Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum

Az ajakplasztika főbb tudnivalói: hyaluronsavas ajakfeltöltés, ránctalanítás, árak

A női száj alapvetően az érzékiség szimbóluma, nem véletlen tehát, hogy minden nő telt, dús ajkakra vágyik. A természet azonban csak kevesekhez kegyes ilyen téren, ám megoldás mégis létezik. Az ajakfeltöltés nem csak a telt formák megvalósítására alkalmas, hanem az aszimmetrikus ajkak kiegyenlítésére is.

 

Plasztikai Sebészet Budapest

Mi is az az ajakplasztika?

Az azonnal látható eredménnyel bíró beavatkozás mindössze néhány percig tart, és utána legalább 12 hónapon keresztül örvendhet a páciens a telt ajkaknak. A szervezetben, természetes állapotban is megtalálható hialuronsavat használja a szakember az ajakfeltöltés során, majd a töltőanyagot masszírozással oszlatja el az egyenletesség és a tökéletes végeredmény érdekében. A helyi érzéstelenítés után minimális kellemetlenséggel járó beavatkozás ambulánsan történik, és a kezelt területen a duzzanat is egy napon belül leapad.

A beavatkozásról bővebben:

Mit jelent a Hyaluronsavas ajakfeltöltés?

ujcover

A mindennapi kommunikáció és magabiztosság során fontos szerep jut az arcvonásoknak és az ajkak formájának, méretének. Minden nő vonzó szájról álmodik, ám tökéletes, telt ajkakkal csak kevesen rendelkeznek. A plasztikai sebészet azonban ma már műtét nélküli lehetőséget kínál a kívánt méret elérésére, ráadásul akkor is segítséget nyújt, ha az aszimmetrikus felső és alsó ajkak kiegyenlítése a cél. Mivel a beavatkozás ambulánsan történik, így gyakorlatilag azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenységhez.

Hyaluronsav a szépség szolgálatában

A hialuronsav egy olyan természetes anyag, amely a bőrben is megtalálható. Nem véletlen tehát, hogy nagy sikerrel alkalmazzák mind ráncfeltöltés, mind mellnagyobbítás vagy ajakfeltöltés érdekében. Mivel ez a gél töltőanyag egy idő után felszívódik, így újratöltés válhat szükségessé, de a feltöltést követően fél-másfél éven keresztül biztosan telt ajkaknak örvendhetnek azok, akik az eljárás mellett döntenek.

Mindössze néhány percig tart!

A plasztikai sebész a hialuronsavat injekció formájában juttatja be az érintett területre. Az ajakfeltöltés során a szakember egy vékony tű segítségével tölti be az ajkakba a töltőanyagot, majd finom masszírozással oszlatja el azt a tökéletes végeredmény érdekében. Az eljárás mindössze 10-15 percet vesz igénybe, és a tapasztalatok szerint sokkal kevésbé kellemetlen, mint azt a legtöbben gondolják. Azzal érdemes tisztában lenni, hogy amennyiben aktív herpesz található meg az ajkakon, úgy a hyaluronsavas ajakfeltöltés eljárásával sajnos várni kell addig, míg a betegség el nem múlik.

Egy nap alatt lelohad a duzzanat

A páciensek részéről gyakran feltett kérdés, hogy vajon mennyi idő után lesz látható a végleges eredmény. A beavatkozás után egy napig még biztosan lehet számítani duzzanatra, de ez gyorsan lelohad, és az ajkak érzékenysége is csak maximum 10 napig áll fenn.

Mitől függ az ajakfeltöltés ára?

Az ajakfeltöltés ma már bárki számára elérhető. Az árak 60 ezer forint környékén indulnak, és még a legszínvonalasabb klinikákon sem kerülnek többe 150 ezer forintnál. Fontos, hogy mindig egyéni konzultáció keretein belül tájékozódjunk a lehetőségekről, hiszen így nem csak pontos árajánlatot kaphatunk, de a szakember segítségével sikerülhet kiválasztani az archoz és elképzelésekhez leginkább passzoló formát, méretet.

A ma már teljesen rutin beavatkozásnak számító hyaluronsavas ajakfeltöltés lehetővé teszi, hogy adottságoktól függetlenül telt, dús ajkaknak örvendhessenek a hölgyek. Mindez munka és magánélet terén is éreztetni fogja pozitív hozadékait, és egyértelműen növekszik majd az önbizalom. Évente több ezren választják az ajakfeltöltés előnyeit, s ez ma már a kedvező árak miatt is bárki számára elérhető. Egyéni adottságoktól függően akár egy éven túl is élvezhetőek az eredmények, s előfordulhat, hogy csak másfél év után válik ismételten szükségessé az ajakfeltöltés.

orrsövényferdülés

Telt, vonzó ajkakra vágyna? Szeretné, ha szimmetrikusabbá varázsolhatná ajkait? Az ajakfeltöltés napjainkban remek lehetőséget kínál arra, hogy a természet adta adottságok helyett a kívánt kép tekintsen vissza a tükörből. De mégis mennyi fájdalommal jár a mindössze 10-15 perces beavatkozás? S milyen mélyen kell a pénztárcánkba nyúlni a szépség érdekében? Az ajakfeltöltés ára több tényező függvényeként alakul, de tény, hogy ma már bárki számára elérhető a rutin beavatkozásnak számító eljárás.

