A botox kezelés tudnivalói: megoldás izzadás ellen

A botox kezelésnek köszönhetően kisimíthatóak a ráncok, és az egész arckarakter formázható. Maga a befecskendezendő anyag tulajdonképpen az idegvégződésekhez kapcsolódva megakadályozza az ingerületvezetést, vagyis gátolja a ráncokért felelős izmok megfeszülését.

Mit érdemes tudni a botox kezelésről?

A végleges eredményhez legalább tíz napra van szükség az egyébként körülbelül negyedóráig tartó beavatkozást követően. A helyi érzéstelenítésben végzett ráncfeltöltés hatása általában fél évig tart, majd utána ismételt feltöltésre van szükség. Az ambulánsan végzett, csak minimális fájdalommal járó beavatkozás után a páciensek minden gond nélkül folytathatják napi tevékenységüket, és nem marad más, csak a ráncmentes bőr és a fiatalos vonások. A szem körüli ráncok éppen olyan kiválóan eltüntethetőek ilyen módon, mint a homlokon, vagy a szemöldökök között levők.

A botox kezelés részleteiről bővebben:

Botox kezelés: a tökéletes megoldás izzadás ellen

Az izzadás természetes folyamatként szolgálja a szervezet optimális hőháztartását. Baj akkor van, ha ez túlzott méreteket vesz fel, és ezzel rányomja bélyegét a mindennapi komfortérzetre és magabiztosságra. A túlzott izzadás okai között a genetika éppen úgy szerepelhet, mint a súlyfelesleg, vagy egyes hormonrendszeri változások. Az érintettek számára nagyon fontos, hogy hatékony megoldást találjanak erre a problémára, mégpedig a lehető legegyszerűbb módon.

Az arc területén rendszerint ránctalanításra használt botox eredményesen vethető be az izzadás megszüntetése ellen is. Nem csak a hónalj kezelhető ilyen módon, hanem a talp, vagy a tenyérizzadás is. Nézzük, mit érdemes tudni a ma már rutin beavatkozásnak bizonyuló eljárásról!

Fiatal szerelmes pár jól érzi magát

Akár fél évig tartó eredmények 15 perc alatt!

A botox kezelés során a beinjekciózott hatóanyagnak köszönhetően az izzadást termelő mirigyek időszakosan blokkolva lesznek. A 4-6 hónapon át tartó hatásnak hála a zavaró verejtékezés megszűnik az érintett területen. A tapasztalatok ráadásul azt mutatják, hogy minél többször ismétlődik meg a kezelés, annál ritkábban válik az szükségessé, és a hatás is egyre tovább tart. A mindössze körülbelül 15 perces műtét nélküli beavatkozásnak hála az izzadással járó kellemetlenségek elfelejthetőek, ráadásul utána azonnal vissza is lehet térni a mindennapi elfoglaltsághoz.

Hogyan fejti ki hatását a botox az izzadás ellen?

A ráncfeltöltés területéről jól ismert botox injekciót eredményesen alkalmazzák a szakemberek az izzadás ellen is. Esetében tulajdonképpen a legyengített botulinum toxin hígított oldatáról van szó, amely az izzadásért felelős izmok működését gátolja a befecskendezést követően. Ez a hatás azonban a ránctalanítás során tapasztaltakhoz hasonlóan csak átmeneti, ezért egy idő után az injekciós kezelés ismétlésére van szükség.

Mivel egy egyszerű beavatkozásról van szó, ami ambulánsan elvégezhető, ezért a személyes konzultációt követően akár azonnal meg is történhet az eljárás, ami területenként általában csak 15 percet vesz igénybe. Amennyiben bármilyen bőrbetegségben szenved a páciens, úgy érdemes tudni, hogy a kezeléssel várni kell annak elmúltáig. Továbbá a szakemberek várandósság idején éppen úgy nem javasolják a botox kezelést, mint akkor, ha a páciens valamilyen idegrendszeri, vagy izomműködési problémában érintett.

Vonzó fiatal hölgy és szerelme vakáción fotózkodnak

Mi történik a kezelés után?

