Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Alakformálás: karplasztika, combplasztika, fenékplasztika és vádliplasztika

Nem csak az egészségtelen életmód, hanem a kor is hozzájárulhat ahhoz, hogy a felesleges kilók felszaladjanak. Diéta, fogyókúra után az ultrahangos alakformálás megkönnyítheti a további súlycsökkentés, és aktívan hozzájárulhat ahhoz, hogy a zsírfelesleg akár lokálisan is mihamarabb távozzon a szervezetből.

Plasztikai Sebészet Budapest

Mi is az az alakformálás?

A bőrfelszín simábbá tétele, a plusz kilóktól való megszabadulás, és a kívánt idomok elérése megvalósítható plasztikai műtét nélkül is. Az ultrahangos alakformálás előnye éppen abban rejlik, hogy szinte fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül teszi lehetővé a fogyást és a bőr állapotának javítását.

Beavatkozásainkról bővebben:

Mire jó az alakformálás?

AlakformálásTúlsúllyal megélni a mindennapokat nem könnyű. Mozogni még kevésbé. Nem véletlen tehát, hogy az egészségügyi kockázatok csökkentése érdekében is rendkívül fontos fogyás sokak célkitűzései között szerepel. Vannak azonban olyan területek, amelyekről még kemény edzésekkel és önsanyargató diétával is nagyon nehéz fogyni. Budapesti klinikánk nem csak zsírleszívás lehetőségével igyekszik megkönnyíteni az utolsó kilóktól való megszabadulást, hanem a műtéti beavatkozás nélküli ultracontour kezeléssel is.

Kinek ajánljuk az Ultracontour kezelést?

A szülést, a szoptatást követő időszakban sok hölgy szembesül azzal, hogy a melleik veszítettek tartásukból, már nem olyan feszesek és formásak, mint a korábbiakban. Hasonló a helyzet akkor is, ha a fogyókúrát követően nagyobb súlyvesztés történik, s a keblek alakja, megváltozott tartása szintén gondot okozhat. A mellfelvarrás segítségével korrigálhatóak az idővel kialakult változások, és elérhető az önbizalom helyreállása. Mivel az újabb gyermekvállalás, vagy az ismételt nagymértékű fogyás szintén lógó mellekhez vezethet, ezért a beavatkozást érdemes akkor elvégeztetni, ha gyermekvállalást, vagy drasztikusabb fogyókúrát már nem tervez a jövőben.

Mit lehet vele elérni?

A beavatkozásnak köszönhetően a mellek formásabbak és teltebbek lesznek, visszakaphatóak a fiatalos vonalak, és megszüntethető a lógás. A műtét során lehetőség van arra is, hogy mellimplantátum kerüljön beültetésre, vagy a keblek esetleges asszimetriáját korrigálja sebészünk mellnagyobbítás keretein belül. A mellbimbó méretével való elégedetlenség is megoldható a bimbóudvar korrekcióján keresztül, így még a várandósság és a fogyás időszaka során megváltozott keblek is átalakíthatóak az előzetes konzultáció során megálmodott formára és méretre.

alakformalas2Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

Klinikánk tapasztalatai azt mutatják, hogy rendkívül ritkán fordulnak elő szövődmények mellfelvarrással kapcsolatban, de mivel műtéti beavatkozásról van szó, így felhívjuk leendő pácienseink figyelmét az esetleges kockázatokra. A mellfelvarrással kapcsolatban előfordulhat, hogy minimális eltérés lesz a két emlő formája között, vagy átmenetileg a mellbimbó érzéketlenné válik. A műtétet és a körülbelül hathetes gyógyulási időt követően pácienseink újra a fiatalos, telt formáknak örvendhetnek, és elfelejthetik mindazokat a komplexusokat, melyeket a lógó mellek okoznak akár a nemiséget, akár a mindennapokat illetően.

Hogy néz ki egy ilyen műtét?

Alapvetően három bemetszést ejt sebészünk, egyet a mellbimbóudvar körül, egyet a mellbimbó aljától függőlegesen a mell alá, továbbá egyet a mell alatti redőben. Abban az esetben, ha csak kisebb mértékű korrekcióra van szükség, akkor ez az alsó elhagyható. Eltávolítja a felesleges, megnyúlt bőrt, és a mirigyállományt a kívánt magasságban rögzíti. Igény esetén a mellbimbó mérete csökkenthető, de szükség szerint mellnagyobbítással is kombinálható a beavatkozás.

Ha implantátumot is beültet szakemberünk, akkor az kerülhet a mirigyállomány vagy a mellizom alá. Ez utóbbi esetben rendkívül természetes hatás érhető el, és kisméretű mellek esetén ezt szokták javasolni sebészeink.

A körülbelül 2-2,5 órán keresztül tartó sebészeti beavatkozást követően rugalmas, szoros kötés kerül a keblekre, melyet másnap kompressziós melltartóra kell cserélni. A műtét során ejtett bemetszések hegek ugyan látszani fognak a jövőben, de idővel halványodnak majd.

Előtte utána képek pácienseinkről

Orrplasztika

Orrplasztika

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás

Hasplasztika

Hasplasztika

Arcplasztika

Arcplasztika

Ajakplasztika

Ajakfeltöltés

  • Mónika (28)

    Alakformálás

    “Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett….” 2014.11.26. - 4.8

    Érdekel Móni véleménye

Árak

Tudjon meg többet a plasztikai sebészet árairól!

Érdekel

Akcióink

Ismerje meg folyamatosan megújuló, időszakos akcióinkat és kedvezményeinket!

Érdekel

Orvosaink

Ismerje meg kivételes, Nyugat-Európában is elismert vezető sebészeinket!

Érdekel

 

Szolgáltatásunk értékelése 29 páciensünk véleménye alapján: 4.9

Ön most itt van: https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/alakformalas/