Pácienseink véleményei rólunk

Mi, a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál szolgáltatásunk minőségének folyamatos fejlődése érdekében minden páciensünket megkérjük arra, hogy adjanak visszajelzést munkánkról. Hisszük, hogy a fejlődés egy örök folyamat. Plasztikai műtéteinket követően az ingyenes konzultációhoz hasonló, kötetlen beszélgetés keretein belül megkérdezzük páciensünket véleményéről és tapasztalatairól. A hat kérdésből álló kérdőív rendkívül hasznos számunkra, hiszen klinikánk fejlesztendő területeire hívja fel figyelmünket.

A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
Nő mellnagyobbítás után

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

“Mindig is kicsi melleim voltak, és ez az ismerkedésben, valamint a munkahelyi magabiztosságban is hátráltatott. A szülés után csak még rosszabb lett a helyzet, ugyanis nem csak a szoptatás, de a várandósság utáni fogyás jelei is meglátszottak a melleimen. Ekkor döntöttem el, hogy muszáj változtatnom.”

Hogyan találtál rá klinikánkra?

“Mint sokan mások, én is elsőként az interneten keresztül kezdtem keresgélni, és ki is választottam néhány klinikát, amelyek elsőre szimpatikusnak tűntek. Aztán tovább olvasgattam, és az egyik által kínált túl alacsony árak gyanúsnak tűntek, szóval ejtettem ezt az ötletet. A másik lehetőség ugyan elnyerte tetszésemet, de a plasztikai sebész már az első találkozáskor sem volt szimpatikus. Így jutottam el erre a Klinikára, mely elsőre minden szempontból megfelelőnek tűnt, gondoltam, élek az ingyenes konzultáció lehetőségével, és adok egy esélyt ennek az egésznek.”

Mi történt Veled a konzultáción?

“Alapvetően nagyon gátlásos vagyok, és ez csak még inkább így lett a szülés óta, hogy melleim nem csak kicsik, de feszességüket is elveszítették. Éppen ezért tartottam is attól, hogyan fog menni az orvossal az első konzultáció, és mennyire leszek zavarban. Nagy meglepetésemre Dr. Karvász Tamás már az első találkozáskor is nagyon szimpatikus volt, és valahogy egyáltalán nem éreztem kínosan magam. Úgy tűnt, tényleg otthonosan mozog a területén, és a kezdeti zavarom hamar elmúlt. Teljesen természetesen kezelte, hogy komplexusaim vannak, és már az elején maximálisan bizalommal tudtam fordulni felé. A profi háttér és a korrekt árajánlat mellett ez volt az a döntő szempont, mely miatt végül e sebészetre esett a választásom.”

Mi történt a műtéten?

“Szerettem volna mihamarabb túl lenni a beavatkozáson, így sikerült néhány nap múlva időpontot kapnom, ami ismerőseim tapasztalata alapján nagyon ritkának számít. Jó néhány szűrővizsgálatra sor került a műtétet megelőzően, majd elérkezett a nagy nap, amire lassan évek óta vártam. Úgy döntöttünk Karvász doktorral, hogy nem csak felvarrásra fog sor kerülni, hanem egy kisebb implantátum beültetésére is. Túl nagy méreteket nem szerettem volna, de azt mindenképp, hogy a korábbinál két kosármérettel nagyobb melltartót hordhassak. Megcélozva tehát a D-kosarat, betoltak a műtőbe, és bízva orvosomban már azzal a képpel a fejemben álltam a műtét elé, hogy mire felébredek, végre búcsút mondhatok a melleimből adódó komplexusaimnak, és a férjemnek is sokkal jobban fogok tetszeni. Mint utólag kiderült, két órán keresztül zajlott a beavatkozás, és minden teljesen zökkenőmentesen ment.”

