Ismerd meg Te is vezető sebészeinket!

Vezető sebészeink 1991 óta, az ország egyik legelső sebész csapataként dolgoznak együtt mind a mai napig. Jelenleg nincs nagyobb tapasztalattal működő esztétikai plasztikai sebészet Magyarországon. Sebészorvosaink tapasztalata nyugat-európai minőségű felszereltséggel párosul, hogy igényeidet a lehető legmagasabb szinten legyünk képesek kielégíteni.Mit jelent az, hogy műtéteinkre nemzetközi garanciát vállalunk?

ISAPS tagság – Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége

Az ISAPS nevű nemzetközi szervezet abból a célból jött létre, hogy egy országhatárokon, kontinenseken átívelő közösséget alkosson, amely az orvostudomány legfejlettebb és legújabb technikáit, módszereit, a világ legjobb sebészeinek tudását és tapasztalatát hivatott összegyűjteni és gondozni. Az ISAPS Magyarországon jelenleg csupán 12 tagot számlál.

Ki lehet tag?

Az ISAPS tagság megszerzése komoly feltételekhez van kötve. Tagságot csak és kizárólag a plasztikai sebészeti szakma legnagyobb tapasztalattal és legkiemelkedőbb szakmai tudással rendelkező sebészei nyerhetnek el.

Mi az ISAPS célja?

A közösség lényege, hogy teljes körű felelősséget vállal valamennyi tagjának munkája után. Folyamatos konferenciák és képzések keretein belül frissíti és gondozza a közös tudást, amely a sebészeti orvostudomány rohamos fejlődésével együtt gyarapszik.

Miért lehet fontos ez Neked?

Az ISAPS teljes körű garanciát vállal a műtétedet követő esetleges további költségekre. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ISAPS tag mellett teszed le a voksod Magyarországon, ez esetlegesen felmerülő utókezelési, rehabilitációs vagy esetleges helyreállítási beavatkozás költségeit állja a szervezet, még akkor is, ha ezt egy másik ISAPS tag végzi el, egy teljesen másik országban. Vagyis, ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétét követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező sebésze ingyen elvégzi Neked.

Nem csak orvosainkra, de alapanyaginkra is garanciát vállalunk!


A legjobb minőségű hagyományos implantátumok mellett a legmodernebb technológiákat felsorakoztató elektronikus SN számmal, és a LLOYD’S biztosító által vállalt garanciával rendelhető implantok az orszában csak a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál érhetőek el. Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra és tudj meg többet garanciáinkról!


Ismerd meg, hogyan működünk!

  • A legnagyobb plasztikai sebészet

  • 0-24 órás rendelkezésreállás

  • Professzionális környezet

  • Sziklaszilárd alapok

A legnagyobb plasztikai sebészet

Klinikánk Magyarország legnagyobb alapterületű, a legtöbb ággyal működő plasztikai sebészettel foglalkozó magánintézménye. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit is. Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk szolgálatodra.

0-24 órás rendelkezésreállás

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban a beavatkozást megelőző konzultációt és a szükséges kivizsgálásokat 24 órán belül elvégezzük, így nincs szükséged beutalóra, nincs többszöri utazás, így sem időd, sem pedig pénzed nem veszik kárba.

Professzionális környezet

Klinikánk a Szent Rókus Kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral.

Sziklaszilárd alapok

Sajnos a mai gazdasági helyzetben nem sok plasztikai sebészet engedheti meg magának, hogy saját tulajdonú infrastruktúrával és felszereltséggel támogatja a tevékenységét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum minden eszköze saját tulajdonban van. Ezentúl Klinikánk felszereltségét és szolgáltatásait bérlőként több piaci versenytársunk is igénybe veszi.

Számos sebészeti eljárást Klinikánk alkalmazott első ízben Magyarországon, (többek között a Silhouette Lift vagy Silhouette Soft kezeléseket is), és sok sebészeti módszer csak és kizárólag a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szolgáltatási palettáján érhető el.


Tekintsd meg médiamegjelenéseinket!

Megjelenéseink az interneten:

Megjelenéseink a televízióban:


“…Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész többek között az is elmondta, hogy ő mindig megadja a betegeinek a választás lehetőségét, és hagyja ők döntsenek…”

“Most álljon itt az orvos neve, kit bárkinek jószívvel tudok ajánlani, szakmai hozzáértése, emberségessége és lelkiismeretessége miatt. Köszönöm Dr. Karvász Tamás főorvosúrnak a megnyugató segítségét.”

