belül pedig kialakul a comb végleges formája.

A túl vastag combok, illetve a bőr fogyás utáni állapota gyakran okoznak pszichés problémát, ezért ha magabiztosságára rányomja bélyegét tested e területével való elégedetlenség, akkor hasznos lehet a combplasztika kínálta lehetőségekkel élned.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A beavatkozás eredményei, és az általuk jelentette önbizalom növekedés egyértelmű pozitívumnak számítanak. Pácienseink örömmel számolnak be arról, hogy végre újra hordani tudják régi kedvenc ruhadarabjaikat, és a strandon sem szégyenkeznek a lógó, petyhüdt, striás bőr miatt.

Bár a műtéti hegek láthatóak maradnak, de idővel szépen elhalványodnak, s nem marad más, mint a feszes, formás, testalkathoz illeszkedő combok. Az altatásban végzett beavatkozás rutinnak számít napjainkban, ezért szövődményekre csak a legritkább esetben lehet számítani.

Szép, vékony női combok a tengerparton

Hogy néz ki egy combplasztika műtét?

A combplasztikai műtét menete attól függően alakul, hogy milyen végeredményeket szeretnénk elérni. Az úgynevezett mini combplasztika során szakemberünk eltávolítja a korral, vagy a súlyingadozással kialakult lógó bőrt. A metszést a comb és az intim terület vonalán kerül megejtésre. A tökéletes végeredmény érdekében az esetleges zsírt is leszívja sebészünk. Ezzel szemben a klasszikus combplasztika esetében T vagy L alakú metszésről beszélhetünk az ágyéktől a fenék áthajlásába irányulva.

Az ilyen formán megemelhető bőrnek köszönhetően az egész láb formásabbá válik. 2-3 órán keresztül tart az altatásban végzett combplasztika, végül pedig egy speciális szorítóruhát kell viselni néhány hétig, mely segíti a bőr letapadását és a feszes formák kialakulását. A komplex eredmények érdekében gyakori, hogy fenékplasztikával kombinálva kerül elvégzésre a combplasztika.

Fenékplasztika

Kinek ajánljuk a fenékplasztikát?

A hölgyek számára különösen fontos megjelenésüket illetően, hogy milyen formában van fenekük. A mindennapi öltözködés, a strandolás, vagy az intim együttlétek során is jelentős szerephez jut a popsival való elégedettség. Ha már sikerült leadni a felesleget, vagy a genetikai adottságoknál fogva formátlan hátsót szeretné szebbé, kerekebbé, feszesebbé varázsolni, akkor a fenékplasztika remek választás lehet.

Gyakori, hogy Budapesten található esztétikai plasztikai sebészetünkön a szintén problémás területnek számító combplasztikával együtt kerül elvégzésre a műtét, így az eredmények még látványosabbak lesznek.

Közeli kép egy szép, formás fenékről

Mit lehet vele elérni?

A beavatkozásnak köszönhetően megemelhető a fenék, a felesleges bőr eltávolítható arról, és a zsírleszívás lehetőséget teremt a testalkathoz jobban passzoló formák eléréséhez.

Amennyiben a méreten, vagy a kerekségen szeretnél változtatni, úgy a ma már egyre többek által választott implantátum beültetése javasolt, a természetes megoldások kedvelőinek pedig a saját zsírral történő feltöltés ajánlott. Ez utóbbi kifejezetten hasznos lehet akkor, ha a hason, vagy a combon van egy kis felesleg, amelyet a megfelelő helyre befecskendezve a kívánt arányok megteremthetőek.

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

A fenékplasztikának köszönhetően visszanyerheted elveszített önbizalmad, nőiesebbnek, csinosabbnak, formásabbnak érezheted magad. Nem jelent majd gondot egy szűkebb ruhadarab viselése, és a strandon is magabiztosabb lehetsz. A fogyás során megereszkedett bőr, vagy a korral feszességét vesztett formák újra fiatalossá varázsolhatóak.

Az eljárás során ritkán fordul elő szövődmény, vagy bármilyen komplikáció, de fontos, hogy a műtét után kettő-négy héten át viselje azt a speciális szorító ruhát, amely elősegíti a feszes formák mihamarabbi elérését. Az esetlegesen előforduló fájdalmak kiválóan enyhíthetőek fájdalomcsillapítókkal.

Egy szép fenék hátulról fényképezve

Hogy néz ki egy fenékplasztika műtét?

Az altatásban végzett műtét körülbelül másfél órán keresztül tart, természetesen a kívánt eredmények függvényeként alakul az időtartam. Sebészünk a metszést a fenék alatti vonalban ejti, így az rejtetten marad a gyógyulást követően. Miután felpreparálja a bőrt a zsírszövettel együtt, nyomókötést helyez arra, és egy speciális szorítónadrágot kell viselni.

Nem ritka, hogy zsírleszívással, vagy combplasztikával kombináltan kerül sor a beavatkozásra, ezzel a még tökéletesebb végeredményt megcélozva. Ha a formásabb, kerekebb idomok elérése a kitűzött cél, akkor a fenékizom alá be lehet ültetni a mellplasztikázás során régóta használt alapanyagból készült szilikon implantátumot, de a hasról, vagy combról leszívott zsírral való feltöltés is kiváló eredményeket ígér.

Hasi zsír eltüntetése

Kinek ajánljuk a zsír eltüntetését a hasról?