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

“Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam a fájdalomtól, de úgy voltam vele, még ez is megéri a formás keblekért. A műtét után napokban viszont nagy meglepetésemre elegendőnek bizonyultak a fájdalomcsillapítók ahhoz, hogy közérzetem rendben legyen. Mikor felébredtem egy szoros kötés volt rajtam, amit az orvosom a következő nap folyamán egy speciális, kompressziós melltartóra cserélt. Ezt 5 héten keresztül viseltem, és bevallom, már nagyon kíváncsi voltam a végeredményre. A varratokat a második hét után távolította el a sebész, munkahelyemre is ekkor mentem vissza. Mivel egy könyvelőirodában dolgozom, így fizikai megterheléstől nem kellett tartanom, de a sport eléggé hiányzott ezekben a hetekben. Fontosnak tartottam azonban, hogy a gyógyulás rendben menjen, és ennek megfelelően kíméltem magam. Bár tudtam, hogy a végleges eredményekre még várnom kell, hiszen akár 3-4 hónap is szükséges ahhoz, hogy felvegyék a kívánt formát a mellek, de az akkor még jól látható hegek ellenére is nagyon elégedett voltam már az első látásra is új kebleimmel.”

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

“A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum hozzá fűzött reményeimet maximálisan beváltotta. A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra. Ami külön tetszett, hogy az árakról már az elején részletes tájékoztatást kaptam, és nem nekem kellett azon gondolkodnom, vajon milyen plusz kiadásokra számíthatok még a későbbiekben. A műtét után folyamatos orvosi felügyelet alatt álltam, és olyan kényelmes szobában pihenhettem, hogy szinte otthonosan éreztem magam. Az ellátással való elégedettségemben döntő szerepet játszottak a sebészet szakemberei és az ápolók is, akiknek profizmusát bátran merem ajánlani bárkinek.”

A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
Lány hasplasztika után

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

“A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám. Az önbizalomhiány és a rossz fizikai közérzet meghozták a hatásukat, valamint a kellő motivációt, ugyanis egy év alatt megszabadultam a feleslegtől. A túlsúly azonban nem múlt el nyomtalanul, a hasamon lógó bőr és striák jelezték az egykori elhízást.”

Hogyan találtál rá klinikánkra?

“Rendszeres aerobik edzésekre és konditerembe is jártam a fogyókúrám ideje alatt, ahol sok új emberrel megismerkedtem. Egy kedves ismerősöm hasonló cipőben járt, mint én, őt is beszippantotta az üzleti világ, és elhanyagolta a testét. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum által kínált hasplasztika lehetőségére ő hívta fel a figyelmemet, ugyanis szintén e szakemberek kezei között nyerte vissza egykor feszes vonalait. Mivel megbízható embernek tartom a mai napig, adtam a szavára, és kértem egy időpontot előzetes konzultációra.”

Mi történt Veled a konzultáción?

“Mivel rendkívül elfoglaltak mindennapjaim, és egyik megbeszélésről rohanok a másikra, így fontos volt számomra, hogy az esti órákban is rendelkezésemre álljon a választani kívánt szakember. Már elsőre jó benyomást tett azzal, hogy azonnal igazodott egyéni igényeimhez, és az este nyolc órás időpont sem volt túl későn számára ahhoz, hogy fogadjon. A problémám jól látható volt számára, és azonnal kezelési tervet is javasolt, sőt, konkrét árajánlattal is előállt, pontos részletezéssel. Korrektsége számomra megnyerő volt, és mint kiderült, jóval kisebb beavatkozást javasolt, mint amit én elképzeltem laikusként. Mivel diétával nem igazán sikerült a csípőmről az utolsó egy-két felesleges centit eltüntetni, ezért javasolta, hogy zsírleszívással kombináltan kerüljön a műtét elvégzésre, ezzel a még tökéletesebb vonalakat megcélozva. Tetszett, hogy kikérte a véleményemet, és nem csak egyoldalú javaslatokat tett a szükséges beavatkozásokra. Barátnőmnek igaza volt, mert már akkor tudtam, hogy ennél a sebészetnél megbízhatóbbat és korrektebbet nem biztos, hogy találnék.”

Mi történt a műtéten?

