Ránctalanítás és hylaruonsavas ráncfeltöltés

A műtét nélküli megoldások kedvelőinek körében nagy népszerűségnek örvend a ráncfeltöltés, amely gyors és megbízható lehetőséget kínál a ráncok halványítására, eltüntetésére, és a fiatalosabb vonások megvalósítására.

Mi is az a ráncfeltöltés?

A hialuronsavat tartalmazó töltőanyagot injekciózással juttatja a szakember az érintett területre, majd ott masszírozással oszlatja el tökéletesen. A ráncok elhelyezkedésétől és mélységétől függően akár injekciós fájdalomcsillapításra is sor kerülhet, de alapvetőn egy minimális kellemetlenséggel járó, mindössze 10-15 percig tartó eljárásról van szó a ráncfeltöltés esetében. Az arc szinte bármely területén alkalmazható a módszer, így a homlok, a szemöldök közötti, az alsó és a felső ajkak körül, valamint az orr környéki ráncok is kiválóan eltüntethetőek így, legalább 6-18 hónapig tartó eredménnyel.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés fontosabb tudnivalói

Az évek múlása nyomot hagy az arc állapotán. A bőr kevésbé hidratált lesz, és előbb vagy utóbb, de biztosan megjelennek a ráncok is. A különféle arcfiatalító kezelések ugyan remek eredményeket ígérnek, de gyakran csak sokszori ismétlés után mutatkozik a várt hatást.

Ellenben a hyaluronsavas ráncfeltöltés azonnal látható eredménnyel zárul, mely akár 6-18 hónapon keresztül tartós lesz. A beavatkozás mindössze 10-15 percet vesz igénybe a kezelt felület nagyságától függően, s utána azonnal folytatható is a mindennapi tevékenység.

Fiatalos vonások hialuronsav használatával

A hialuronsav természetes formájában, a bőrben is előfordul, ám idővel mennyisége csökken. A nyakon, a homlokon, az arcon, a száj és a szemek körül kialakult ráncok kiválóan eltüntethetőek a hialuronsav segítségével.

Mivel ez az anyag a test alkotórésze, így vízmegkötő hatással rendelkezik, aminek köszönhetően hidratált és fiatalos megjelenéssel rendelkezik majd az arc. Nem csak a ránctalanítás során használják kiváló eredményekkel, hanem ajakfeltöltésnél is.

Milyen eredmény várható a kezeléstől?

A hialuronsavat a szakember egy vékony tű segítségével juttatja a kezelni kívánt területre, majd ott masszírozással oszlatja el. Nem marad nyoma a beavatkozásnak, hiszen az injekció helyén látható apró pöttyök néhány nap múlva már nem is láthatóak. Az arc, homlok, nyak ráncainak mélység jelentősen csökkenthető az eljárásnak köszönhetően.

A szem környékén is hatékonyan alkalmazható a módszer, itt még a mély árkokat is teljesen észrevétlenné lehet tenni. A jellemzően az orrtól a szájzugig húzódó úgynevezett nasolabiális redő is csökkenthető az alapanyaggal, de a száj környéki ráncok is elsimíthatóak. Nem csak az öregedés jeleinek megszüntetésére ajánlott a módszer, hanem a korábban, főként pattanások által okozott hegek eltüntetésére is.

Mitől függ a ráncfeltöltés ára?

A hialuronsavas vagy saját zsírral történő ráncfeltöltés ma már mindenki számára elérhető árszínvonalat képvisel, és akár részletfizetésre is lehetőség szokott nyílni a klinikákon. Az árak természetesen az elérni kívánt eredmények függvényében alakulnak, és persze az sem mindegy, mennyi hyaluronsav szükségeltetik a ráncok eltüntetéséhez.

A saját zsír ráncfeltöltésre történő alkalmazása szintén olyan alternatíva, mely teljesen természetes és mellékhatás nélkül kínálja a fiatalos arcvonások megteremtését.

Ráncfeltöltés akció hihetetlen kedvezményekkel

A helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végzett ráncfeltöltés kapcsán egyre több akció vehető igénybe, és akár ajándékba is adható a szolgáltatás. A mellékhatások és egészségügyi kockázatok nélküli lehetőségeknek köszönhetően visszanyerhető a fiatalos arcbőr, és akár egy-másfél évig is olyan arc tekinthet vissza a tükörből, mintha éveket fiatalodtál volna.

A megjelenés napjainkban mind a munka, mind a magánéleti sikerek terén kiemelt jelentőséggel bír, ezért korántsem mindegy, mennyire magabiztosan pillantunk a tükörbe. Válaszd a hyaluronsavas ráncfeltöltés kínálta lehetőségeket a vonzó külső érdekében!

