A botox kezelés tudnivalói: megoldás izzadás ellen

A botox kezelésnek köszönhetően kisimíthatóak a ráncok, és az egész arckarakter formázható.


Maga a befecskendezendő anyag tulajdonképpen az idegvégződésekhez kapcsolódva megakadályozza az ingerületvezetést, vagyis gátolja a ráncokért felelős izmok megfeszülését.

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

botox kezelés

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Mit érdemes tudni a botox kezelésről?

A végleges eredményhez legalább tíz napra van szükség az egyébként körülbelül negyedóráig tartó beavatkozást követően. A helyi érzéstelenítésben végzett ráncfeltöltés hatása általában fél évig tart, majd utána ismételt feltöltésre van szükség.

Az ambulánsan végzett, csak minimális fájdalommal járó beavatkozás után a páciensek minden gond nélkül folytathatják napi tevékenységüket, és nem marad más, csak a ráncmentes bőr és a fiatalos vonások. A szem körüli ráncok éppen olyan kiválóan eltüntethetőek ilyen módon, mint a homlokon, vagy a szemöldökök között levők.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

A botox kezelés részleteiről bővebben

A botox kezelés menete

A tökéletes megoldás izzadás ellen

Az izzadás természetes folyamatként szolgálja a szervezet optimális hőháztartását. Baj akkor van, ha ez túlzott méreteket vesz fel, és ezzel rányomja bélyegét a mindennapi komfortérzetre és magabiztosságra. A túlzott izzadás okai között a genetika éppen úgy szerepelhet, mint a súlyfelesleg, vagy egyes hormonrendszeri változások. Az érintettek számára nagyon fontos, hogy hatékony megoldást találjanak erre a problémára, mégpedig a lehető legegyszerűbb módon.

Az arc területén rendszerint ránctalanításra használt botox eredményesen vethető be az izzadás megszüntetése ellen is. Nem csak a hónalj kezelhető ilyen módon, hanem a talp, vagy a tenyérizzadás is. Nézzük, mit érdemes tudni a ma már rutin beavatkozásnak bizonyuló eljárásról!

Akár fél évig tartó eredmények 15 perc alatt!

A botox kezelés során a beinjekciózott hatóanyagnak köszönhetően az izzadást termelő mirigyek időszakosan blokkolva lesznek. A 4-6 hónapon át tartó hatásnak hála a zavaró verejtékezés megszűnik az érintett területen. A tapasztalatok ráadásul azt mutatják, hogy minél többször ismétlődik meg a kezelés, annál ritkábban válik az szükségessé, és a hatás is egyre tovább tart. A mindössze körülbelül 15 perces műtét nélküli beavatkozásnak hála az izzadással járó kellemetlenségek elfelejthetőek, ráadásul utána azonnal vissza is lehet térni a mindennapi elfoglaltsághoz.

Hogyan fejti ki hatását a botox az izzadás ellen?

A ráncfeltöltés területéről jól ismert botox injekciót eredményesen alkalmazzák a szakemberek az izzadás ellen is. Esetében tulajdonképpen a legyengített botulinum toxin hígított oldatáról van szó, amely az izzadásért felelős izmok működését gátolja a befecskendezést követően. Ez a hatás azonban a ránctalanítás során tapasztaltakhoz hasonlóan csak átmeneti, ezért egy idő után az injekciós kezelés ismétlésére van szükség.

Mivel egy egyszerű beavatkozásról van szó, ami ambulánsan elvégezhető, ezért a személyes konzultációt követően akár azonnal meg is történhet az eljárás, ami területenként általában csak 15 percet vesz igénybe. Amennyiben bármilyen bőrbetegségben szenved a páciens, úgy érdemes tudni, hogy a kezeléssel várni kell annak elmúltáig. Továbbá a szakemberek várandósság idején éppen úgy nem javasolják a botox kezelést, mint akkor, ha a páciens valamilyen idegrendszeri, vagy izomműködési problémában érintett.

Mi történik a kezelés után?