“A labor és EKG-vizsgálat után még egyszer átbeszéltük Dr. Wagner Pállal a részleteket, és igyekeztem munkahelyi teendőimet is úgy időzíteni, hogy a műtétet követően legyen elegendő időm a pihenésre, felépülésre. Túlerőltetni semmiképpen nem akartam magam, úgy voltam vele, most végre megadom magamnak azt az időt, amit már jó néhány évvel ezelőtt kellett volna. Mivel még soha nem volt részem műtéti beavatkozásban, így kicsit tartottam az altatástól, de mint kiderült felesleges volt, mert profik kezei között voltam. A műtét közel két órán keresztül tartott, Wagner doktor eltávolította a megnyúlt bőrt a rajta éktelenkedő striákkal együtt, így végre újra viselhetek bikinit, s ebben a hegek sem akadályoznak, ugyanis a bikini alsó tökéletesen takarja az egyébként is alig látható nyomokat. Az alkalmazott zsírleszívásnak köszönhetően derekam még karcsúbb lett, ami csak további motivációt ad ahhoz, hogy többé ne hanyagoljam el szervezetemet úgy, mint azt néhány éve tettem.”

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

“A műtétet követő három napot a Klinikán töltöttem, ahol először eltávolították azt a kis csövet, amelyen keresztül a keletkezett váladék tudott távozni, és persze egy haskötőt is viselnem kellett. Két hét múlva mentem vissza varratszedésre, a hegek gyorsabban gyógyultak, mint gondoltam. Mivel Wagner doktor úr mindenféle fizikai aktivitástól óva intett körülbelül egy hónapig, így figyelve a diétámra igyekeztem elkerülni, hogy újabb plusz kilók jelenjenek meg. A pihenés egyébként pszichésen is jót tett, kellett már, hogy kicsit kiszakadjak a mindennapi hajtásból. Fontosnak tartottam, hogy a sportoláshoz is mihamarabb visszatérjek, de az ajánlott fokozatosságot természetesen betartottam. Az első néhány nap fájdalmai ellen fájdalomcsillapítót kaptam, ezért közérzetem is jobb volt, mint attól tartottam a kezdetekkor.”

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

“Számomra a rugalmas hozzáállás, a profizmus és az emberközpontúság voltak azok a pozitívumok, melyek már első alkalommal meggyőztek, hogy ez a Klinika lesz a jó választás a hasplasztikámhoz. Természetesen az elérhető árakat is fontosnak tartottam, de nem olyan áron, amit más klinikákról hallottam. Az első konzultáció alkalmával már kész árajánlattal távoztam, tehát pontosan lehetett tudni, mennyit kell majd fizetnem, és ehhez nem jöttek hozzá plusz költségek. A műtétet követő rendkívül kényelmes szállás biztosítása mellett a szakemberek odafigyelése is lényegesen befolyásolta a Klinikáról bennem kialakult képet, ugyanis a beavatkozás utáni hetekben is mindvégig éreztem, hogy valóban fontos sebészemnek a gyors felépülés, és a végeredménnyel való maximális elégedettségem.”

Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
Orrplasztika utáni hölgy

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

"Soha nem voltam elégedett az orrommal, mert valahogy azt éreztem, nem elég nőies, és az egész arcomat robosztussá teszi. Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg."

Hogyan találtál rá klinikánkra?

"Szerettem volna egy megbízható klinikát találni, ahol nem csak az árak felelnek meg számomra, hanem a szakemberek is szimpatikusak. Számomra az első benyomás rendkívül fontos, és az első hely, amit felkerestem, éppen ezen bukott meg. Ekkor találtam rá az interneten a Klinika weboldalára, amely áttekinthetően kalauzolt el az orrplasztikára vonatkozó információk között. Végre egy olyan honlap- gondoltam- ahol nem a szakmai kifejezetéseken van a hangsúly, hanem számomra is érthetően, mégis profin tájékoztat. Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Klinika ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!"

Mi történt Veled a konzultáción?

