Mellkisebbítés Budapest

A mellkisebbítés egy olyan plasztikai sebészeti beavatkozás, mely során a mellek méretét kisebbítik annak érdekében, hogy páciensnek a mellek eddigi túl nagy méretéből adódó gátlásai és egészségügyi problémái megszűnjenek. A keblek mérete akár egy kosármérettel is csökkenthető egy ilyen beavatkozás során. 

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

Mellkisebbítés

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Kinek ajánlott a mellkisebbítés?

Azoknak a nőknek ajánlott a mellkisebbítés, akik aránytalanul nagynak találják a mellük méretét, és ez érzelmi és fizikai problémákat szül az életükben. Számos nőnél okozhat lelki és önértékelési problémákat az, ha nincs megelégedve a melleivel. 

Ennek több oka is lehet: 

 • a mellek eredendően nagy mérete 
 • a mellek súlyából adódó hátfájás, gerincbántalmak, testtartásbeli problémák 
 • a mellek mérete megnehezíti a mindennapi tevékenységeket
 • a mellek mérete akadályozza a pácienst a fizikai munkavégzésben és a sportolásban is  

Mindezen problémákra megoldást nyújt a mellplasztika!

A mellkisebbítés árak

A mellkisebbítés árak már 1 260 000 Ft-tól elérhető a klinikán. Amennyiben pontos összegre vagy kíváncsi, jelentkezz be személyes mellplasztika konzultációra, ahol a plasztikai sebész személyre szabott árajánlatot készít.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Mellkisebbítés előtt 

A mellkisebbítést személyre szabott konzultáció előzi meg. A konzultáció során a plasztikai sebész felméri a mellek állapotát, és felvázolja a kezelés menetét és annak várható eredményeit, illetve szót ejt az esetleges komplikációkról is. A páciens és a szakember közösen megbeszélik a kívánt mellméretet és az okokat, melyek miatt a páciens a mellkisebbítés miatt döntött. A sebész megmutatja a hegek előrelátható elhelyezkedését is.

A klinikán sor kerül a páciens teljes körű kivizsgálására a műtétet megelőzően. Ez jelenthet laborvizsgálatot, EKG-t, röntgenfelvételeket, ultrahangot és mammográfiát, viszont a klinika jóvoltából az összes vizsgálat elvégezhető egy időben. A beavatkozást megelőző időszakban érdemes nagy hangsúlyt fektetni a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra és az egészséges, változatos étkezésre is, a lehető legjobb eredmény elérése érdekében. 

A műtét előtti időszakban érdemes elkerülni: 

 • a nikotint
 • az aszpirint
 • a ginkgo bilobát
 • a különböző természetgyógyászati készítményeket

A műtét menete

A körülbelül 2,5-3 órás mellkisebbítő műtétet altatásban végzi a szakember. Először egy T-betű alakú bevágást ejt a mellen: egy függőleges és egy vízszintes irányú bemetszés történik. Ezt követi a felesleges bőr és szövetek eltávolítása, majd a mellek új,  szép és szimmetrikus megformálása. A mellbimbóknak a megfelelő helyen való rögzítése után a seb összevarrása olyan varratokkal történik, melyek a későbbiekben felszívódnak, ezért nem szükséges varratszedés. 

Mellkisebbítés után

A mellkisebbítő műtét utáni éjszakát a páciensnek a klinikán kell töltenie, mivel a következő reggelen van egy vizsgálat. Az orvos ismét felméri a megműtött terület állapotát. A kezelést követően egy hétig egyáltalán nem érheti víz a melleket. Nyolc hétig egy különleges melltartó viselésére van szükség, ezt a klinika biztosítja a páciens számára. Kerülendő a megterhelő fizikai tevékenység végzése két hétig, valamint két hónapig a szauna, a napozás és a szolárium.

A mellkisebbítő beavatkozás után több kontrollvizsgálat van annak érdekében, hogy a gyógyulás  a megfelelő módon haladjon, és semmilyen szövődmény ne alakuljon ki. Hat hónap után nyerik el a mellek a végleges formájukat. A belső hegek gyógyulása akár két évig is eltarthat, viszont a külső hegek már egy fél év alatt begyógyulnak.

Egyéni konzultációért és szakszerű információkért élj a személyes konzultáció lehetőségével! 

Mellkisebbítés előtte utána képek

előtte utána kép 32
előtte utána kép 35
előtte utána kép 33
előtte utána kép 36
előtte utána kép 34
előtte utána kép 37

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül!

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

 • 27 éves tapasztalat
 • Nemzetközi hírnév és garancia
 • Stabil kórházi háttér
 • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
Mellkisebbítés
KONZULTÁCIÓ