Klinikánk külföldi vezető sebésze: Dr. Vincente Rodrigo

Jelentkezz be Dr. Vincente Rodrigohoz!

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum külföldi származású főorvosa és egyben társtulajdonosa. Szakmai kiválósága szerte a világban elismerésnek örvend. Számos külföldi páciens fordul hozzá. ISAPS tagsággal rendelkezik, amely Magyarországon – Dr. Karvász Tamáson kívül – csupán 12 szakemberről mondható el.

 
Dr. Vincente Rodrigo profilkép

Dr. Vincente Rodrigo, Magyarország egyik legtapasztaltabb külföldi plasztikai sebésze

A kezdetek

Dr. Vincente Rodrigo plasztikai sebész főorvos a SOTE Általános Orvosi Karán szerzett orvosi diplomát, 1983-ban. Pályáját a Péterffy S. u-i Kórház Sebészeti Osztályán kezdte, majd 1988-ban sebészeti szakvizsgát tett. Rezidensként 1991-ben kezdett el tevékenykedni a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeti Osztályon. A plasztikai sebészeti szakvizsga letételére négy év múlva került sor, majd az amerikai Southeastern Society Reconstructive Surgeons of Amerika ösztöndíjasaként lehetősége nyílt arra, hogy egy atlantai kurzuson vegyen részt.

A külföldi tapasztalatok és az új technológiák megismerése elmélyítette a szakember tudását, és olyan ismeretekkel tért haza, amelyeket azután a Kontúr Klinika tagjaként, társtulajdonosaként, majd ma már vezetőjeként kamatoztathat.

A doktor úr szakmai munkássága

Dr. Vincente Rodrigo 2002-ben lett a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság Magánorvosi Szekciójának tagja, majd főorvosként és osztályvezető főorvosként tevékenykedett tovább. 2005-ben került sor saját cége, a Zeta-Vidal Plasztikai Sebészet alapítására. A Klinika munkájában aktív részt vállal a sebész főorvos, akinek tapasztalatai alapján a mellfelvarrás, a ráncfeltöltés, a mellnagyobbítás, az arc-, és orrplasztika, a botox kezelés, valamint a szemhéjplasztika a leginkább keresett eljárások manapság.

A Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság, valamint az International Confederation of Plastic Reconstructive and Aestethic Surgery tagjaként a szakma legjobbjai között tartható számon a plasztikai sebész.

Dr. Vincente Rodrigo műtét után

A folyamatos fejlődés és egy életen át tartó tanulás jegyében

A szakember az orvostudomány és a sebészet fejlődésének újdonságaival külföldi tanulmányútjai, továbbképzései alatt ismerkedett meg, és rendszeresen részt vesz olyan kongresszusokon, amelyek a területen egyedülálló ismeretekkel szolgálják a sebészek szakmai fejlődését. A hazai és spanyolországi rendezvények nagymértékben hozzájárultak ahhoz, hogy Dr. Vincente Rodrigo a plasztikai sebészet legújabb módszereit és eljárásait hazai klinikáján is biztonsággal és hozzáértéssel alkalmazza.

A szakma egyik legnagyobb kiválósága

Az esztétikai célú sebészeti beavatkozások kimagasló színvonalon érhetőek el a szakember segítségével, aki a külföldi tapasztalatokat és az évek során megszerzett hatalmas gyakorlatot állítja a szépülni vágyók szolgálatába. A legmodernebb eljárások, korszerű alapanyagokkal, biztonságot garantáló hozzáértéssel társítva érhetőek el Dr. Vincente Rodrigo segítségével.

Ismerje meg a doktor úr munkásságát!

 • 1983-ban orvosi orvosi diploma a SOTE Általános Orvosi Karán.
 • 1988-ban általános sebészetből szakvizsgát tettem.
 • 1995-ben plasztikai sebészeti szakvizsga. A szakvizsgát követően az amerikai Southeastern Society Reconstructive Surgeons of America továbbképzési kurzus Atlantában, ösztöndíjasként.

 • Az orvosi diplomát követően a Péterffy Sándor utcai kórház sebészeti osztályán dolgozik.
 • 1991-ben kerül a Szövetség utcai Plasztikai Sebészeti osztályra, mint rezidens.
 • 2006-2007 A Magyar Plasztikai Helyreállító És Esztétikai Sebész Társaság főtitkára
 • Ugyanebben az évben a lesz a Kontúr Klinika tagja és társtulajdonos, ahol azóta vezetőként tevékenykedik.
 • 1998-ban adjunktusi kinevezést kap.
 • 2002 óta a Magyar Plasztikai Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság Magánorvosi Szekciójának tagja.
 • 2003-tól megbízott főorvosként folytatja praxisát.
 • jan. 1-től osztályvezető főorvosként vezeti az osztályát.
 • októberében megalapítja saját cégét, Zeta-Vidal Plasztikai Sebészetet.

Vélemények a doktor úrról:

 • Noel – Virginia Water
  PERFECT treatment from Dr Rodrigo, absolutely delighted with the result. Recovery was very quick and no requirement for any pain relief post surgery. Went back to work 14 days after the procedure…
  Noel – Virginia Water
 • James – Egyesült Királyság
  Fantastic experience! I am very happy and impressed with Dr Rodrigo and his more than friendly staff! Excellent hospital, treatment and aftercare!
  James – Egyesült Királyság
 • Sue – Lancashire
  I have already recommended Dr Rodrigo and Joanna to 3 family members. 100% great price and more importantly great great great result.
  Sue – Lancashire
 • Lena – Svédország
  …It has made me about ten years younger and gave me a completely natural look! The stay at the clinic was a very good experience. Dr Rodrigo and all the staff wheresuper nice and very professional
  Lena – Svédország
 • Philip – Colchester, UK
  Yes very very pleased with the price and most importantly the Result!!. The service I received is FIRST CLASS!!. Joanna gives you a very personal service, she looks after you very well, ensuring your stay in Budapest is like a home away from home.
  Philip – Colchester, UK
Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>