"Várakozás nélkül jutottam be elég hamar az orvoshoz, aki, miután meghallgatta a problémámat és az elképzeléseimet, összevetette azokat a megvalósítható eredményekkel. Képeket néztünk, kérdezett a kórtörténetemről, szedett gyógyszerekről, és hasonló területekről, és részletesen tájékoztatott a műtét menetéről, valamint az azt követő hetekről. Mivel munkámból adódóan olyan tevékenységet végzek, mely során a megjelenést központi jelentőséggel bír, ezért fontosnak tartottam, hogy a pontos gyógyulási időről is tájékoztatást kapjak. Dr. Karvász Tamás beszélt arról, mire számíthatok, és hány hét szükséges a beavatkozás nyomainak végleges eltűnéséhez. Hozzáállása és kedvessége meggyőzött, az árak pedig elmaradtak az általam képzelt összegtől."

Mi történt a műtéten?

"Másfél óráig tartott a beavatkozás, miközben altatásban voltam. Karvász doktor már előre elmondta, hogy kívülről nem lesznek látható nyomai a műtétnek, hiszen úgynevezett zárt technikát alkalmaznak, mint a legtöbb orrműtét esetében. A felesleges porcos és csontos részek eltávolításával sikerült elérni az általam kívánt formát és méretet, majd még altatásban egy gipszsínt helyezett a szakember az orromra. Mikor felébredtem, ezzel szembesültem, és az orromba helyezett tamponnal. Fájdalmat természetesen nem éreztem az altatásnak köszönhetően, de tudtam, hogy a műtét után bizony szükségem lesz fájdalomcsillapítókra.&#"

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

"A beavatkozás utáni éjszakát a Klinikán töltöttem, és mivel szeretek óvatos lenni, így még a következő napon is ott pihentem a szobában. A keletkezett váladékot magába szívó tamponok eltávolítása után már csak a gipszsín maradt, mégpedig két hétig. Fájdalmaim egész jól csillapíthatóak voltak gyógyszerekkel, varratszedésre pedig nem is volt szükség, hiszen csak rejtett metszések történtek az orron belül. Orvosom tanácsára kerülnöm kellett az első néhány hétben az orrfúvást és az előrehajolást, de egyébként a fizikai aktivitás terén nem ütköztem semmilyen nehézségekbe. Bár akár egy hét múlva is elkezdhettem volna dolgozni, de az orrkörnyéki zöldes-lilás foltok ezt nem tették lehetővé. Mivel tudtam, mire számíthatok, így nem is ért meglepetésként. A végeredmény azonban annál inkább. Még az elképzeltnél is sokkal csinosabb orral büszkélkedhetek, és végre e téren is van önbizalmam a mindennapokban."

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

"Orrplasztika kapcsán számomra bebizonyította a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum, hogy alkalmazottai a maximumot teszik le az asztalra. A kényelmes pihenést biztosító, tökéletesen felszerelt szobák a műtét utáni nyugalmat hivatottak szolgálni, a sebészek profizmusa pedig valóban nem hagy kívánnivalót maga után. Ami külön tetszett nekem, az a teljes körű tájékoztatás, beleértve ebbe természetesen a műtét kockázatait is. Mindemellett nem elhanyagolható az sem, hogy a figyelemfelkeltő akciós árak hirdetése helyett a korrekt árkalkulációt és a személyre szabott megoldásokat részesíti előnyben az intézet."

A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a Drakula terápia névre hallgató eljárás, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen
Nő arcplasztika után

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

"Már fiatal koromban is odafigyelem az arcápolásra, de sajnos az évek így is megmutatták hatásukat. Idővel száraz, petyhüdt és ráncos lett az arcbőröm, ami sok gondot jelentett számomra a hétköznapokban. Nem csak a sminkelés vált szinte lehetetlenné, de magabiztosságomon is nyomot hagyott, hogy elégedetlen vagyok megjelenésemmel. Olyan korszerű megoldást kerestem, amihez nincsen szükség műtéti beavatkozásra."

Hogyan találtál rá klinikánkra?

"Elsőként szépségszalonokban tájékozódtam a lehetőségekről, de valahogy egyik sem nyerte el tetszésemet. A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a Drakula terápia névre hallgató eljárás, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen. Fontosnak tartottam, hogy olyan Klinikára bukkanjak, amely már tapasztalattal rendelkezik a Drakula terápia alkalmazásának kapcsán, és nem csak megbízható, de profi is a páciensek igényeit szolgáló csapat. Egy hirdetésben lettem figyelmes a fővárosi magánklinikára, és azonnal felkeltették érdeklődésemet a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szakemberei, akik jelentős szakértelemmel és tapasztalattal a hátuk mögött tevékenykednek itt."

