1. Konzultáció

Jelentkezzen be hozzánk egy ingyenes, személyes konzultációra 2017. augusztus 31-ig, hogy részesüljön a kedvezményben!

2. Kedvezmény

A konzultációt követő valamennyi altatásos műtét árából most 20%-os kedvezményt kínálunk Önnek.

3. Garancia

Vezető plasztikai sebészünk, Dr. Karvász Tamás Magyarország egyik olyan plasztikai sebésze, kinek munkájára teljes körű, nemzetközi felelősséget vállal az ISAPSAz ISAPS nevű nemzetközi szervezet abból a célból jött létre, hogy egy országhatárokon, kontinenseken átívelő közösséget alkosson, amely az orvostudomány legfejlettebb és legújabb technikáit, módszereit, a világ legjobb sebészeinek tudását és tapasztalatát hivatott összegyűjteni és gondozni. szervezete.

Ön is megérdemli a tökéletességet

A tökéletes szépség ma már mindenki számára elérhető. Szakértelmünk segítségével minden esélye megvan arra, hogy elérje az Ön által vágyott külsőt.

Tapasztalataink szerint egy esztétikai átalakítás az önbizalom nagy növekedésével jár, így ennek rendkívül pozitív hatása lehet élete valamennyi területén. Legyen Ön az, aki után megfordulnak az utcán!

Gyakran okoz fejfájást az embernek, hogy melyik ruháját vegye fel aznap. Képzelje el, hogy mindegyik ruhája egyszerűen jól áll Önnek.

Hogyan érheti el az áhított alakot?

A megoldást ilyenkor több esztétikai műtét (mellplasztika, zsírleszvás, arcplasztika, nyakplasztika, Silhouette-lift, szemhéjplasztika) együttes alkalmazása jelenti. Ez viszont elég nagy anyagi terhet róhat a páciensre, hiszen komoly, különálló beavatkozásokról van szó.

Szépség Csomagunk pontosan ebben segít.

Ha legalább két beavatkozást választ tőlünk, akkor a másodikat most 20%-os kedvezménnyel veheti igénybe, és döntését megajándékozzuk partnereink alábbi szolgáltatásaival.

Szépség Csomagunk tartalma:

 • Állapotfelmérés
 • Két esztétikai műtét, melyből a másodikhoz most 20%-os kedvezménnyel juthat hozzá.
 • Szállodai szintű ellátás

Ezen felül:

 • Ingyenes 3 fogásos vacsora az Amaretto Étteremben.
 • Ajándék wellness belépő a Rubin Wellness & Conference Hotelben.
Szépészeti és plasztikai műtétek Budapesten

Jelentkezzen ingyenes állapotfelmérésre!

[contact-form-7 id=”9220″ title=””]

[/contact-form-7]

Ne engedjen az idő múlásának!

Ne hagyja, hogy ráncai árnyékot vessenek az Önből sugárzó fiatalságra! Az idő múlása nyomot hagy rajtunk, azonban szakértelmünkkel kezébe veheti, megállíthatja és visszafordíthatja öregedését.

Fantasztikus érzés az, amikor nem hiszik el az ember korát, amikor édesanyákat lányuk nővérének, vagy apákat fiuk bátyjának néznek.

Segítségünkkel Ön is hosszú éveket tagadhat le, és egy olyan önbizalommal telt, aktív életet élhet, amelyre mindig is vágyakozott. Hozza meg a döntést és hazudtolja meg korát!

Hogyan nyerheti vissza fiatalságát?

A megoldást ilyenkor több esztétikai műtét (arcplasztika, nyakplasztika, Silhouette-lift, szemhéjplasztika) együttes alkalmazása jelenti. Ez viszont elég nagy anyagi terhet róhat a páciensre, hiszen komoly, különálló beavatkozásokról van szó.

Fiatalító Csomagunk pontosan ebben segít.

Ha legalább két beavatkozást választ tőlünk, akkor a másodikat most 20%-os kedvezménnyel veheti igénybe, és döntését megajándékozzuk partnereink alábbi szolgáltatásaival.

Fiatalító Csomagunk tartalma:

 • Állapotfelmérés
 • Két esztétikai műtét, melyből a másodikhoz most 20%-os kedvezménnyel juthat hozzá.
 • Szállodai szintű ellátás

Ezen felül:

 • Marilyn Beauty Bar kozmetikai felkészítő kezelés
 • Wellness belépő a Rubin Wellness & Conference Hotelben.
Idősődő hölgy profilból - arcfiatalítás

Jelentkezzen ingyenes állapotfelmférésre!

