A mellplasztika a legnépszerűbb plasztikai műtét!
november 10, 2017

Hasplasztika árak

A kötényhas, a felesleges zsír és a lógó bőr olyan problémák, melyekkel sokan szembesülnek hízás, nagyobb fogyás, vagy várandósság után. A probléma mindenképpen figyelmet érdemel, ugyanis a mindennapi magabiztosságra, s így a munkahelyi, magánéleti viszonyokra is egyértelműen rányomja bélyegét. Ha elégedetlenek vagyunk a hasi területekkel, akkor a nemiség megélése is akadályokba ütközhet, hogy az öltözködés és sportolás kapcsán tapasztalt kényelmetlenségekről már ne is szóljunk. A feszes hasi terület sokunk álmai között szerepel, ám bizonyos esetekben valóban csak a plasztikai sebészet jelenthet megoldást.

Mitől függenek a hasplasztika árak?

A téma iránt érdeklődők körében gyakran felmerülő kérdés, hogy mégis mennyibe fog kerülni a beavatkozás. Fontos megjegyezni, hogy pontos árakat kizárólag a személyes konzultáció után lehet kalkulálni, hiszen mindenki más és más testalkattal és elvárásokkal rendelkezik. A hasi zsírpárnák eltüntetetése kapcsán a zsírleszívás nélkülözhetetlen, ám a kötényhas műtét ára is nagymértékben függ attól, hogy mekkora területet érint a probléma, és szükség van-e a köldök áthelyezésére. A kötényhas plasztika ára annak függvényében is alakul, hogy mennyi zsírt és felesleges bőrt kell eltávolítani, ez ugyanis a beavatkozás időtartamára is rányomja bélyegét.

Hogyan történik az alhasi zsírpárna eltüntetése?

Tipikus problémának számít az alhason felhalmozódott zsírtöbblet, mely lehajoláskor még nagyobbnak és „hurkásabbnak” tűnik. Ugyan a hasplasztika remek eredményeket kínál e téren is, de fontos tudni, hogy nem használható a fogyókúra eszközeként. A zsírleszívással eltávolítható zsír mennyisége igen csekély, és a hatás inkább centiméterekben mutatkozik meg, mintsem kilókban. Az úgynevezett köldökátvágásos módszer kifejezetten az olyan esetekben alkalmazható, ha a köldök-szeméremdomb távolság elég nagy ehhez. Ilyenkor is eltávolításra kerül a felesleges zsír és bőr, de a hagyományos hasplasztikával ellenben ekkor köldökplasztika is történik, hogy az megfelelő irányban álljon, és kellően feszes is legyen. Amennyiben a bőr laza a hasfalon és lóg, vagyis úgynevezett kötényhasról van szó, akkor a hagyományos hasplasztikát választja a szakember, vagyis a köldök teljes körbemetszését és a bőr-, valamint a zsírszövet bordaívekig történő felpreparálását. Lehetőség kínálkozik a hasfali izomzat megerősítésére is, és a várandósság után egymástól eltávolodott hasizmok közelítésére is.

Hasplasztika ára kapcsán kérjen egyénre szabott ajánlatot!

Nem véletlen, hogy legtöbbször csak körülbelüli árakkal találkozni a világhálón akkor, ha az egyes plasztikai műtétek ellenértéke kerül szóba. Minden szakember pontosan tudja, hogy egyetlen páciens sem hasonlítható össze a másikkal, így minden eset teljesen egyedi a jelenlegi állapot és az elérni kívántak tükrében. Van, akinél több zsírleszívás szükséges, másnál az eltávolítandó lógó bőr jelent plusz munkát és odafigyelést a sebész részéről.

Forduljon bizalommal szakembereinkhez, és kérjen árajánlatot személyes konzultáció keretein belül, ahol minden felmerülő kérdésére is választ kaphat!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ingyenes konzultáció
//]]>