térkép6

Világszínvonalú minőség, magyar árakon

ISAPSNemzetközi Garancia

Klinikánk tagja az ISAPS nevű nemzetközi szervezetnek, így teljes körű, 96 országra kiterjedő garanciát biztosítunk beavatkozásainkat illetően. Magyarországon ez egyedülálló módon a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumról mondható el. 

Tudjon meg többet!

Nálunk ilyen egyszerű a műtéti folyamat:

kulfold_1küföldieknek_1Pontos árajánlatot kap tőlünk akár e-mailen keresztül

Célunk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb módon fel tudjuk mérni az Ön pontos igényeit. Emiatt a kapcsolatfelvételt követően csupán egy, a sebészeti területről készült fényképet kérünk Öntől. Vezető sebészeink közel huszonöt éves szakmai tapasztalatának segítségével a fénykép alapján pontosan meg tudják határozni, hogy milyen beavatkozásra van szüksége, így válaszként már konkrét árajánlatot kap tőlünk.

Az igény- és állapotfelmérés tehát anélkül történik, hogy Önnek Budapestre kellene utaznia.

küföldieknek_2Időkulfold_2pont egyeztetés során Önt kiemelten kezeljük

Tudjuk, hogy Ön jelen esetben nem csupán egy plasztikai sebészeti beavatkozásról dönt, hanem napi munkavégzését és mindennapi életvitelét kell megszakítania. Amennyiben mellettünk dönt és Budapestre utazik, Önt kiemelten fontos ügyfélként kezeljük és a műtét időpontját lehetőség szerint az Ön időbeosztásához igazítjuk.

kulfold_3küföldieknek_3Nyugat-európai szintű ellátásban részesítjük – elérhető áron

Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk az Ön szolgálatára. Klinikánk egy ma is működő kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral. Mindezt magyar árakon.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy egy Angliában vagy valamely Skandináv országban végzett plasztikai műtét ára átszámítva legalább 2 000 000 Forintnál kezdődik. Ehhez képest mi sokkal elérhetőbb árakon dolgozunk. Szakértelmünk és felszereltségünk megegyezik a nyugat-európai klinikákéval, azonban ez nálunk a külföldi árak csupán 30-40%-ába kerül.

Pácienseink kivétel nélkül felelős döntést hoznak azáltal, hogy egy ilyen rendkívül szilárd háttérrel bíró klinika mellett teszik le voksukat. A Rókus Kórház adta környezeti biztonság nagyon nagy előnyt jelent számunkra, és így az Ön számára is.

küföldieknek_4Akulfold_4 beavatkozást követő rehabilitáció időszaka

A beavatkozást követő felépülés időszaka rendkívül fontos szerepet játszik, így szeretnénk ebben is segíteni Önnek. Az altatásos műtétek után általában egy héttel kontrollvizsgálatra kerül sor. Ha úgy dönt, az erre az időszakra vonatkozó szálláskeresésben is készséggel állunk rendelkezésére. Több partnerhotellel állunk kapcsolatban, így több választási lehetőséget ajánlunk Önnek. Természetesen, igény szerint ízlésesen berendezett apartman lakásokban is meg tud szállni.

kulfold_5küföldieknek_5ISAPS tag lévén teljes körű nemzetközi garanciát és biztosítást vállalunk

Ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétét követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező orvosa ingyenesen elvégzi Önnek, anélkül, hogy Önnek Magyarországra kellene utaznia. ISAPS tagságot csak kivételesen magasan képzett plasztikai sebészek nyerhetnek el, ezért biztos lehet abban, hogy a legjobb minőséget kapja. Az ISAPS 96 országban van jelen világszerte. A tagországok listáját ide kattintva érheti el.

  • Csilla (29)

    Külföldről érkező páciensünk

    “…Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak….”

    Érdekel Csilla véleménye

Külföldi vélemények vezető sebészünk, Dr. Vincente Rodrigo munkájáról:

whatclinic

0

Beérkező vélemény külföldről

 

0%

Elégedettség

 

“Yes very very pleased with the price and most importantly the Result!!. The service I received is FIRST CLASS!!. Joanna gives you a very personal service, she looks after you very well, ensuring your stay in Budapest is like a home away from home.”

philip

lena

“…It has made me about ten years younger and gave me a completely natural look! The stay at the clinic was a very good experience. Dr Rodrigo and all the staff where super nice and very professional…”

“I have already recommended Dr Rodrigo and Joanna to 3 family members. 100% great price and more importantly great great great result.”

sue

james

Fantastic experience! I am very happy and impressed with Dr Rodrigo and his more than friendly staff! Excellent hospital, treatment and aftercare!”

“…PERFECT treatment from Dr Rodrigo, absolutely delighted with the result. Recovery was very quick and no requirement for any pain relief post surgery. Went back to work 14 days after the procedure…”

noel

Ön is magyarországi műtétet tervez? Írjon nekünk, hogy segíthessünk:

Sebészeti területeink:

Mellplasztika

Hasplasztika

Orrplasztika

Arcplasztika

Zsírleszívás

Alakformálás

Elsőszámú partnerhotelünk a Courtyard Marriott Budapest City Center

Amennyiben minket választ, a piaci árnál olcsóbban juthat hotelszobához. A hotel angol nyelvű tájékoztatóját itt tekintheti meg:

https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/wp-content/uploads/2015/05/CY-hotel-presentation_nomeeting.pdf