Alakformálás: karplasztika, combplasztika, fenékplasztika és vádliplasztika

Az évekkel az arcbőr veszít feszességéből, s mind a nyakon, mind az arcon lógni kezd az, ráncok jelennek meg rajta, melyek hatására a tényleges kornál sokkal többnek nézhetünk ki.


Az arcplasztika kíválóan alkalmas arra, hogy a bőr újra fiatalossá, az arc pedig feszessé váljon.

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást mutatunk!

alakformálás

Szakértelem és

profizmus a

Te szolgálatodban

Mi is az az alakformálás?

A bőrfelszín simábbá tétele, a plusz kilóktól való megszabadulás, és a kívánt idomok elérése megvalósítható plasztikai műtét nélkül is.

Az ultrahangos alakformálás előnye éppen abban rejlik, hogy szinte fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül teszi lehetővé a fogyást és a bőr állapotának javítását.

3 érv, hogy miért nem érdemes halogatnod a beavatkozást:

RUTINMŰTÉT

FÁJDALOMMENTES

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

Alakformálás az Ultracontour kezelés segítségével

Mire jó az alakformálás?

Túlsúllyal megélni a mindennapokat nem könnyű. Mozogni még kevésbé. Nem véletlen tehát, hogy az egészségügyi kockázatok csökkentése érdekében is rendkívül fontos fogyás sokak célkitűzései között szerepel. Vannak azonban olyan területek, amelyekről még kemény edzésekkel és önsanyargató diétával is nagyon nehéz fogyni.

Budapesti klinikánk nem csak zsírleszívás lehetőségével igyekszik megkönnyíteni az utolsó kilóktól való megszabadulást, hanem a műtéti beavatkozás nélküli ultracontour kezeléssel is.

Kinek ajánljuk az Ultracontour kezelést?

A comb, a has és a fenék olyan kritikus területnek számítanak, amelyek a legtöbb hölgy számára problémát jelentenek. A testmozgás és a diétás étkezés kettősét remekül ki lehet egészíteni az ultracontour kezeléssel, amely korosztálytól függetlenül bárki számára ajánlott. Számos fogyókúra azon alapul, hogy a zsírraktárakat átmenetileg kiüríti, ám a normál étrendre történő visszatérés után azonnal vissza is szaladnak a kilók.

Ezzel szemben az ultracontour kezelés hatékony és tartós megoldást kínál bárki számára a fogyásra, és a centikben mérhető súlycsökkentésre. 

Mit lehet vele elérni?

A műtét nélküli kezelési módszer körülbelül 45 percig tart, és szakembereink 4-6 kezelést javasolnak az optimális eredmények eléréséhez. A tapasztalatok szerint akár 5 centiméteres körméret csökkenés várható, mely az egész testen megmutatkozik. Nem csak a méretek csökkenthetőek azonban segítségével, hanem az elhízással törvényszerűen együtt járó cellulitisz tünetei is megszüntethetőek.

A feszes és rugalmas bőrnek, valamint az esztétikusabb külsőnek köszönhetően pedig pácienseink egyöntetűen magabiztosságuk visszaszerzéséről számolnak be a kezeléseket követően. 

Milyen előnyei és esetlegesen milyen veszélyei vannak?

Az ultracontour kezelés elősegíti, hogy fogyókúrája eredményesebb legyen, és tartósan sikerüljön megszabadulni a feleslegtől. A műtétet nem igénylő eljárásnak köszönhetően Ön nem esik ki munkájából, a nap folyamán bármikor beiktathatja az aktuális kezelést. A használt ultrahang kizárólag a zsírsejteket roncsolja, a szövetek, idegek és erek nem roncsolódnak.

A kezelést követően a nyirokkeringés működésének elősegítésére és a szervezet méregtelenítésére érdemes sok folyadékot fogyasztani, az eredmények pedig még tökéletesebbé tehetőek, ha odafigyel a rendszeres testmozgásra és az egészséges étkezésre. Klinikánkon arra is lehetősége van, hogy zsírleszívással kombináltan válassza a módszert, amely tovább növeli a súlycsökkenés eredményességét. 

Hogy zajlik a műtét?

Az ultrahang által kiváltott hő hatására a zsírsejtek szétrepednek, megindul tehát a zsírbontás folyamata. Annak érdekében, hogy a kiürülés is optimális legyen, a kezelés második részeként ultrahangos nyirokmasszázst alkalmazunk, mely kiválóan alkalmas a zsír tényleges eltávolítására, valamint az újbóli lerakódás megelőzésére.

A cellulitisz is remekül reagál a kezelésre, így a narancsbőr kellemetlenségeinek is búcsút mondhat a fájdalommentes eljárásnak köszönhetően. Az ultrahang magas frekvenciájú vibrációt hoz létre, ami a kezelt területen azonnal megbontja a zsírszöveteket, ezért kiválóan alkalmas a módszer helyi fogyás elősegítésére is. 

Alakformálás előtte-utána képek

Klinikánk vezető sebészeinek munkáiból válogattunk párat. hogy könnyebben elképzelhesd, milyen eredményre lehet számítani alakformálás után. Ilyen és ehhez hasonló eredményekre számíthatsz Te is, ha minket választasz.

Előtte utána kép 5
Előtte utána kép 6
Előtte utána kép 4
Előtte utána kép 2
Előtte utána kép 3
Előtte utána kép 1

Készen állsz megtenni az első lépést? Esetleg van még kérdésed?

Gyere el személyes konzultációnkra és kifejezetten a Te igényeidre szabott megoldást kínálunk! Minden részletet átbeszélhetsz orvosoddal, felteheted kérdéseidet.


Kötelezettségek nélkül.

Nem győztünk meg? Íme néhány érv mellettünk:

  • 27 éves tapasztalat
  • Nemzetközi hírnév és garancia
  • Stabil kórházi háttér
  • Magyarország egyik legnagyobb plasztikai sebészete 
alakformálás

A legnagyobb klinika

27 éves tapasztalat

Nemzetközi garancia

Személyes konzultáció

KONZULTÁCIÓ