[contact-form-7 id=”9221″ title=””]

[/contact-form-7]

Szerezze vissza kívánt alakját!

Gyors fogyás vagy szülés után

A gyermekáldás a világ legcsodálatosabb történése. A nők egy új élet világrahozatala előtt rengeteg áldozatot és lemondást vállalnak és gyakran a születést követően is maradandó nyomok maradnak testük felszínén. Segítségünkkel Ön számára ismét elérhető régi alakja. Hisszük, egy nőt az anyaság tesz igazán gyönyörűvé, mi szeretnénk segíteni ebben.

A szülés mellett egy komolyabb fogyókúra vagy edzésprogram után könnyen előfordulhat, hogy bőrének feszessége nem tudja tartani a lépést Önnel és megereszkedik. Szakértelmünkkel elérheti azt a külsőt, amit igazán megérdemel. Ön keményen megdolgozott a kilók leadásával, a többit bízza ránk!

Hogyan nyerheti vissza alakját?

Az általános megoldást ilyenkor a mellfelvarrás és egy alakformáló műtét (például Smartlipo kezelés vagy zsírleszívás) együttes alkalmazása jelenti. Ez viszont elég nagy anyagi terhet róhat a páciensre, hiszen két komoly, különálló beavatkozásról van szó.

Helyreállító Csomagunk pontosan ebben segít.

Ha nálunk végzi teste helyreállítását, akkor a mellfelvarrást követően bármilyen alakformáló műtét árából 20%-os kedvezményben részesül, és döntését megajándékozzuk partnerünk alábbi szolgáltatásával.

Helyreállító Csomagunk tartalma:

 • Állapotfelmérés
 • Mellfelvarrás
 • Alakformáló műtét (20% kedvezménnyel)
 • Szállodai szintű ellátás

Ezen felül:

 • Ingyenes professzionális masszázs
Plasztikai műtét szülés után

Jelentkezzen ingyenes állapotfelmérésre!

[contact-form-7 id=”9222″ title=””]

[/contact-form-7]

 • Csenge (25)

  Zsírleszívás

  “…Hiába edzettem rendszeresen, és figyeltem oda az étkezésre, valahogy sosem sikerült elérni a kívánt formát és feszességet. Az elmúlt évben fogytam 15 kilót, és valószínűleg ez is hatással lett arra, hogy fenéktájon már nem olyan gömbölyű minden, mint húszévesen…” 2015.04.02. - 4.7

  Érdekel Csenge véleménye

 • Csilla (29)

  Külföldről érkező páciensünk

  “…Elérhető áron szerettem volna plasztikai sebész segítségét kérni, és ehhez a magyar szakemberek kétségtelenül a legjobb választásnak bizonyultak….”

  Érdekel Csilla véleménye

 • Mónika (28)

  Alakformálás

  “Gyermekvállalás után legalább 20 kiló plusz maradt rajtam, aminek nagy részétől kitartó munkával és diétával sikerült is megszabadulni. A súlycsökkenés azonnal éreztette magát közérzetemen, de testemmel mégsem voltam elégedett….” 2014.11.26. - 4.8

  Érdekel Móni véleménye

 • Laura (43)

  Arcplasztika

  “…A tartós megoldások híve vagyok, de a műtéttől igencsak tartottam. Ekkor olvastam egy újságban, hogy létezik a Drakula terápia névre hallgató eljárás, amely kiváló eredményekkel alkalmazható a számomra is problémás területen….” 2015.03.17. - 4.9

  Érdekel Laura véleménye

 • Beáta (46)

  Orrplasztika

  “…Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!…” 2014.09.14. - 4.9

  Érdekel Beáta véleménye

 • Anna (31)

  Hasplasztika

  “…A húszas éveim kezdetén kifejezetten csinos voltam, ám az ülőmunka, a túlórák és külföldi megbeszélések mellett nem sok időm maradt a későbbiekben a rendszeres testmozgásra. Ez két-három év alatt nyomot is hagyott megjelenésemen, ugyanis 30 kiló plusz szaladt fel rám…” 2015.12.11. - 4.5

  Érdekel Anna véleménye

 • Eszter (33)

  Mellnagyobbítás

  “…a konzultáció első percétől kezdve a varratszedésig és az utólagos ellenőrzésekig végig azt éreztem, hogy valóban én vagyok a fontos a szakembernek, és kizárólag olyan megoldásokat javasolna, amelyek személyre szabottan is ideálisak számomra…” 2015.05.27. - 4.8

  Érdekel Eszter véleménye