Milyen problémás területek léteznek?

A hétköznapi magabiztosságban fontos szerep jut annak, hogy mennyire vagyunk elégedettek arcunkkal és a bőr állapotával. Az évek múlása sajnos senkit nem kímél, s bőrtípustól függően előbb vagy utóbb biztosan megjelennek majd azok a fránya ráncok.

A ráncfeltöltés során eltüntethetőek az arcon keletkezett árkok, ráncok és bemélyedések, s így a kontúrok fiatalosabbak, feszesebbek lesznek.

Mitől alakulnak ki a ráncok?

Többféle oka lehet annak, hogy ráncok jelennek meg az arcon. Az évekkel csökken a bőr vastagsága, annak kollagén-, és zsírtartalma, így megszűnik az arc kerekded jellege, és a zsírszövet hiánya miatt bemélyedések keletkeznek az arcon. Tipikusan ilyen az orr környéke és az orca területe.

A gravitáció hatása mellett sem mehetünk el, hiszen így keletkezik az orr és a száj közötti barázda, mely az évek múlásával egyre mélyül. Természetesen az izommozgások következtében is megjelennek bemélyedések, ezek a mimikai ráncok, melyek esetében a hialuronsavas ráncfeltöltés kisebb hatékonysággal végezhető csak el. Számos olyan terület létezik azonban, melyek esetében eredményesen alkalmazható a ráncfeltöltés.

Arcfiatalítás hyaluronsavval

A szem alatti ráncok eltüntetése különösen fontos, hiszen ezek fáradttá teszik a tekintetet és évekkel öregebbnek mutatják azt. Hasonlóképpen érdemes figyelmet fordítani a szemöldök közötti ránc kezelésére, ami egyfajta mogorva arckifejezést is kölcsönözhet egyébként tulajdonosának. A szem alatti ráncok sokszor fel sem tűnnek fiatalabb korban, ám ahogyan az arc általános állapota romlik, úgy válnak egyre szembetűnőbbé azok.

Az arc másik, ráncosodásra tipikusan hajlamos területe a száj környéke. Itt a nevetőráncok és a száj feletti ráncok eltüntetése iránt mutatkozik a legnagyobb igény. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a szintén hyaluronsav felhasználásával végzett ajakfeltöltés jótékony hatással lehet a szájkönyéki ráncok mélységére is, melyek halványodnak, vagy kezdeti szakaszban teljesen el is tűnhetnek.

Az arckifejezésre és a tekintetre jelentős hatással vannak a homlokráncok, ám a ráncfeltöltés lehetőséget teremt arra, hogy ezek is halványabbak legyenek, ezzel hozzájárulva a fiatalosabb vonásokhoz. A területen is a hialuronsavas injekció javasolt, amely természetes anyagként szolgálja a páciensek igényeit. A szakemberek egyébként javarészt biológiailag elbomló, természetes alapanyagokat használnak a feltöltések során, melyek tartós és látványos eredményt képesek produkálni. A kördülbelül egy év alatt kiürülő töltőanyag esetében nem fordulhatnak elő olyan mellékhatások sem, mint a csomóképződés vagy a kisebesedés.

Kombinált kezelések az eredmények tökéletesítéséért

A ráncfeltöltést egyébként érdemes olyan bőrstruktúrát javító kezelésekkel kombinálni, melyek megfiatalítják a bőr állapotát, vagy megemelik az arcot a szükséges helyeken. Érdemes tudni azonban hogy a hyaluronsavas ráncfeltöltés már önmagában is képes arra, hogy akár 8-10 évet is letagadhasson a páciens.

Abban az esetben, ha nem szeretnéd, hogy az azonnali jelentős változás feltűnjön a környezetnek, érdemes több alkalommal élni a ráncfeltöltés kínálta lehetőségekkel, és mindig csak néhány ráncot elsimítani.

Ránctalanítás előtte utána képek

Vélemények pácienseinktől

 • Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak.
  Csilla (29)
  Tanácsadó
 • Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett.
  Mónika (28)
  Rendezvényszervező
 • Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen.
  Csenge (25)
  Tanuló
 • Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!
  Beáta (46)
  Egyéni vállalkozó
 • A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a hyaluronsav segítségével történő kezelés, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen.
  Laura (43)
  Személyi edző
 • A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám.
  Anna (31)
  Marketing asszisztens
 • Eszter profil fotó
  A konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra.
  Eszter (33)
  Könyvelő
Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

Jelentkezz be hozzánk!
//]]>