A talpon, a hónaljban vagy a tenyéren észlelt kóros izzadás megszűnik, és ennek előnyeit legalább 4-6 hónapon át élvezheti a páciens. Többször ismételt kezelés során ez az időtartam kihúzható tovább is. Közvetlenül az injekciós kezelés után minimális bőrpírra, érzékenységre lehet számítani, ám ezek a tünetek gyorsan el is múlnak. Körülbelül 2-3 napra van szükség ahhoz, hogy a botox kifejtse a kívánt hatást, s ekkortól már észlelhető a kóros izzadás megszűnése.

Az eljárás nagy segítséget jelenthet a fokozott izzadást tapasztalók számára, hiszen nem csak komfortosabban érezhetik így magukat, de számos kellemetlen szituációt is elkerülhetnek a mindennapokban. A megjelenéssel való elégedettség és a közérzet terén megélt javulás pedig egyértelműen pozitív hatással van mind a munkahelyi, mind a magánéleti sikerekre.

A botox kezelés árai

Fokozott izzadás nehezíti meg mindennapjaidat? Mindegy, hogy a talpak, a tenyerek, vagy a hónaljak az érintett területek, de a kellemetlenség a magabiztosságra is rányomja sajnos bélyegét. Ma azonban már létezik megoldás minderre, ráadásul egy körülbelül negyed óráig tartó eljárás személyében. A ránctalanítás terén jól ismert botox injekciót eredményesen használják a szakemberek a kóros izzadás megszüntetésére is.

A kezelés bárki számára megfizethető, az ár azonban a kezelt terület nagyságától és a felhasznált botox mennyiségétől függ.

A botox használata izzadás ellen

A legyengített botulinum toxin hígított oldatát injekció segítségével juttatja a szakember a kezelés területére, ahol az anyag egy-három nap alatt kifejti hatását. S hogy mi is ez tulajdonképpen? Az izzadásért felelős izmok működését akadályozza meg a botox, ráadásul minél többször történik a kezelés, annál hosszabb időre oldható meg ilyen módon a kóros izzadás problémája. Alapvetően 4-6 hónapra nyújt segítséget, de ez az időtartam a későbbiekben kitolható.

Mennyibe kerül a botox kezelés?

Ha hasonló esztétikai-bőrgyógyászati kezelésekről van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az árak mindig személyre szabottan kerülnek kalkulálásra. Nem vagyunk egyformák, mint ahogyan adottságaink és igényeink is változóak. Nincs ez másként akkor sem, ha izzadás elleni botox kezelésről van szó.

Területenként körülbelül 90 ezer forinttól indul a kezelés, de az összeg nagymértékben függ attól, hol történik a kezelés, s mekkora az érintett bőrfelszín. Így a talp esetében általában drágábbra jön ki, mint akkor, ha a hónaljról van szó.

Tájékozódj személyesen!

Miként plasztikai műtétek iránt érdeklődőknek, úgy a botox kezelés kapcsán is azt javasolják a szakemberek, hogy mindig személyes konzultáció keretein belül tájékozódjanak a részletekről, és így az árak alakulásáról is. Bár az interneten többféle árlista is elérhető az egyes klinikák weboldalán, de ezek csak tájékoztató jellegűek, vagy egy bizonyos intervallumon belül határozzák meg a várható költségeket.

Amennyiben a személyes konzultáció során elnyeri tetszésedet az eljárás, és a kezelés ára is megfizethetőnek bizonyul, akkor akár azonnal el is végezhető az izzadás elleni botox injekciózás. Fontos tisztában lenned azzal, hogy várandós kismamáknak nem ajánlott az eljárás, mint ahogyan azoknak sem, akik valamilyen izomműködési, illetve idegrendszeri betegségben érintettek. Alapvetően elmondható, hogy a ránctalanítás terén már jól ismert alapanyag beváltja a hozzá fűzött reményeket akkor is, ha a hormonrendszer működéséből, vagy például genetikai okokból kóros izzadásról van szó.

A botox kezelésnek köszönhetően visszanyerhető az a magabiztosság, melyet bizony a túlzott izzadás sok esetben megakadályoz. A problémával küzdve fordulj bizalommal szakemberhez, hiszen az eljárás már teljesen rutin beavatkozásnak számít, és ambulánsan, néhány perc alatt elvégezhető!

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
botox kezelés

A legnagyobb klinika

27 éves tapasztalat

Nemzetközi garancia

Személyes konzultáció

KONZULTÁCIÓ