A talpon, a hónaljban vagy a tenyéren észlelt kóros izzadás megszűnik, és ennek előnyeit legalább 4-6 hónapon át élvezheti a páciens. Többször ismételt kezelés során ez az időtartam kihúzható tovább is. Közvetlenül az injekciós kezelés után minimális bőrpírra, érzékenységre lehet számítani, ám ezek a tünetek gyorsan el is múlnak. Körülbelül 2-3 napra van szükség ahhoz, hogy a botox kifejtse a kívánt hatást, s ekkortól már észlelhető a kóros izzadás megszűnése.

Az eljárás nagy segítséget jelenthet a fokozott izzadást tapasztalók számára, hiszen nem csak komfortosabban érezhetik így magukat, de számos kellemetlen szituációt is elkerülhetnek a mindennapokban. A megjelenéssel való elégedettség és a közérzet terén megélt javulás pedig egyértelműen pozitív hatással van mind a munkahelyi, mind a magánéleti sikerekre.

Hogyan alakulnak ki a botox kezelés árai?

Fokozott izzadás nehezíti meg mindennapjaidat? Mindegy, hogy a talpak, a tenyerek, vagy a hónaljak az érintett területek, de a kellemetlenség a magabiztosságra is rányomja sajnos bélyegét. Ma azonban már létezik megoldás minderre, ráadásul egy körülbelül negyed óráig tartó eljárás személyében. A ránctalanítás terén jól ismert botox injekciót eredményesen használják a szakemberek a kóros izzadás megszüntetésére is.

A kezelés bárki számára megfizethető, az ár azonban a kezelt terület nagyságától és a felhasznált botox mennyiségétől függ.

Középkorú házaspár meghitt pillanata

A botox használata izzadás ellen

A legyengített botulinum toxin hígított oldatát injekció segítségével juttatja a szakember a kezelés területére, ahol az anyag egy-három nap alatt kifejti hatását. S hogy mi is ez tulajdonképpen? Az izzadásért felelős izmok működését akadályozza meg a botox, ráadásul minél többször történik a kezelés, annál hosszabb időre oldható meg ilyen módon a kóros izzadás problémája. Alapvetően 4-6 hónapra nyújt segítséget, de ez az időtartam a későbbiekben kitolható.

Mennyibe kerül a botox kezelés?

Ha hasonló esztétikai-bőrgyógyászati kezelésekről van szó, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az árak mindig személyre szabottan kerülnek kalkulálásra. Nem vagyunk egyformák, mint ahogyan adottságaink és igényeink is változóak. Nincs ez másként akkor sem, ha izzadás elleni botox kezelésről van szó.

Területenként körülbelül 90 ezer forinttól indul a kezelés, de az összeg nagymértékben függ attól, hol történik a kezelés, s mekkora az érintett bőrfelszín. Így a talp esetében általában drágábbra jön ki, mint akkor, ha a hónaljról van szó.

Fiatal pár fekete fehér képen ölelkezik és nevetnek

Tájékozódj személyesen!

Miként plasztikai műtétek iránt érdeklődőknek, úgy a botox kezelés kapcsán is azt javasolják a szakemberek, hogy mindig személyes konzultáció keretein belül tájékozódjanak a részletekről, és így az árak alakulásáról is. Bár az interneten többféle árlista is elérhető az egyes klinikák weboldalán, de ezek csak tájékoztató jellegűek, vagy egy bizonyos intervallumon belül határozzák meg a várható költségeket.

Amennyiben a személyes konzultáció során elnyeri tetszésedet az eljárás, és a kezelés ára is megfizethetőnek bizonyul, akkor akár azonnal el is végezhető az izzadás elleni botox injekciózás. Fontos tisztában lenned azzal, hogy várandós kismamáknak nem ajánlott az eljárás, mint ahogyan azoknak sem, akik valamilyen izomműködési, illetve idegrendszeri betegségben érintettek. Alapvetően elmondható, hogy a ránctalanítás terén már jól ismert alapanyag beváltja a hozzá fűzött reményeket akkor is, ha a hormonrendszer működéséből, vagy például genetikai okokból kóros izzadásról van szó.

A botox kezelésnek köszönhetően visszanyerhető az a magabiztosság, melyet bizony a túlzott izzadás sok esetben megakadályoz. A problémával küzdve fordulj bizalommal szakemberhez, hiszen az eljárás már teljesen rutin beavatkozásnak számít, és ambulánsan, néhány perc alatt elvégezhető!

