Alakformálás: karplasztika, combplasztika, fenékplasztika és vádliplasztika

Nem csak az egészségtelen életmód, hanem a kor is hozzájárulhat ahhoz, hogy a felesleges kilók felszaladjanak. Diéta, fogyókúra után az ultrahangos alakformálás megkönnyítheti a további súlycsökkentés, és aktívan hozzájárulhat ahhoz, hogy a zsírfelesleg akár lokálisan is mihamarabb távozzon a szervezetből.

Mi is az az alakformálás?

A bőrfelszín simábbá tétele, a plusz kilóktól való megszabadulás, és a kívánt idomok elérése megvalósítható plasztikai műtét nélkül is. Az ultrahangos alakformálás előnye éppen abban rejlik, hogy szinte fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül teszi lehetővé a fogyást és a bőr állapotának javítását.

Alakformálás az Ultracontour kezelés segítségével

Mire jó az alakformálás?

Túlsúllyal megélni a mindennapokat nem könnyű. Mozogni még kevésbé. Nem véletlen tehát, hogy az egészségügyi kockázatok csökkentése érdekében is rendkívül fontos fogyás sokak célkitűzései között szerepel. Vannak azonban olyan területek, amelyekről még kemény edzésekkel és önsanyargató diétával is nagyon nehéz fogyni.

Budapesti klinikánk nem csak zsírleszívás lehetőségével igyekszik megkönnyíteni az utolsó kilóktól való megszabadulást, hanem a műtéti beavatkozás nélküli ultracontour kezeléssel is.

Csinos, vonzó nő fürdőruhában napozik a tengarparton

Kinek ajánljuk az Ultracontour kezelést?

A szülést, a szoptatást követő időszakban sok hölgy szembesül azzal, hogy a melleik veszítettek tartásukból, már nem olyan feszesek és formásak, mint a korábbiakban. Hasonló a helyzet akkor is, ha a fogyókúrát követően nagyobb súlyvesztés történik, s a keblek alakja, megváltozott tartása szintén gondot okozhat.

A mellfelvarrás segítségével korrigálhatóak az idővel kialakult változások, és elérhető az önbizalom helyreállása. Mivel az újabb gyermekvállalás, vagy az ismételt nagymértékű fogyás szintén lógó mellekhez vezethet, ezért a beavatkozást érdemes akkor elvégeztetni, ha gyermekvállalást, vagy drasztikusabb fogyókúrát már nem tervez a jövőben.

Mit lehet vele elérni?

A beavatkozásnak köszönhetően a mellek formásabbak és teltebbek lesznek, visszakaphatóak a fiatalos vonalak, és megszüntethető a lógás. A műtét során lehetőség van arra is, hogy mellimplantátum kerüljön beültetésre, vagy a keblek esetleges asszimetriáját korrigálja sebészünk mellnagyobbítás keretein belül.

A mellbimbó méretével való elégedetlenség is megoldható a bimbóudvar korrekcióján keresztül, így még a várandósság és a fogyás időszaka során megváltozott keblek is átalakíthatóak az előzetes konzultáció során megálmodott formára és méretre.

Nyaraló, vékony nő ül a tengarparton

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

Klinikánk tapasztalatai azt mutatják, hogy rendkívül ritkán fordulnak elő szövődmények mellfelvarrással kapcsolatban, de mivel műtéti beavatkozásról van szó, így felhívjuk leendő pácienseink figyelmét az esetleges kockázatokra. A mellfelvarrással kapcsolatban előfordulhat, hogy minimális eltérés lesz a két emlő formája között, vagy átmenetileg a mellbimbó érzéketlenné válik.

A műtétet és a körülbelül hathetes gyógyulási időt követően pácienseink újra a fiatalos, telt formáknak örvendhetnek, és elfelejthetik mindazokat a komplexusokat, melyeket a lógó mellek okoznak akár a nemiséget, akár a mindennapokat illetően.

Alapvetően három bemetszést ejt sebészünk, egyet a mellbimbóudvar körül, egyet a mellbimbó aljától függőlegesen a mell alá, továbbá egyet a mell alatti redőben. Abban az esetben, ha csak kisebb mértékű korrekcióra van szükség, akkor ez az alsó elhagyható. Eltávolítja a felesleges, megnyúlt bőrt, és a mirigyállományt a kívánt magasságban rögzíti. Igény esetén a mellbimbó mérete csökkenthető, de szükség szerint mellnagyobbítással is kombinálható a beavatkozás.

Ha implantátumot is beültet szakemberünk, akkor az kerülhet a mirigyállomány vagy a mellizom alá. Ez utóbbi esetben rendkívül természetes hatás érhető el, és kisméretű mellek esetén ezt szokták javasolni sebészeink.

A körülbelül 2-2,5 órán keresztül tartó sebészeti beavatkozást követően rugalmas, szoros kötés kerül a keblekre, melyet másnap kompressziós melltartóra kell cserélni. A műtét során ejtett bemetszések hegek ugyan látszani fognak a jövőben, de idővel halványodnak majd.

Alakformálás előtte-utána képek:

Vélemények pácienseinktől

 • Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.
  Csilla (29)
  Tanácsadó
 • Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
  Mónika (28)
  Rendezvényszervező
 • Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.
  Csenge (25)
  Tanuló
 • Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
  Beáta (46)
  Egyéni vállalkozó
 • A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.
  Laura (43)
  Személyi edző
 • A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
  Anna (31)
  Marketing asszisztens
 • Eszter profil fotó
  A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
  Eszter (33)
  Könyvelő
Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>