Világszínvonalú minőség Magyarország szívében, magyar árakon

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál - ahogyan a nevéből is kiderül - arra törekszünk, hogy ténylegesen világszínvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani Budapesten.

Klinikánk méretei és vezető sebészeink több, mint 25 éves tapasztalata egyértelműen kiemel minket az ország plasztikai sebészetei közül.

Olvass tovább és tudd meg, hogy miért!

Miért éri meg Budapestre utaznod?

Érdeklődőink egyharmada valamilyen külföldi országból érkezik hozzánk. Ez azért van, mert eszközeink, módszereink és minőségünk tekintetében nyugat-európai színvonalat képviselünk.

Miért utaznál Nyugat-Európába, ha az elérhető legjobb minőséget Budapesten is megkaphatod, ráadásul semmivel sem drágábban, mintha vidéken keresnél plasztikai sebészt.

Ismerd meg a teljes folyamatot!

1. Pontos árajánlatot kapsz e-mailen keresztül

Célunk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb módon fel tudjuk mérni pontos igényeidet. Emiatt a kapcsolatfelvételt követően csupán egy, a sebészeti területről készült fényképet kérünk Tőled. Vezető sebészeink több, mint huszonöt éves szakmai tapasztalatának segítségével a fénykép alapján pontosan meg tudják határozni, hogy milyen beavatkozásra van szüksége, így válaszként már konkrét árajánlatot kapsz tőlünk.

Az igény- és állapotfelmérés tehát anélkül történik, hogy Neked Budapestre kellene utaznod.

2. Időpont egyeztetés során kiemelten kezelünk Téged

Tudjuk, hogy jelen esetben nem csupán egy plasztikai sebészeti beavatkozásról döntesz, hanem napi munkavégzésedet és mindennapi életviteledet kell megszakítanod. Amennyiben mellettünk döntesz és Budapestre utazol, kiemelten fontos ügyfélként kezelünk majd Téged és a műtét időpontját lehetőség szerint az Te időbeosztásához igazítjuk.


3. Nyugat-európai szintű ellátásban Budapesten – elérhető áron

Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk a szolgálatodra. Klinikánk egy ma is működő budapesti kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral. Mindezt magyar árakon.


4. A beavatkozást követő rehabilitáció időszaka

A beavatkozást követő felépülés időszaka rendkívül fontos szerepet játszik, így szeretnénk ebben is segíteni Neked. Az altatásos műtétek után általában egy héttel kontrollvizsgálatra kerül sor. Ha úgy döntesz, az erre az időszakra vonatkozó szálláskeresésben is készséggel állunk rendelkezésedre. Több partnerhotellel állunk kapcsolatban, így több választási lehetőséget tudunk ajánlani Neked. Természetesen, igény szerint ízlésesen berendezett apartman lakásokban is meg tudsz szállni. Bármilyen további, a rehabilitációt érintő kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal e-mailen vagy telefonon keresztül!

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

KONZULTÁCIÓ