ISAPSISAPS tagság – Esztétikai Plasztikai Sebészet Nemzetközi Közössége

Az ISAPS nevű nemzetközi szervezet abból a célból jött létre, hogy  egy országhatárokon, kontinenseken átívelő közösséget alkosson, amely az orvostudomány legfejlettebb és legújabb technikáit, módszereit, a világ legjobb sebészeinek tudását és tapasztalatát hivatott összegyűjteni és gondozni. Az ISAPS Magyarországon jelenleg csupán 5 tagot számlál.

Ki lehet tag?

Az ISAPS tagság megszerzése komoly feltételekhez van kötve. Tagságot csak és kizárólag a plasztikai sebészeti szakma legnagyobb tapasztalattal és legkiemelkedőbb szakmai tudással rendelkező sebészei nyerhetnek el.

ISAPS_kép

Mi az ISAPS célja?

A közösség lényege, hogy teljes körű felelősséget vállal valamennyi tagjának munkája után. Folyamatos konferenciák és képzések keretein belül frissíti és gondozza a közös tudást, amely a sebészeti orvostudomány rohamos fejlődésével együtt gyarapszik.

Miért fontos ez Önnek?

Az ISAPS teljes körű garanciát vállal az Ön műtétét követő esetleges további költségekre. Amennyiben úgy dönt, hogy egy ISAPS tag mellett teszi le voksát Magyarországon, ez esetlegesen felmerülő utókezelési, rehabilitációs vagy esetleges helyreállítási beavatkozás költségeit állja a szervezet, még akkor is, ha ezt egy másik ISAPS tag végzi el, egy teljesen másik országban. Vagyis, ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétét követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező orvosa ingyenesen elvégzi Önnek.

Az ISAPS számokban

  • A közösség jelenleg 96 országban van jelen világszerte.
  • Európában több, mint 1000 sebészorvos rendelkezik ISAPS minősítéssel.
  • Magyarországon plasztikai sebész tagja a közösségnek.
  • Hazánkban az ötből mindössze 1 sebészorvos rendelkezik olyan szintű minősítéssel, amely teljes körű garanciát és költségtérítést vállal az Ön műtétét követő beavatkozásokra vonatkozóan. Ő nem más, mint egyik vezető sebészünk:

karvasz-tamas-kor

Dr. Karvász Tamás

Jelentkezem ingyenes konzultációra

Főbb médiamegjelenéseink:

napidoktor

 

“…Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész többek között az is elmondta, hogy ő mindig megadja a betegeinek a választás lehetőségét, és hagyja ők döntsenek…”

Tovább olvasom

Tovább olvasom

nlc

 

“Most álljon itt az orvos neve, kit bárkinek jószívvel tudok ajánlani, szakmai hozzáértése, emberségessége és lelkiismeretessége miatt. Köszönöm Dr. Karvász Tamás főorvosúrnak a megnyugató segítségét.”

origo

 

“Vonzó nők és férfiak jövedelme átlagosan 15 százalékkal magasabb. A jó külsejű embereket általában sikeresebbeknek, rokonszenvesebbeknek, intelligensebbeknek, barátságosabbaknak, izgalmasabbaknak, kreatívabbaknak és szorgalmasabbaknak tartják.”

Tovább olvasom

Tovább olvasom

weborvos

 

“…A nemzetközi előadók által mondottakat Dr. Karvász Tamás plasztikai sebész főorvos segített értelmezni. Például megtudtuk, hogy Európában elsőként hazánkban tegnap óta már forgalmazzák…”

life

 

“…Nap mint nap új módszerek, eszközök kerülnek kifejlesztésre és alkalmazásra a tökéletes eredmény érdekében. Mindezeknek köszönhetően a plasztikai, esztétikai sebészet nyújtotta életminőség javulás már mindenki számára elérhető.”

Tovább olvasom

Az alábbi csatornákon találkozhatott velünk:

dunatv

rtlklub

tv2

4 érv mellettünk

s

kulfold_1Sebészcsapatunk több, mint 20 éve dolgozik együtt. 1991 óta, az ország egyik legelső sebész csapataként dolgoznak együtt mind a mai napig vezető sebészeink. Jelenleg nincs nagyobb létszámmal és tapasztalattal működő esztétikai sebészet Magyarországon. Sebészorvosaink tapasztalata nyugat-európai minőségű felszereltséggel párosul, hogy az Ön igényeit a lehető legmagasabb szinten legyünk képesek kielégíteni.

kulfold_2Számos sebészeti eljárást Klinikánk alkalmazott első ízben Magyarországon, (többek között a Silhouette Lift vagy Silhouette Soft kezeléseket is), és sok sebészeti módszer csak és kizárólag a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum szolgáltatási palettáján érhető el.

kulfold_3A legjobb minőségű hagyományos implantátumok mellett a legmodernebb technológiákat felsorakoztató elektronikus SN számmal, és a LLOYD’S biztosító által vállalt garanciával rendelhető implantok az orszában csak a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál érhetőek el.

kulfold_4Ez a klinika üzemel Magyarországon a legtöbb ággyal, ezért, méretéből fakadóan is garantálja azt a színvonalat, amit Ön megérdemel.

s

Felkeltettük érdeklődését? Jelentkezzen ingyenes konzultációra most!