“Vonzó nők és férfiak jövedelme átlagosan 15 százalékkal magasabb. A jó külsejű embereket általában sikeresebbeknek, rokonszenvesebbeknek, intelligensebbeknek, barátságosabbaknak, izgalmasabbaknak, kreatívabbaknak és szorgalmasabbaknak tartják.”

“…A nemzetközi előadók által mondottakat Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos segített értelmezni. Például megtudtuk, hogy Európában elsőként hazánkban tegnap óta már forgalmazzák…”

“…Nap mint nap új módszerek, eszközök kerülnek kifejlesztésre és alkalmazásra a tökéletes eredmény érdekében. Mindezeknek köszönhetően a plasztikai, esztétikai sebészet nyújtotta életminőség javulás már mindenki számára elérhető.”

“…Dr. Karvász Tamás mellnagyobbítàst csinàlt implantàtummal. Gyönyörű lett. Kedves,szimpatikus orvos.Teljesen meg vagyok elègedve , mindenkinek ajànlom.”

“…„Az általában peren kívüli egyezséggel lezáruló eljárások oka leggyakrabban a páciens nem megfelelő tájékoztatása, vagy az általa várt „csoda” elmaradása az eredmény tekintetében” – magyarázza Karvász Tamás.”

"A plasztikai sebészeket szokták léleksebészeknek is hívni, hiszen itt nemcsak a külső megszépítésével kell törődnünk, hanem lelki támogatást is kell nyújtanunk." // Dr. Karvász Tamás


Dr. Karvász Tamás a LifeTILTen:


 

Kíváncsi vagy, milyen véleménnyel vannak rólunk pácienseink?

Mi, a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál szolgáltatásunk minőségének folyamatos fejlődése érdekében minden páciensünket megkérjük arra, hogy adjanak visszajelzést munkánkról. Hisszük, hogy a fejlődés egy örök folyamat. Plasztikai műtéteinket követően az ingyenes konzultációhoz hasonló, kötetlen beszélgetés keretein belül megkérdezzük páciensünket véleményéről és tapasztalatairól. A hat kérdésből álló kérdőív rendkívül hasznos számunkra, hiszen klinikánk fejlesztendő területeire hívja fel figyelmünket.

Itt olvashatsz 7 különböző véleményt rólunk:

Mellnagyobbítás

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

“Mindig is kicsi melleim voltak, és ez az ismerkedésben, valamint a munkahelyi magabiztosságban is hátráltatott. A szülés után csak még rosszabb lett a helyzet, ugyanis nem csak a szoptatás, de a várandósság utáni fogyás jelei is meglátszottak a melleimen. Ekkor döntöttem el, hogy muszáj változtatnom.”

Hogyan találtál rá klinikánkra?

“Mint sokan mások, én is elsőként az interneten keresztül kezdtem keresgélni, és ki is választottam néhány klinikát, amelyek elsőre szimpatikusnak tűntek. Aztán tovább olvasgattam, és az egyik által kínált túl alacsony árak gyanúsnak tűntek, szóval ejtettem ezt az ötletet. A másik lehetőség ugyan elnyerte tetszésemet, de a plasztikai sebész már az első találkozáskor sem volt szimpatikus. Így jutottam el erre a Klinikára, mely elsőre minden szempontból megfelelőnek tűnt, gondoltam, élek az ingyenes konzultáció lehetőségével, és adok egy esélyt ennek az egésznek.”

Mi történt Veled a konzultáción?

“Alapvetően nagyon gátlásos vagyok, és ez csak még inkább így lett a szülés óta, hogy melleim nem csak kicsik, de feszességüket is elveszítették. Éppen ezért tartottam is attól, hogyan fog menni az orvossal az első konzultáció, és mennyire leszek zavarban. Nagy meglepetésemre Dr. Karvász Tamás már az első találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, és valahogy egyáltalán nem éreztem kínosan magam. Úgy tűnt, tényleg otthonosan mozog a területén, és a kezdeti zavarom hamar elmúlt. Teljesen természetesen kezelte, hogy komplexusaim vannak, és már az elején maximálisan bizalommal tudtam fordulni felé. A profi háttér és a korrekt árajánlat mellett ez volt az a döntő szempont, mely miatt végül e sebészetre esett a választásom.”

