Hasplasztika árak
november 2, 2017

Míg néhány évtizeddel ezelőtt a plasztikai beavatkozásokkal szemben gyakran voltak ellenérzések tapasztalhatóak, addig mára olyan ágazattá fejlődött, amely iránt egyre nagyobb kereslet mutatkozik. Lehetőséget kínál arra, hogy külsőnkkel elégedettebbek legyünk, s ez által magabiztosabban álljunk mindennapjainkhoz. Ha rangsorolni szeretnénk, hogy melyik a legnépszerűbbplasztikai műtét, akkor kétségtelenül a mellplasztikára esne a választás. Nem véletlen, ugyanis a telt, feszes, formás keblek mindig is a hölgyek álmai között szerepeltek. A természet vagy a genetika sok esetben azonban nem elég kegyes, ám a plasztikai sebész szikéje megoldást jelenthet bármilyen helyzetben.

Legyen szó művészeti alkotásokról vagy a megkérdezett nők és férfiak véleményéről, a formás mellek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak.

De vajon miért is olyan gyakran választott plasztikai műtét a mellplasztika? Miért olyan lényeges egy nő számára a mell? Legyen szó művészeti alkotásokról vagy a megkérdezett nők és férfiak véleményéről, a formás mellek mindig is a nőiség szimbólumainak számítottak. A dús keblek egészen másként mutatnak egy dekoltált ruhában, és a strandon is magabiztosabbnak érezhetik magukat azok, akiknek nem A vagy B kosaras melltartót viselnek. Természetesen a telt keblek még nem elegendőek ahhoz, hogy valaki igazán jó nőnek érezze magát, de valljuk be, hozzátartozik a dologhoz ez is.

Fiatal, vonzó nő mellplasztika műtét előtt

Gyakran hallani, hogy míg a korosodás egy férfinak kifejezetten jól áll, addig a hölgyek teste igencsak megsínyli az évek során a változásokat. Nem csak a várandósság és a szoptatás időszaka hagy nyomot a női testen, de a súlyingadozás is hatással van a bőr és persze a keblek állapotára. Ma azonban már nem kell együtt élni a kevésbé tetsző idomokkal, hiszen a plasztikai műtét lehetőséget kínál a kívánt formák és méret elérésére. Nem véletlen, hogy a mellnagyobbítás rendkívül keresett eljárásnak számít. A sokszoros biztonsági tesztelésen átesett implantátumok megbízhatóan állnak rendelkezésre, és szolgálják a megfelelő méret megvalósítását. A méretbeli hiányosságokon túl a gravitáció keblekre gyakorolt hatásai is korrigálhatóak, méghozzá mellfelvarrással. A két beavatkozás akár egyszerre is elvégezhető, megcélozva ezzel a fiatalos, feszes kebleket.

Akik kis mellekkel rendelkeznek, nehezen tudják elképzelni, hogy lehetnek a keblek túlságosan nagyok is.

Akik kis mellekkel rendelkeznek, nehezen tudják elképzelni, hogy lehetnek a keblek túlságosan nagyok is. Viszont akikhez a sors ilyen téren bőkezű volt, gyakran megtapasztalják ennek kellemetlenségeit is. Méretes mellek esetében akár már egészen fiatal korban észlelhető azok megereszkedése, hogy a bőrproblémák felmerüléséről már ne is szóljunk. A nagymellű nők számára nyaranta gyakran okoz gondot az izzadás, mely akár gombás bőrpanaszokhoz is vezethet. Még a legjobb sportmelltartókkal sem biztos, hogy kényelmes a futás, és valójában nagyon nehéz megtalálni azt a fajta ruhát, amelyben a dekoltázs inkább hat ízlésesnek, mintsem közönségesnek. Ilyen helyzetben a mellkisebbítés jelentheti a legjobb megoldást.

Csábos női keblek

A plasztikai műtét tehát segítségül szolgálhat mindazoknak a hölgyeknek, akik elégedetlenek adottságaikkal. Az esztétikai célú beavatkozások mellett a helyreállító mellplasztika is a területhez tartozik. Amennyiben egészségügyi okokból szükségessé válik a mellek korrekciója, ez már minden további nélkül lehetséges, megtartva a nőiesség eme fontos szimbólumát.

A megfelelő méretű melltartó viselése mellett érdemes a normál testsúly elérésére törekedni, és elkerülni a súlyingadozásokat.

A keblek állapotára hatással vannak olyan folyamatok, melyek természetes velejárói a nőiségnek, de ugyanakkor az életmódon is sok múlik. A megfelelő méretű melltartó viselése mellett érdemes a normál testsúly elérésére törekedni, és elkerülni a súlyingadozásokat. A mellizmok edzése segíthet abban, hogy a keblek megereszkedése később induljon meg, s ez által sokáig feszes formáknak örvendhessünk. A plasztikai műtét pedig igény szerint a testalkatnak megfelelő méretekkel ajándékozhat meg, helyreállítva, vagy megteremtve a nőiség megéléséből fakadó önbizalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ingyenes konzultáció
//]]>