Botox kezelés előtte-utána képek:

Vélemények pácienseinktől

 • Emese (42)
  A doktor úr pontosan tudta, hogy milyen megoldásra van szükségem. Pontosan azt kaptam, amire vágytam. Az egyik legjobb!
  Emese (42)
 • Márton (32)
  Kizárólag csak ajánlani tudom a Doktor Urat. Nem lehet rá panasz semmilyen tekintetben sem. Máskor is hozzá fogok menni.
  Márton (32)
 • Orsolya (21)
  Dr. Wagner Pál amellett, hogy egy igazi tapasztalt profi a szakmájában, nagyon kedves és segítőkész volt a konzultáció alatt is. Bátran ajánlom bárkinek!
  Orsolya (21)
 • Noel – Virginia Water
  PERFECT treatment from Dr Rodrigo, absolutely delighted with the result. Recovery was very quick and no requirement for any pain relief post surgery. Went back to work 14 days after the procedure…
  Noel – Virginia Water
 • James – Egyesült Királyság
  Fantastic experience! I am very happy and impressed with Dr Rodrigo and his more than friendly staff! Excellent hospital, treatment and aftercare!
  James – Egyesült Királyság
 • Sue – Lancashire
  I have already recommended Dr Rodrigo and Joanna to 3 family members. 100% great price and more importantly great great great result.
  Sue – Lancashire
 • Lena – Svédország
  …It has made me about ten years younger and gave me a completely natural look! The stay at the clinic was a very good experience. Dr Rodrigo and all the staff wheresuper nice and very professional
  Lena – Svédország
 • Philip – Colchester, UK
  Yes very very pleased with the price and most importantly the Result!!. The service I received is FIRST CLASS!!. Joanna gives you a very personal service, she looks after you very well, ensuring your stay in Budapest is like a home away from home.
  Philip – Colchester, UK
 • Melinda (20)
  Karvász doktort az ingyenes konzultáción történő első találkozás alkalmával rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott embernek ismertem meg. A beszélgetés alatt végig azt éreztem, hogy teljes mértékig megbízhatok benne, mert pontosan azt szeretné kideríteni, hogy mire van szükségem. A döntésben nagyon sokat segített, de egy pillanatig sem sürgetett. A mellműtétemet követően pedig minden pontosan úgy történt és olyan lett, ahogy a doktor úr előtte lefestette nekem. Nem tudom elmondani, milyen nagyon hálás vagyok neki :)
  Melinda (20)
 • Barbara (42)
  Az életem minden területén maximalista vagyok. Amikor elkezdtem gondolkodni a hasplasztikáról, mindenképpen olyan plasztikai sebészt szerettem volna találni, aki szintén csak a 100%-kal éri be. Dr. Karvász Tamás személyében megtaláltam ezt a 100%-ot. Legyen szó több, mint 25 éves tapasztalatáról, kedves, odafigyelő modoráról vagy humorérzékéről, a doktor úr egy személyben testesítette meg mindazt, amit egy plasztikai sebész személyében kerestem. Csodálatos munkát végzett és sosem hittem volna, hogy egy műtétről ilyen pozitívan és lelkesen fogok tudni majd beszélni.
  Barbara (42)
 • Mary (32)
  Én Angliából utaztam Magyarországra elsősorban amiatt, mert Londonban háromszor annyiba került volna ugyanaz a műtét, mint Budapesten. Mivel Londonban élek, nagyon jó hír volt számomra, hogy ez a klinika teljeskörű, nemzetközi garanciát vállal a Karvász doktor által végzett plasztikai műtétek után, mert a doktor ISAPS tagsággal rendelkezik. Bár szerencsére semmilyen erre utaló jel nincsen, de ha bármi komplikáció lépne fel a rehabilitációm során, akkor azt itt, Londonban teljesen ingyen el tudja látni egy itteni, szintén ISAPS tagsággal rendelkező plasztikai sebész. Ez a fajta biztonság nagyon megnyugtatott, már több barátnőmnek is ajánlottam a doktor urat és a klinikát. Köszönöm szépen a segítséget!
  Mary (32)
 • Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.
  Csilla (29)
  Tanácsadó
 • Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
  Mónika (28)
  Rendezvényszervező
 • Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.
  Csenge (25)
  Tanuló
 • Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
  Beáta (46)
  Egyéni vállalkozó
 • A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.
  Laura (43)
  Személyi edző
 • A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
  Anna (31)
  Marketing asszisztens
 • Eszter profil fotó
  A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
  Eszter (33)
  Könyvelő
Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>