Ismerd meg Te is vezető sebészeinket!

Vezető sebészeink 1991 óta, az ország egyik legelső sebész csapataként dolgoznak együtt mind a mai napig. Jelenleg nincs nagyobb tapasztalattal működő esztétikai plasztikai sebészet Magyarországon. Sebészorvosaink tapasztalata nyugat-európai minőségű felszereltséggel párosul, hogy igényeidet a lehető legmagasabb szinten legyünk képesek kielégíteni.Mit jelent az, hogy műtéteinkre nemzetközi garanciát vállalunk?

ISAPS tagság – Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége

Az ISAPS nevű nemzetközi szervezet abból a célból jött létre, hogy egy országhatárokon, kontinenseken átívelő közösséget alkosson, amely az orvostudomány legfejlettebb és legújabb technikáit, módszereit, a világ legjobb sebészeinek tudását és tapasztalatát hivatott összegyűjteni és gondozni. Az ISAPS Magyarországon jelenleg csupán 12 tagot számlál.

Ki lehet tag?

Az ISAPS tagság megszerzése komoly feltételekhez van kötve. Tagságot csak és kizárólag a plasztikai sebészeti szakma legnagyobb tapasztalattal és legkiemelkedőbb szakmai tudással rendelkező sebészei nyerhetnek el.

Mi az ISAPS célja?

A közösség lényege, hogy teljes körű felelősséget vállal valamennyi tagjának munkája után. Folyamatos konferenciák és képzések keretein belül frissíti és gondozza a közös tudást, amely a sebészeti orvostudomány rohamos fejlődésével együtt gyarapszik.

Miért lehet fontos ez Neked?

Az ISAPS teljes körű garanciát vállal a műtétedet követő esetleges további költségekre. Amennyiben úgy döntesz, hogy egy ISAPS tag mellett teszed le a voksod Magyarországon, ez esetlegesen felmerülő utókezelési, rehabilitációs vagy esetleges helyreállítási beavatkozás költségeit állja a szervezet, még akkor is, ha ezt egy másik ISAPS tag végzi el, egy teljesen másik országban. Vagyis, ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétét követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező sebésze ingyen elvégzi Neked.

Nem csak orvosainkra, de alapanyaginkra is garanciát vállalunk!


A legjobb minőségű hagyományos implantátumok mellett a legmodernebb technológiákat felsorakoztató elektronikus SN számmal, és a LLOYD’S biztosító által vállalt garanciával rendelhető implantok az orszában csak a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál érhetőek el. Jelentkezz be hozzánk ingyenes konzultációra és tudj meg többet garanciáinkról!


Ismerd meg, hogyan működünk!

  • A legnagyobb plasztikai sebészet

  • 0-24 órás rendelkezésreállás

  • Professzionális környezet

  • Sziklaszilárd alapok

A legnagyobb plasztikai sebészet

Klinikánk Magyarország legnagyobb alapterületű, a legtöbb ággyal működő plasztikai sebészettel foglalkozó magánintézménye. Ennek köszönhetően rendkívül gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni az Ön igényeit is. Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk szolgálatodra.

0-24 órás rendelkezésreállás

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumban a beavatkozást megelőző konzultációt és a szükséges kivizsgálásokat 24 órán belül elvégezzük, így nincs szükséged beutalóra, nincs többszöri utazás, így sem időd, sem pedig pénzed nem veszik kárba.

Professzionális környezet

Klinikánk a Szent Rókus Kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral.

Sziklaszilárd alapok

Sajnos a mai gazdasági helyzetben nem sok plasztikai sebészet engedheti meg magának, hogy saját tulajdonú infrastruktúrával és felszereltséggel támogatja a tevékenységét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum minden eszköze saját tulajdonban van. Ezentúl Klinikánk felszereltségét és szolgáltatásait bérlőként több piaci versenytársunk is igénybe veszi.

Számos sebészeti eljárást Klinikánk alkalmazott első ízben Magyarországon, (többek között a Silhouette Lift vagy Silhouette Soft kezeléseket is), és sok sebészeti módszer csak és kizárólag a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szolgáltatási palettáján érhető el.


Tekintsd meg médiamegjelenéseinket!

Megjelenéseink az interneten:

Megjelenéseink a televízióban:


“…Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész többek között az is elmondta, hogy ő mindig megadja a betegeinek a választás lehetőségét, és hagyja ők döntsenek…”

“Most álljon itt az orvos neve, kit bárkinek jószívvel tudok ajánlani, szakmai hozzáértése, emberségessége és lelkiismeretessége miatt. Köszönöm Dr. Karvász Tamás főorvosúrnak a megnyugató segítségét.”

“Vonzó nők és férfiak jövedelme átlagosan 15 százalékkal magasabb. A jó külsejű embereket általában sikeresebbeknek, rokonszenvesebbeknek, intelligensebbeknek, barátságosabbaknak, izgalmasabbaknak, kreatívabbaknak és szorgalmasabbaknak tartják.”

“…A nemzetközi előadók által mondottakat Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos segített értelmezni. Például megtudtuk, hogy Európában elsőként hazánkban tegnap óta már forgalmazzák…”

“…Nap mint nap új módszerek, eszközök kerülnek kifejlesztésre és alkalmazásra a tökéletes eredmény érdekében. Mindezeknek köszönhetően a plasztikai, esztétikai sebészet nyújtotta életminőség javulás már mindenki számára elérhető.”

“…Dr. Karvász Tamás mellnagyobbítàst csinàlt implantàtummal. Gyönyörű lett. Kedves,szimpatikus orvos.Teljesen meg vagyok elègedve , mindenkinek ajànlom.”

“…„Az általában peren kívüli egyezséggel lezáruló eljárások oka leggyakrabban a páciens nem megfelelő tájékoztatása, vagy az általa várt „csoda” elmaradása az eredmény tekintetében” – magyarázza Karvász Tamás.”

"A plasztikai sebészeket szokták léleksebészeknek is hívni, hiszen itt nemcsak a külső megszépítésével kell törődnünk, hanem lelki támogatást is kell nyújtanunk." // Dr. Karvász Tamás


Dr. Karvász Tamás a LifeTILTen:


 
Ingyenes konzultáció
//]]>