Mi történt a műtéten?

“Szerettem volna mihamarabb túl lenni a beavatkozáson, így sikerült néhány nap múlva időpontot kapnom, ami ismerőseim tapasztalata alapján nagyon ritkának számít. Jó néhány szűrővizsgálatra sor került a műtétet megelőzően, majd elérkezett a nagy nap, amire lassan évek óta vártam. Úgy döntöttünk Karvász doktorral, hogy nem csak felvarrásra fog sor kerülni, hanem egy kisebb implantátum beültetésére is. Túl nagy méreteket nem szerettem volna, de azt mindenképp, hogy a korábbinál két kosármérettel nagyobb melltartót hordhassak. Megcélozva tehát a D-kosarat, betoltak a műtőbe, és bízva orvosomban már azzal a képpel a fejemben álltam a műtét elé, hogy mire felébredek, végre búcsút mondhatok a melleimből adódó komplexusaimnak, és a férjemnek is sokkal jobban fogok tetszeni. Mint utólag kiderült, két órán keresztül zajlott a beavatkozás, és minden teljesen zökkenőmentesen ment.”

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam a fájdalomtól, de úgy voltam vele, még ez is megéri a formás keblekért. A műtét után napokban viszont nagy meglepetésemre elegendőnek bizonyultak a fájdalomcsillapítók ahhoz, hogy közérzetem rendben legyen. Mikor felébredtem egy szoros kötés volt rajtam, amit az orvosom a következő nap folyamán egy speciális, kompressziós melltartóra cserélt. Ezt 5 héten keresztül viseltem, és bevallom, már nagyon kíváncsi voltam a végeredményre. A varratokat a második hét után távolította el a sebész, munkahelyemre is ekkor mentem vissza. Mivel egy könyvelőirodában dolgozom, így fizikai megterheléstől nem kellett tartanom, de a sport eléggé hiányzott ezekben a hetekben. Fontosnak tartottam azonban, hogy a gyógyulás rendben menjen, és ennek megfelelően kíméltem magam. Bár tudtam, hogy a végleges eredményekre még várnom kell, hiszen akár 3-4 hónap is szükséges ahhoz, hogy felvegyék a kívánt formát a mellek, de az akkor még jól látható hegek ellenére is nagyon elégedett voltam már az első látásra is új kebleimmel.”

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

“A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum hozzá fűzött reményeimet maximálisan beváltotta. A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra. Ami külön tetszett, hogy az árakról már az elején részletes tájékoztatást kaptam, és nem nekem kellett azon gondolkodnom, vajon milyen plusz kiadásokra számíthatok még a későbbiekben. A műtét után folyamatos orvosi felügyelet alatt álltam, és olyan kényelmes szobában pihenhettem, hogy szinte otthonosan éreztem magam. Az ellátással való elégedettségemben döntő szerepet játszottak a sebészet szakemberei és az ápolók is, akiknek profizmusát bátran merem ajánlani bárkinek.”

Hasplasztika

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

“A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám. Az önbizalomhiány és a rossz fizikai közérzet meghozták a hatásukat, valamint a kellő motivációt, ugyanis egy év alatt megszabadultam a feleslegtől. A túlsúly azonban nem múlt el nyomtalanul, a hasamon lógó bőr és striák jelezték az egykori elhízást.”

Hogyan találtál rá klinikánkra?

“Rendszeres aerobik edzésekre és konditerembe is jártam a fogyókúrám ideje alatt, ahol sok új emberrel megismerkedtem. Egy kedves ismerősöm hasonló cipőben járt, mint én, őt is beszippantotta az üzleti világ, és elhanyagolta a testét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum által kínált hasplasztika lehetőségére ő hívta fel a figyelmemet, ugyanis szintén e szakemberek kezei között nyerte vissza egykor feszes vonalait. Mivel megbízható embernek tartom a mai napig, adtam a szavára, és kértem egy időpontot előzetes konzultációra.”

Mi történt Veled a konzultáción?

