A legnagyobb alapterületű Klinika Magyarországon

VIP Luxus Csomag

Nagyban gondolkodunk

Klinikánk Magyarország legnagyobb alapterületen, a legtöbb ággyal működő plasztikai sebészettel foglalkozó magánintézménye. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit is. Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk pácienseink szolgálatára.

Azonnali ellátás

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban a beavatkozást megelőző kivizsgálásokat 24 órán belül elvégezzük, így Önnek nincs szüksége beutalóra, nincs többszöri utazás, így nincs kárba veszett idő és pénz.

Fiatalító Csomag

Helyreállító Csomag

Professzionális környezet

Klinikánk egy ma is működő kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral.

Stabil alapokon állunk

Sajnos a mai gazdasági helyzetben nem sok plasztikai sebészet teheti meg, hogy saját tulajdonú infrastruktúrával és felszereltséggel támogatja a tevékenységét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum minden eszköze saját tulajdonban van. Ezentúl Klinikánk felszereltségét és szolgáltatásait bérlőként több piaci versenytársunk is igénybe veszi, többek között a Drissplasztika vagy a Cosmeticdirect Kft. is. Azonban sosem tévesztjük szem elöl azt a tényt, hogy Klinikánk legnagyobb értékét a hosszú évek során kiváló, egységes csapattá kovácsolódott sebészorvosaink jelentik.

Fiatalító Csomag

Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen ingyenes konzultációra most!