A plusz kilók sokak számára nem ismeretlenek, ám az ezektől való megszabadulás korántsem egyszerű. Amíg csak két-három kiló plusz szalad fel, és azt gyorsan le lehet adni, addig a jelentős súlyfelesleg bizony komoly kihívás elé állítja az érintetteket. A plasztikai sebészet számos lehetőséget kínál arra, hogy külsőnkkel elégedettebbek lehessünk, de a fogyáshoz szükséges életmódváltás nélkülözhetetlen sok esetben.

Sokan abban a tévhitben élnek, hogy a hasi zsírleszívás megoldást kínálhat bármennyi plusz kilóval szemben, pedig ez korántsem így van. Nézzük, mit érdemes tudni a hasi zsír eltávolítása kapcsán!

Vékony, sportos nő, lapos hassal

Hasi zsírpárna eltüntetése életmódváltással

A has tipikusan az a terület, ahol gyorsan raktározódik a zsír. A komfortos mozgás hiánya, az öltözködési nehézségek, a magabiztosság alakulása kapcsán mindenképpen szót érdemel a hasi zsírpárna eltüntetése, mely azonban egészségügyi szempontokból is csak előnyökkel jár. A hasi zsír ugyanis nagymértékben hozzájárul a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulásához. A legtöbbet életmódváltással tehetünk a változások érdekében.

Fontos, hogy táplálkozásunkat alapvetően változtassuk meg, és a finomított szénhidrátokat végleg száműzzük a konyhából. A rostokban gazdag alapanyagok, a friss zöldségek és a fehérjék fogyasztása mindenképpen ajánlott, de természetesen a rendszeres testmozgás mellett sem mehetünk el. A futás kifejezetten jót tesz a hasi zsír eltüntetése érdekében, de az olyan kímélő mozgásformák is ajánlottak, mint például az úszás.

Az a bizonyos néhány plusz centi

A hasi zsírleszívás kifejezetten azoknak ajánlott, akik a diétával és a mozgással azokat az utolsó felesleges centimétereket nem tudják ledolgozni. A gyermekvállalás, vagy nagyobb súlyvesztés esetén kialakult lógó has műtéti korrigálása mellett érdemes kihasználni az alhasi zsír eltüntetése érdekében a zsírleszívás kínálta lehetőségeket. Azzal azonban érdemes tisztában lenni, hogy a zsírleszívás nem a fogyókúra eszköze, pusztán alakformálási céllal szokták használni, valamint a hasplasztika eredményeinek tökéletesebbé varázsolásához.

Sportos, csinos lány bikiniben egy röplabda háló előtt

Mitől függ a hasi zsírleszívás ára?

A beavatkozást gyakran kombinálják hasplasztikával, de lehetőség van természetesen arra is, hogy kizárólag a zsírleszívást vesse be a szakember a karcsúbb, vonzóbb alak megteremtésének érdekében. Fontos, hogy az eljárás iránt érdeklődve mindenképpen személyes konzultáció keretein belül tájékozódjon a lehetőségekről és az árakról, hiszen ezek mindig egyénre szabottan kerülnek kialakításra. A hasi zsírleszívás ára függ attól, hogy mekkora terület érintett, van-e szükség hasplasztikára, de egyes klinikák esetében a műtő bérleti díja is plusz költségként jelentkezhet.

A karcsú derék és a formás vonalak megteremtése, visszanyerése érdekében gyakran tényleg csak néhány centiméteren múlik a siker. A ma már rutin eljárásnak számító zsírleszívás megteremti a lehetőséget arra, hogy feszesebb, csinosabb lehessen a hasi terület is, mely gyakran érintett az elhízás kapcsán. A néhány milliméteres vágásnak gyakorlatilag nyoma sem marad, s csak a megnövekedett magabiztosság mutatja, hogy a plasztikai sebészet kínálta megoldásnak köszönhetően sikerült megszabadulni az utolsó bosszantó plusztól is.

Most, hogy az általános információkon túl a zsírleszívás műtétek jellemzőit és főbb fajtáit is megismerted, nincs más hátra, mint kiválasztani a megfelelő klinikát és egyben a legjobb plasztikai sebészt. A következő blokkban előtte-utána képeket láthatsz pácienseinkről. Ezeket a műtéteket a mi orvosaink végezték, ne nekünk higgy, hanem a saját szemednek!

Zsírleszívás előtte utána képek

Előtte utána képek a karplasztika területéről:

Ha Te is szívesen látnál magadon a fentiekhez hasonló mértékű változást, fordulj hozzánk bizalommal!

Megismerted a zsírleszívás általános információit, a zsírleszívás műtétek jellemzőit, és láthattál előtte-utána képeket is. Nincs más hátra, mint kiválasztani a megfelelő klinikát és egyben plasztikai sebészt. A következő blokkban korábbi pácienseink véleményét ismerheted meg rólunk.

Vélemények pácienseinktől

 • Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.
  Csilla (29)
  Tanácsadó
 • Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
  Mónika (28)
  Rendezvényszervező
 • Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.
  Csenge (25)
  Tanuló
 • Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
  Beáta (46)
  Egyéni vállalkozó
 • A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.
  Laura (43)
  Személyi edző
 • A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
  Anna (31)
  Marketing asszisztens
 • Eszter profil fotó
  A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
  Eszter (33)
  Könyvelő

Ha Te is a fentiekhez hasonló jó élményekkel és ilyen elégedetten szeretnél visszatekinteni plasztikai műtétedre, fordulj hozzánk bizalommal!

Ingyenes konzultáció
//]]>