Hyaluronsav a leggyakrabban használt töltőanyag!

Ajakfeltöltés kapcsán a leggyakrabban a hyaluronsavra esik a választás, hiszen ez teljesen természetes, bőrbarát. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a bőrben, természetes formában is megtalálható az anyag. A gél állagú hyaluronsavat a szakember vékony injekciós tű segítségével juttatja az ajkakba, és oszlatja el ott egyenletesen. Ez utóbbit masszírozással végzi, így pontosan érzi, hogy mennyire egyenletesen tölti ki az ajkakat az anyag. Az egyenletesség fontos szempont, ugyanis a végeredmény minősége ettől is függ.

Árak a töltőanyag függvényében

A leggyakrabban használt hyaluronsavas ajakfeltöltés 60 ezer forint körüli összegtől indul, és az elérni kívánt eredmények függvényében 150 ezer forintig terjedhet az ára. Természetesen a hyaluronsav töltőanyagon belül is többféle lehetőség áll rendelkezésünkre, melyek között a különbség általában a felszívódás gyorsaságában van.

Nem mindegy az eljárásnál alkalmazott technika sem!

A beavatkozás során alapvetően kétféle módszert ismerünk. Az egyik az, amikor csak az ajkak kontúrját igyekszik hangsúlyozni a szakember. Ekkor a cél a szép, formás ajkak megvalósítása. Előfordulhat azonban az is, hogy ugyan az ajkak szép formával rendelkeznek, de nem eléggé teltek. Ilyenkor kerül sor a volumen pótlására, vagyis vastagabbá varázsolja a plasztikai sebész az ajkakat. Persze nem ritka kérés a hölgyek részéről, hogy a két eljárást egyszerre vessék be a vonzó, telt és formás száj érdekében. Természetesen az árak ennek függvényeként is alakulnak, hiszen nem mindegy, mennyi töltőanyagra van szükség, és mennyi munkát igényel a profi részéről az ajakfeltöltés.

Pontos árajánlat konzultáció után

Miként a legtöbb plasztikai beavatkozásra, így a műtétet nem igénylő ajakfeltöltésre is igaz, hogy érdemes személyesen konzultálni a szakemberrel. Ugyan tájékoztató jellegű árak a legtöbb klinika weboldalán megtalálhatóak, de ha pontos összeget szeretnénk tudni, ahhoz bizony egyéni adottságainkat ismernie kell a szakembernek.

Az ajakfeltöltés árak ma már megfizethetőek, s a befektetett összeg sokszorosan megtérül, ha a magabiztosságról van szó. Ennek előnyeit az élet minden területén érezhetjük, és mind a munka, mind a magánélet kapcsán pozitív hozadékkal jár az ajkakkal való elégedettség. A mindennapi kommunikáció során arcunknak és a szájnak központi szerep jut. Varázsolja ízlésének és vágyainak megfelelővé ajkait a hyaluronsavas ajakfeltöltés segítségével!

orrsövényferdülés

A telt ajak azonnal nőies és csábos megjelenést kölcsönöz tulajdonosának, nem véletlen tehát, hogy minden nő ilyet szeretne magáénak tudni. A természet azonban nem mindig bőkezű ilyen téren, sőt, az sem ritka, hogy aszimmetrikus, vagy éppen túlságosan vékony ajkak jellemeznek valakit. Ez nem csak komplexusokat okozhat, de a sminkelés nehézségekkel, a mindennapi magabiztosság pedig hiányosságokkal járhatnak. Mielőtt azonban azt gondolnánk, hogy a természet szűkmarkúságával együtt kell élnünk, érdemes tisztában lenni azzal, hogy az ajakfeltöltés segítségével gyakorlatilag bármilyen méretű és formájú ajkakból vonzó, érzéki száj varázsolható.

Feltöltés és ránctalanítás egyben

Az ajakfeltöltés iránt korántsem csak a fiatal korosztály érdeklődik, s ez részben visszavezethető arra is, hogy az eljárásnak köszönhetően a száj körüli apró ráncok is eltüntethetőek. Persze legtöbben még mindig azért választják, hogy teltebbnek hassanak az ajkak, vagy a túlságosan vékony, aszimmetrikus vonalakat tegyék csábosabbá, nagyobbá. A végeredmény természetesen nagymértékben múlik azon, hogy milyen méret mellett dönt a páciens, s a szakember megfelelő módszerrel juttatja-e a helyére a töltőanyagot. E téren a szakértelem és az esztétikum kiemelt jelentőséggel bírnak.

