Plasztikai sebészet árak egy helyen

 • Hogyan állapíthatóak meg pontos árak?
 • Érdemes vigyázni a meglepően alacsony árakkal
 • Minőségi ellátással kiküszöbölhetőek az egészségügyi kockázatok

A szépészeti beavatkozások és plasztikai műtétek kapcsán legtöbbeknek elsősorban a várható költségek jutnak eszükbe. Természetesen nem mindegy, mennyibe kerül a kívánt formák elérése, de a területen ennél jóval fontosabb a megbízhatóság, és a kezdetekkor megálmodott eredmények minél tökéletesebb valóságba történő átültetése.

Az árak korántsem egységesek

Legyen szó a napjainkban kiemelt népszerűségnek örvendő mellplasztikáról, vagy a szintén gyakran keresett hasplasztikáról, esetleg egyéb, implantátumok használatával, illetve anélkül végzett beavatkozásról, a plasztikai műtétek árai mindig komplex tényezők függvényeként alakulnak. Az árak a sebészeti területtől függően átlagosan azonban legalább 200-300 ezer forintról indulnak.

Hogyan állapíthatóak meg pontos árak?

A kezelési terv, valamint a plasztikai műtét során alkalmazott technikák is egyértelműen páciensünk egyéni adottságainak függvényében kerülnek kialakításra. Míg valakinél megoldható hagyományos eljárás keretein belül egyik vagy másik beavatkozás, addig másnál esetleg plusz feladatokkal is szembesülnie kell szakemberünknek, ami mind anyagfelhasználás, mind a ráfordított munka kapcsán többlet kiadásokat jelent. Rendkívül fontos tisztában lenned tehát azzal, hogy konkrét árat felelősen csak személyes konzultáció után van lehetőségünk megadni. Azokat a klinikákat érdemes fenntartással kezelni, amelyek már kezdetekkor fix költségekről beszélnek, hiszen a plasztikai műtétek jelentette kiadások az elvégzendő feladatok függvényében változnak.

A személyes konzultáció fontossága

Szakembereink mindenképpen a személyes konzultációt javasolják, ugyanis ennek keretein belül nyílik lehetőség a pontos változtatások átbeszélésére, és a hagyományos megoldásokon túli lehetőségekről való tájékoztatásra. Amennyiben e-mail-ben keresel fel bennünket, javasoljuk, hogy csatolj hozzá képet a korrigálásra szoruló testrészről. Tapasztalataink azt mutatják, hogy a megváltoztatni kívántak személyes megtekintésével lehet felelősségteljesen nyilatkozni a várható költségekről.

Érdemes vigyáznod a meglepően alacsony árakkal

Az interneten kattintgatva számos olyan lehetőségről olvasni, amelyek már elsőre is meglepően kedvezőnek tűnnek. Ha sebészeti ellátásról, és ezzel együtt egészségéről van szó, fontos tisztában lenned azzal, hogy a minőségi ellátás megköveteli mind a legmagasabb szintű szakértelmet, mind a felhasznált alapanyagok kimagasló minőségét. Ezeken spórolni semmiképpen nem éri meg, ugyanis ez szövődményekkel, és ismételt sebészeti beavatkozások szükségességével járhat.

Rejtett költségek

Gyakran előfordul, hogy a feltűnően alacsony árakat kínáló klinikák az akciós lehetőségek kapcsán csak a későbbiekben közlik, milyen egyéb kiadások társulnak még a megadott összeghez. Ennek tipikus példája, amikor az implantátumok, az altatás, vagy a műtét utáni orvosi felügyelet és szállás plusz költségként terhelik a pácienseket.

Minőségi ellátással kiküszöbölheted az egészségügyi kockázatokat

Ha sebészeti eljárásokról van szó, akkor cseppet sem mindegy, milyen minőségű implantátumokat használunk, valamint milyen fájdalomcsillapítók, antibiotikumok, felszívódó varróanyagok kerülnek felhasználásra. A színvonalas készítmények jelentősen lerövidíthetik és kellemesebbé tehetik a gyógyulási időszakot, ami közérzet szempontjából kiemelt jelentőséggel bír. Plasztikai műtéteket követően a legtöbb esetben speciális szorító ruházat viselése szükséges a bőr megfelelő letapadásához, valamint a még tökéletesebb végeredményhez. Ennek költségei további pluszt jelentenek az árképzésnél. Szintén a műtét eredményességét és a komplikációk elkerülését célozza a jól felszerelt, minden szükséges eszközzel ellátott műtő, valamint annak sokszor bizony költséges fenntartása. A szakmai előképzettség hiánya egészségügyi kockázatokat jelent, tehát kizárólag olyan szakemberek mellett érdemes letenni a voksot, akik már a kezdeti tájékoztatás során is felelősségteljesen és megbízhatóan adnak információt a várható költségekről és kockázatokról.

Tudd meg pontosan, mit tartalmaz a feltüntetett ár!

Fontos tehát, hogy minden esetben részletesen tájékozódj arról, mit tartalmaz a megadott ár, így nem érhetnek meglepetések a későbbiek során. A személyes konzultáció nélkül megadott pontos árak gyakran nem fedik a valóságot, és félrevezető információt szolgáltatnak az érdeklődők számára. A szakembereinkkel történő személyes találkozás során egyéni adottságaid és a szükséges műtéti eljárás díjainak függvényében kalkuláljuk az árakat. Lehetőség van e-mail-ben történő tájékozódásra is, de kizárólag az orvossal való személyes találkozás, és a szükséges kezelési terv felállítása nyújt csak megbízható információt a várható költségeket illetően.

Felkeltettük érdeklődésed?

Fordulj hozzánk bizalommal, ingyenes konzultációs lehetőséggel várunk Téged is, ha esztétikusabb, arányosabb külsőre vágysz! E-mail-ben is felveheted velünk a kapcsolatot, tedd le voksot a megbízhatóság és a profizmus kettőse mellett!

 • Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.
  Csilla (29)
  Tanácsadó
 • Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
  Mónika (28)
  Rendezvényszervező
 • Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.
  Csenge (25)
  Tanuló
 • Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
  Beáta (46)
  Egyéni vállalkozó
 • A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.
  Laura (43)
  Személyi edző
 • A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
  Anna (31)
  Marketing asszisztens
 • Eszter profil fotó
  A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
  Eszter (33)
  Könyvelő
Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>