Mi történt Veled a konzultáción?

"Az előzetesen egyeztetett időpontban találkoztam leendő orvosommal, és már rögtön az elején elmondtam, hogy mivel tartok a műtétektől, és inkább választanám a szike nélküli megoldást, így kifejezetten a Drakula terápia érdekelne. Nem is próbált rábeszélni semmi olyanra, amelytől eleve elzárkóztam, és azonnal részletesen tájékoztatott arról, mit is takar tulajdonképpen ez az eljárás, milyen eredmények érhetőek el segítségével, sőt, mutatott előtte-utána képeket is, melyeken a bőr állapota és az elért változások valóban magukért beszélnek. Árajánlatot kértem, és a megcélzott változások függvényében azt meg is kaptam korrekt részletezéssel. Bár aludtam rá még néhányat, de valahol belül már éreztem, hogy ez lesz az a lehetőség, amelynek köszönhetően visszanyerhetem majd fiatalos megjelenésemet."

Mi történt a műtéten?

"A bőr állapotfelmérése és a kívánt eredmények még egyszeri átbeszélése után a szakember vért vett tőlem. Ezzel kapcsolatban semmi extrára nem kell gondolni, minden úgy ment, mint egy szokásos laborvizsgálat alkalmával. A vér megfelelő előkészítése, és speciális aminosavakkal, vitaminokkal történő felerősítése után injekció formájában juttatta azt vissza szervezetembe, méghozzá az arcbőr kritikus területeire a szakember. A tűszúrást alig éreztem, mivel helyi érzéstelenítésben történt. Főként a homlokomon, a szemöldököm közötti területen és a szem környéki szarkalábak esetében került felhasználásra az értékes hatóanyagokban gazdag anyag."

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

"Mivel műtéti beavatkozásra nem került sor, így azonnal munkába tudtam állni, és fájdalom sem kísérte az eljárást. Az eredmények hamarosan láthatóvá váltak, ugyanis bőröm hidratáltsága és oxigénellátottsága jelentősen javulni kezdett. A vérsavó és az értékes aminosavak, vitaminok gondoskodtak róla, hogy beinduljon a kollagén termelése, így ráncaim fokozatosan halványodtak, és szemmel láthatóan is több évet letagadhatok ma már. Arcbőröm állapotával utoljára jó néhány évvel ezelőtt voltam ilyen elégedett."

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

"Számomra elsődleges szempont volt a választásnál, hogy a hagyományos plasztikai műtéteken túl is kínáljon a választani kívánt klinika arcfiatalításra alkalmas módszert, mely ráadásul tartós eredményeket ígér. Nem szerettem volna hetente kezelésekre járni, de a szikétől, és a plasztikai műtét utáni felépülési idő fájdalmaitól is tartottam. Amikor kiderült, hogy a nagy tapasztalattal rendelkező sebészet a Drakula terápia kapcsán is otthonosan mozog, azonnal felkeltette érdeklődésem. A gyors és profi munka mellett a korrekt tájékoztatás és árak is olyan pozitívumnak számítanak, amely miatt bátran ajánlom bárkinek, aki fiatalosabb, ránctalan arcbőrre vágyik."

Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen
Nő zsírleszívás után

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

"Mindig is irigykedve néztem azokat a nőket, akiknek feszes, formás fenék adatott meg. Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen."

Hogyan találtál rá klinikánkra?