“Mivel rendkívül elfoglaltak mindennapjaim, és egyik megbeszélésről rohanok a másikra, így fontos volt számomra, hogy az esti órákban is rendelkezésemre álljon a választani kívánt szakember. Már elsőre jó benyomást tett azzal, hogy azonnal igazodott egyéni igényeimhez, és az este nyolc órás időpont sem volt túl későn számára ahhoz, hogy fogadjon. A problémám jól látható volt számára, és azonnal kezelési tervet is javasolt, sőt, konkrét árajánlattal is előállt, pontos részletezéssel. Korrektsége számomra megnyerő volt, és mint kiderült, jóval kisebb beavatkozást javasolt, mint amit én elképzeltem laikusként. Mivel diétával nem igazán sikerült a csípőmről az utolsó egy-két felesleges centit eltüntetni, ezért javasolta, hogy zsírleszívással kombináltan kerüljön a műtét elvégzésre, ezzel a még tökéletesebb vonalakat megcélozva. Tetszett, hogy kikérte a véleményemet, és nem csak egyoldalú javaslatokat tett a szükséges beavatkozásokra. Barátnőmnek igaza volt, mert már akkor tudtam, hogy ennél a sebészetnél megbízhatóbbat és korrektebbet nem biztos, hogy találnék.”

Mi történt a műtéten?

“A labor és EKG-vizsgálat után még egyszer átbeszéltük Dr. Wagner Pállal a részleteket, és igyekeztem munkahelyi teendőimet is úgy időzíteni, hogy a műtétet követően legyen elegendő időm a pihenésre, felépülésre. Túlerőltetni semmiképpen nem akartam magam, úgy voltam vele, most végre megadom magamnak azt az időt, amit már jó néhány évvel ezelőtt kellett volna. Mivel még soha nem volt részem műtéti beavatkozásban, így kicsit tartottam az altatástól, de mint kiderült felesleges volt, mert profik kezei között voltam. A műtét közel két órán keresztül tartott, Wagner doktor eltávolította a megnyúlt bőrt a rajta éktelenkedő striákkal együtt, így végre újra viselhetek bikinit, s ebben a hegek sem akadályoznak, ugyanis a bikini alsó tökéletesen takarja az egyébként is alig látható nyomokat. Az alkalmazott zsírleszívásnak köszönhetően derekam még karcsúbb lett, ami csak további motivációt ad ahhoz, hogy többé ne hanyagoljam el szervezetemet úgy, mint azt néhány éve tettem.”

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

“A műtétet követő három napot a Klinikán töltöttem, ahol először eltávolították azt a kis csövet, amelyen keresztül a keletkezett váladék tudott távozni, és persze egy haskötőt is viselnem kellett. Két hét múlva mentem vissza varratszedésre, a hegek gyorsabban gyógyultak, mint gondoltam. Mivel Wagner doktor úr mindenféle fizikai aktivitástól óva intett körülbelül egy hónapig, így figyelve a diétámra igyekeztem elkerülni, hogy újabb plusz kilók jelenjenek meg. A pihenés egyébként pszichésen is jót tett, kellett már, hogy kicsit kiszakadjak a mindennapi hajtásból. Fontosnak tartottam, hogy a sportoláshoz is mihamarabb visszatérjek, de az ajánlott fokozatosságot természetesen betartottam. Az első néhány nap fájdalmai ellen fájdalomcsillapítót kaptam, ezért közérzetem is jobb volt, mint attól tartottam a kezdetekkor.”

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

“Számomra a rugalmas hozzáállás, a profizmus és az emberközpontúság voltak azok a pozitívumok, melyek már első alkalommal meggyőztek, hogy ez a Klinika lesz a jó választás a hasplasztikámhoz. Természetesen az elérhető árakat is fontosnak tartottam, de nem olyan áron, amit más klinikákról hallottam. Az első konzultáció alkalmával már kész árajánlattal távoztam, tehát pontosan lehetett tudni, mennyit kell majd fizetnem, és ehhez nem jöttek hozzá plusz költségek. A műtétet követő rendkívül kényelmes szállás biztosítása mellett a szakemberek odafigyelése is lényegesen befolyásolta a Klinikáról bennem kialakult képet, ugyanis a beavatkozás utáni hetekben is mindvégig éreztem, hogy valóban fontos sebészemnek a gyors felépülés, és a végeredménnyel való maximális elégedettségem.”

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>