Te is külföldön laksz és nem szereted a fölöslegesen nagy kiadásokat?

Sebészeti terület:Átlagos külföldi ár dollárban*:Átlagos külflöldi ár forintban:Átlagos magyar ár forintban:Hány százaléka a magyar ár a küföldinek?
Mellplasztika:$7,1501 900 000 Ft850 000 Ft45%
Szemhéjplasztika:$4,5001 200 000 Ft450 000 Ft38%
Zsírleszívás:$6,0251 600 000 Ft545 000 Ft34%
Orrplasztika:$7,4502 000 000 Ft680 000 Ft34%
Hasplasztika:$8,1502 200 000 Ft650 000 Ft30%

Forrás: https://www.westlakedermatology.com/blog/average-cost-plastic-surgery-procedures/

36%

A magyar árak átlagosan a külföldi árak mindössze 36%-át jelentik!


Pácienseink egyharmada Magyarország határain kívülről érkezik hozzánk

A Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrumnál - ahogyan a nevéből is kiderül - arra törekszünk, hogy ténylegesen világszínvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani Budapesten.
Te is külföldön élsz és idelátogatnál egy plasztikai műtét erejéig? Alaposan fel vagyunk készülve az ilyen helyzetekre, olvass tovább és tudd meg, hogy miért!

Ismerd meg a teljes folyamatot!

1. Pontos árajánlatot kapsz e-mailen keresztül

Célunk, hogy minél egyszerűbb és gördülékenyebb módon fel tudjuk mérni pontos igényeidet. Emiatt a kapcsolatfelvételt követően csupán egy, a sebészeti területről készült fényképet kérünk Tőled. Vezető sebészeink több, mint huszonöt éves szakmai tapasztalatának segítségével a fénykép alapján pontosan meg tudják határozni, hogy milyen beavatkozásra van szükséged, így válaszként már egy konkrét árajánlatot kapsz tőlünk.

Az igény- és állapotfelmérés, valamint az ajánlatadás tehát anélkül történik, hogy Neked Budapestre kellene utaznod.

2. Időpont egyeztetés során kiemelten kezelünk Téged

Tudjuk, hogy jelen esetben nem csupán egy plasztikai sebészeti beavatkozásról döntesz, hanem napi munkavégzésedet és mindennapi életviteledet kell megszakítanod. Amennyiben minket választasz és Budapestre utazol, kiemelten fontos ügyfélként kezelünk majd Téged és a műtét időpontját lehetőség szerint az Te időbeosztásához igazítjuk.


3. Nyugat-európai szintű ellátásban részesítünk – elérhető áron

Három, nyugat-európai minőségű felszereltséggel rendelkező műtőhelységgel és több modern kórteremmel állunk a szolgálatodra. Klinikánk egy ma is működő kórház épületében helyezkedik el, így ez a komfortos környezet mellett fokozott biztonságot is nyújt egyben. Az ellátás szállodai színvonalon, folyamatos felügyelet mellett zajlik, étlapról rendelhető menüsorral. Mindezt magyar árakon.


4. A beavatkozást követő rehabilitáció időszaka

A beavatkozást követő felépülés időszaka rendkívül fontos szerepet játszik, így szeretnénk ebben is segíteni Neked. Az altatásos műtétek után általában egy héttel kontrollvizsgálatra kerül sor. Ha úgy döntesz, az erre az időszakra vonatkozó szálláskeresésben is készséggel állunk rendelkezésedre. Több partnerhotellel állunk kapcsolatban, így több választási lehetőséget tudunk ajánlani Neked. Természetesen, igény szerint ízlésesen berendezett apartman lakásokban is meg tudsz szállni.


5. ISAPS tag lévén teljes körű nemzetközi garanciát és biztosítást vállalunk

Ha bármilyen komplikáció lépne fel a magyarországi műtétedet követően, a további beavatkozásokat bármely másik tagország ISAPS tagsággal rendelkező orvosa ingyenesen elvégzi Neked, anélkül, hogy Magyarországra kellene utaznod. ISAPS tagságot csak kivételesen magasan képzett plasztikai sebészek nyerhetnek el, ezért biztos lehetsz abban, hogy a legjobb minőségű ellátásban részesülsz.

Felkeltettük érdeklődésedet? Jelentkezz be hozzánk!

*egy teljesen átlagos 600.000 Forint árú plasztikai műtét esetén.
Jelentkezz be hozzánk!
//]]>