"Egy barátnőm néhány hónapja mellnagyobbításon esett át, és nagyon meg volt elégedve a végeredménnyel. Amint felmerült bennem a fenékplasztika lehetősége, azonnal hozzá fordultam, hiszen szerettem volna én is legalább olyan jó kezekben tudni magam, mint amilyen tapasztalatokkal ő távozott a Klinikáról. Nem gondolkoztam sokáig, úgy voltam vele, ha most nem vágok bele, akkor talán soha. Nemsokára már ott ültem a sebésszel az első konzultáción, és azt ecseteltem, min szeretnék változtatni fenekemmel kapcsolatban. Szerencsére nem kellett túl sokat magyaráznom, hiszen szakemberként pontosan látta, mit hogyan kellene alakítani a kívánt eredmények eléréséhez. Általában szeretem a kezembe venni a dolgokat, és magam rátalálni azokra a szakemberekre, akikben megbízok, de ezúttal nem bántam meg, hogy ajánlás alapján választottam plasztikai sebészt."

Mi történt Veled a konzultáción?

"A megbeszélt időpontban megjelentem a Klinikán, ahol rendkívül kedves fogadtatásban részesültem, mely ugyanakkor egy pillanatig sem nélkülözte a profizmust. Miután elmondtam, min szeretnék változtatni, Dr. Wagner Pál tájékoztatott arról, milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre, milyen eredményekhez milyen beavatkozásra van szükség. Természetesen az árak is fontosak voltak számomra, ám anélkül kaptam részletes információt erről, hogy külön kérdeznem kellett volna. Hallottam már arról, hogy bizonyos klinikákon a megadott árakon felül a későbbiekben még plusz kiadások merülhetnek fel. Itt erről szó sem volt már a kezdetekkor sem, hiszen végleges árajánlatot kaptam annak minden részletével. A korrekt hozzáállás és a szakmailag is kifogástalannak tűnő szakember elegendő meggyőző erővel bírtak számomra."

Mi történt a műtéten?

"Miután elmondtam, min szeretnék változtatni, Dr. Wagner Pál tájékoztatott arról, milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre, milyen eredményekhez milyen beavatkozásra van szükség. Természetesen az árak is fontosak voltak számomra, ám anélkül kaptam részletes információt erről, hogy külön kérdeznem kellett volna"

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

"Két éjszakát még a Klinikán töltöttem, ahol rendkívül kedves szakemberek figyeltek arra, hogy minden rendben van-e velem. Mielőtt távoztam, még eltávolították azt a kis csövet, a draint, ami a bőr alól vezette el a keletkező váladékokat. A műtét után néhány hétig egy speciális szorító ruhát kellett viselnem, hogy az eredmény még tökéletesebb, a gyógyulás pedig gyorsabb legyen. A fellépő fájdalmak csillapítására a fájdalomcsillapító elegendőnek bizonyult. Bár a fizikai aktivitást körülbelül egy hónapig kerültem, de három hét után már újra munkába álltam, másfél hónap múlva pedig már könnyed mozgást is beiktattam mindennapjaimba."

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

"Ami elsősorban meggyőző számomra, az az elért végeredmény. A fenékplasztika után néhány hónappal már véglegesen látható változások magukért beszélnek. Végre újra felmerek venni szoknyát, és a strandon is magabiztosnak érzem magam. Ehhez természetesen nélkülözhetetlen volt, hogy olyan szakemberekre essen a választás, akik szakértelme nem hagy kívánnivalót maga után. Elégedett voltam a kezdeti tájékoztatással, a korrekt árajánlat különösen tetszett, és a műtét után is megfelelő figyelmet kaptam a felépüléshez."

Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
Alakformáláson átesett hölgy

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

"Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett. Bőröm még a testmozgás ellenére is petyhüdt volt, melleim megereszkedtek, és csípőmből is jó lett volna még faragni egy keveset. Elérkezettnek láttam az időt ahhoz, hogy mindehhez szakember segítségét kérjem."

Hogyan találtál rá klinikánkra?

"Mivel komplex megoldásokat kínáló sebészeti beavatkozás iránt érdeklődtem, ezért az árak nagyon fontosak voltak számomra. Hamar rá kellett azonban jönnöm, hogy a meglepően alacsony ajánlatok a valóságban jóval többet takarnak. A klinikák közötti választás során tehát a korrektség az egyik legfontosabb szempont lett számomra. Egy baráti körben zajló beszélgetés alkalmával hallottam a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumról, és azonnal felkeltette érdeklődésemet az alakformálás terén általa kínáltak. Mivel pont hasonló megoldást kerestem, úgy voltam vele, érdemes elmennem egy konzultációra, hátha szimpatikusabb az előzőekben hallottnál az ár. Megérte egy esélyt adni neki, hiszen a részletes árajánlat azonnal a korrektségről tanúskodott számomra. Ehhez hozzájött még a Dr. Vincente Rodrigo emberközpontú hozzáállása, tehát dönteni nem is volt olyan nehéz végül."