A szélsőségek kerülendőek!

Sajnos még mindig látni olyan nőket, akik természetellenes méretű, formájú ajkakkal rendelkeznek az ajakfeltöltés után. Egy munkájára valamit is adó szakember fontosnak tartja, hogy csak olyan módon vállalja és valósítsa meg az ajakfeltöltést, mely után vállalhatóak lesznek az ajkak, és nem hatnak nevetségesen, esetleg a normálistól klasszisokkal eltérő természetellenességgel. A túlzások soha sem bizonyulnak jó választásnak, így célszerű már a konzultáció során arra törekedni, hogy a páciens is belássa ezt.

Felszívódó töltőanyagok helyi érzéstelenítéssel

A vékony tűvel a célterületre bejuttatott töltőanyagok között évek óta a felszívódó típusok a népszerűek. Ezek előnye nem csak természetességükben rejlik, hanem abban is, hogy ha véletlen túltöltés történne, akkor a felszívódás után az ajkak kontúrjai visszaállnak eredeti formájukba. A beavatkozás egyébként helyi érzéstelenítésben történik, és alapvetően csak 15 percet vesz igénye. Amennyiben a hyaluronsav helyett a saját zsírral történő ajakfeltöltésre esnek a választás, úgy természetesen számolni kell még a saját zsír kinyerésének és előkészítésének idejével is.

Az ajakfeltöltés helyi érzéstelenítéssel történik, ez elegendőnek bizonyul ahhoz, hogy a tapasztalható kellemetlenségek enyhíthetőek legyenek. Miután a plasztikai sebész bejuttatta a bőr alá a töltőanyagot, azt masszírozással oszlatja el. Természetesen a tökéletes végeredmény attól is függ, hogy milyen technikával kerül bevezetésre a töltőanyag. A tapasztalat nagy jelentőséggel bír mind az injekciózás mélysége, irányvezetése, mind a beadás folytonossága kapcsán.

Milyen anyagok mellett dönthetünk?

Ma már teljesen rutin eljárásnak bizonyul az ajakvastagítás, mely során főként a hialuronsavval, kollagénnel, vagy saját zsírral történő eljárást szokták előnyben részesíteni. A szilikonnal történő ajakfeltöltés egyre inkább kezd háttérbe szorulni, hiszen a szövődmények is gyakrabban előfordulhatnak a szilikonolaj esetében. Évente több ezren választják a szájfeltöltés kínálta előnyöket, s a beavatkozásnak köszönhetően akár 6-10 hónapon keresztül is örvendhetnek a páciensek a telt, nőiesen erotikus hatást keltő ajkaknak. Ma már arra is lehetőség nyílik, hogy ajakimplantátum beültetésével varázsoljon a plasztikai sebész látványos és telt ajkakat. Bár tartós megoldásnak bizonyul ez, de mégis eltávolítható, ha már megunta volna viselője. A száj belső sarkában ejtett 2-3 milliméteres metszésen keresztül kerül behelyezésre az implantátum, mely gyakorlatilag bármeddig megtartja eredeti méretét, formáját.

Előtte utána képek pácienseinkről

Orrplasztika

Orrplasztika

Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás

Mellfelvarrás

Mellfelvarrás

Hasplasztika

Hasplasztika

Arcplasztika

Arcplasztika

Ajakplasztika

Ajakfeltöltés

  • Beáta (46)

    Orrplasztika

    “…Az alakommal egyébként nem igazán volt gondom, de az orr sajnos egész magabiztosságomat negatívan befolyásolta. Végül döntöttem, és szike alá feküdtem. Nem bántam meg.Időpontot kértem az ingyenes konzultációra, és mivel semmi nem szólt a Nemzetközi Plasztikai Sebészeti Centrum ellen, úgy voltam vele, itt az idő, hogy belevágjak, és végre elégedetten pillanthassak majd a tükörbe!…” 2014.09.14. - 4.9

    Érdekel Beáta véleménye

Árak

Tudjon meg többet a plasztikai sebészet árairól!

Érdekel

Akcióink

Ismerje meg folyamatosan megújuló, időszakos akcióinkat és kedvezményeinket!

Érdekel

Orvosaink

Ismerje meg kivételes, Nyugat-Európában is elismert vezető sebészeinket!

Érdekel

Szolgáltatásunk értékelése 96 páciensünk véleménye alapján: 4.6

Ön most itt van: https://www.plasztikaisebeszetbudapest.org/ajakplasztika/