Mi történt Veled a konzultáción?

"Az, hogy testem minden apró hibájára fel kell hívnom valaki figyelmét, a legrosszabb rémálmaimnak számított. Tartanom azonban kár volt a konzultációtól, hiszen Vincente Rodrigo doktor úr rendkívül közvetlen és ugyanakkor profi volt. Egy percig sem éreztem azt, hogy szégyenkeznem kellene amiatt, ahogyan kinézek, és éreztem, ő tényleg a maximumot akarja kihozni belőlem. Átbeszéltük, hol, milyen átalakításra gondoltam, és milyen lehetőségeket kínál ezek megvalósításához. Fontosnak tartottam, hogy ne mondjak azonnal igent, és még adjak időt saját magamnak átgondolni, valóban bele akarok-e vágni. De amint kiléptem a rendelőből, már akkor tudtam belül, hogy ennél jobb lehetőséget úgysem találnék. Hamarosan kértem is a következő időpontot, akkor már a konkrét beavatkozás előkészítéséhez."

Mi történt a műtéten?

"Mivel altatásban került sor rá, így egészen az altatás pillanatától az ébredésig nem sok emlékem van, ezzel együtt természetesen fájdalmat sem éreztem. A popsimról és combomról leszívott zsír centiméterekben történő változást hozott, de a testalkatomhoz illeszkedő mellimplantátum is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A csípőtáji apró zsírpárnáktól is sikerült megszabadulnom, így lassan a várandósság előtti alakommal vághatok neki a nyárnak."

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

"A zsírleszívás és a mellplasztika helyére nyomókötés került, és speciális szorító ruházatot is viselnem kellett utána még hetekig, de ez a legkevesebb volt a kívánt eredmények érdekében. Szakorvosom elmagyarázta, hogy minderre a bőr letapadása, az implantátum megfelelő helyen történő rögzülése és a gyors gyógyulás érdekében van szükség. A fizikai aktivitást még kerülnöm kellett egy ideig, és a műtét utáni éjszakát is a sebészeten töltöttem, de utána napról-napra jobban lettem, és a kezdeti fájdalomcsillapítókat is el tudtam hagyni egy hét múltával."

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

"A plasztikai beavatkozások széles köre és a páciensek igényeihez igazodó komplex megoldások mellett a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum neves szakemberei is feltétlenül mellette szólnak. Személyes tapasztalatom az volt, hogy a rugalmasság mind az időpontválasztást, mind az alkalmazott módszereket illetően nagy erénye a sebészetnek, hogy a műtét utáni kényelem és teljes körű tájékoztatás lehetőségéről már ne is szóljak. Maximálisan elégedett voltam az ellátással, és legyen szó a jövőben bármilyen szépészeti beavatkozásról, részemről pontosan tudom, kikhez fogok fordulni. Visszanyert alakommal ismét úgy érzem, önmagam lehetek, és ezt a Klinika szakembereinek köszönhetem."

Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak
Külföldi páciens

Milyen problémára kerestél plasztikai sebészt?

"Négy éve költöztem külföldre, és mind a magánéletben, mind a munkában úgy érzem, ki tudtam teljesedni ott. Ami azonban régóta beárnyékolta mindennapjaimat, az a melleimmel és az alakommal való elégedetlenség. Bár igyekszem odafigyelni a mozgásra és az étkezésre, de sajnos tény, hogy mindezekkel sem lehet a genetikát és az éveket legyőzni. Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak."

Hogyan találtál rá klinikánkra?

"Rokonaim a fővárosban élnek, így mindenképpen olyan klinikát kerestem, ami Budapesten található. Természetesen fontosak voltak az árak, de szerettem volna elkerülni a felesleges köröket az akciós ajánlatokkal, és amik azokból kimaradnak, tehát korrekt ajánlattal előálló, neves szakembereket alkalmazó lehetőség iránt érdeklődtem. Több weboldal áttanulmányozása után bukkantam rá a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumra, amellyel kapcsolatban kifejezetten tetszett, hogy a külföldről érkező páciensek egyedi igényeire és időbeosztására is hangsúlyt helyeznek mind a konzultációk, mind a beavatkozás ütemezése terén. Az árajánlatot e-mail-ben kaptam meg néhány fénykép alapján, így ennek érdekében még csak nem is kellett Budapestre utaznom."

Mi történt Veled a konzultáción?

"Szerettem volna, ha minél gyorsabban sor kerülhet mind a konzultációra, mind az utána következő műtétre. Mivel számos elfoglaltságom van lakóhelyemen, így a rugalmasság számomra nagy előny, és egyértelműen a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum pozitívumai közé sorolható. A szakemberek készségesen álltak rendelkezésemre, és szem előtt tartva az időtényezőt, végezték el az előzetes vizsgálatokat, és állapítottuk meg leendő sebészemmel közösen, hogy mely területek milyen mértékű korrekciójára van szükség az általam elérni kívánt eredményekhez. Elsősorban a mell és a fenéktáji zsírleszívás bizonyultak kritikus területnek."

Mi történt a műtéten?

"Az előzetes megbeszélések alapján mellnagyobbításra és ezzel egyidejűleg mellfelvarrásra került sor, az érintett csípő-, és fenéktáji területekről pedig zsírleszívással távolította el sebészem a néhány ledolgozhatatlan centimétert. A szükséges vizsgálatok után altatásban került sor a beavatkozásokra, majd valóban nyugat-európai színvonalat biztosító ellátásban volt részem. A kórházi épületben működő Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum a környezetből fakadóan is maximális biztonságot nyújt, így kétségek nélkül bíztam magam 25 éves tapasztalattal rendelkező szakemberekre. Az altatásnak köszönhetően semmilyen fájdalmat nem éreztem, majd ébredés után szorító kötés, továbbá drain segítették mihamarabbi gyógyulásomat. A bemetszések rejtett vonalban történtek, így a felépülést és a sebgyógyulást követően állíthatom, valóban profi munkát végeztek a Klinika szakemberei."

Mi történt a műtét után, hogy zajlott a rehabilitáció?

"Gyakorlatilag szállodai körülmények között töltöttem a műtét utáni napokat, és mivel a visszaút megpróbáltatásaival még vártam volna, így a sebészet a szálláskeresésben is állt rendelkezésemre, hogy az egy hét múlva esedékes kontrollvizsgálaton meg tudjak jelenni. Miután Dr. Vincente Rodrigo mindent rendben talált, hazautaztam. Idővel felmerültek kérdéseim a fizikai aktivitás megkezdésével, valamint a mindennapokhoz való visszatéréssel kapcsolatban, melyeket telefonon keresztül azonnal, várakozás nélkül feltehettem plasztikai sebészemnek."

Ajánlanád ismerőseinek sebészetünket?

"A külföldi plasztikai sebészetek árait illetve a szolgáltatás színvonalát látva összehasonlítási alappal mondhatom, hogy a magyarországi szakemberek messze túlszárnyalják a külföldön elérhető lehetőségeket. A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum még úgy is zökkenőmentes és rugalmas segítségnyújtást tett lehetővé, hogy külföldi lakhelyem és elfoglaltságaim miatt sokkal problémásabbnak bizonyultam, mint egy hazai páciens. A rugalmasságot és az emberséges hozzáállást nem győzöm elégszer megköszönni Dr. Rodrigonak, aki újra vonzóvá és fiatalossá varázsolta vonalaimat, ezzel önbizalmat adva számomra. Külföldön élő magyarok számára is bátran merem ajánlani a sebészet szolgáltatásait, hiszen egyedülálló lehetőségekkel és kimagasló színvonallal áll a szépülni, fiatalodni vágyók rendelkezésére."

KONZULTÁCIÓ